Csalódások és sikerek a hétvégi X-Faktorban
2012. október 01. 17:59
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Nagyon örülök, majdnem mindenki bejutott, akit szerettem volna. Egyedül Opera Alex Wilhelm hiányzik nekem, szerintem egy üde színfolt volt, meg jó volt a stílusa...
2012. október 01. 18:02
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
nekem elegem lett adelbol.. eleinte szerettem .. de aztan ugymond atjott a szemelyisege .. es hat.. nemtagadom a hangja jo de a tobbi..
monjduk a tancon nagyot nevettem
2012. október 01. 18:04
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Egyébként idén kicsit sok a már(félig)befutott versenyző: Szabó Dávid (Operettszínház) Jimmy fia, Kiss Ernő zsolt (Magyar színház) és Nagy Szilárd is feltűnt anno a Társulatban, sőt egész a szerepdöntőig jutott, ahol kiesett, de kapott valami mellékszerepet a végén. Ez az elején egy kicsit bosszantott, de ők legalább hozzák a színvonalat.
2012. október 01. 18:08
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Hát igen nem volt a legjobb.. De most legalább van a címbe valami igaz is. Csalódások :rohog2:
2012. október 01. 18:09
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ezek a táncok hát nem a legjobbak voltak.
2012. október 01. 18:13
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát én Fóris-Ferenczi Gábort mindenképpen tovább juttattam volna. Nagyon csalódott vagyok, hogy nem jutott tovább.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. október 01. 18:14
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én egy valakit sajnáltam a legjobban. Borbély Richárdot, aki a Billie Jeant (David Cook) énekelt a válogatón. A tévében egyszer sem adták le, ahogyan a továbbiakban miként teljesít, ezért is néztem vissza a neten, és eszméletlenül tetszett a hangja. Véleményem szerint sok olyan embert engedtek tovább, akit nem lett volna érdemes. És ez a kivételezés, hogy az Adél bekerült hetedikként a lányokhoz, kicsit abszurd. Ennyi erővel a többi csapat is felháborodhatna, hogy éljen náluk is ez a lehetőség. Azért nem egy nagy tehetség az a kis csaj, hogy ezt megtehessék, de kíváncsi várom, mi fog kisülni belőle...
2012. október 01. 18:26
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Nekem ott lett elegem ebből a versenyből, mikor Malek a képekre nézve megkérdezte h melyik előadó lemezét venné le a polcról a kedves mentortárs... Szánalmas a műsor, Krisztiánt meg nem akarom bántani de valakinek pénzt kel termelni az RTL számára...
2012. október 01. 18:26
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Kedvenceim továbbjutottak 
(Stone,Kiss Ernő,Meg valamilyen Csaba)
(Stone,Kiss Ernő,Meg valamilyen Csaba)
2012. október 01. 18:28
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Hát, pont a végéről lemaradtam, de így már tudom, mi a helyzet. A csapatok közül mindenképp menjen az elő adásba Gubik Petra és csapata, a lányok közül Jáger Kinga, a fiúk közül Szabó Dávid és Oláh Gergő, a 28 év felettiektől Zámbó Krisztián és Kovács Erika.
Akikkel nem szimpatizálok: a P.J.Z., Csobot Adél, Fehér Zoltán és Lass Bea.
Bocsi, de őket dobják ki!
Akikkel nem szimpatizálok: a P.J.Z., Csobot Adél, Fehér Zoltán és Lass Bea.
Bocsi, de őket dobják ki!
2012. október 01. 18:30
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Oláh Gergő és Meggyes Csaba nagyon jók.Bár nem látok rá nagy esélyt,hog bekerüljönek.Csobot Adél 100%,hogy be fog kerülni.Király L. Norbi mag Baricz Gergő után idén is kell egy idegestő bazári majom.
2012. október 01. 18:38
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Hát én a részemről eléggé háborogtam a tegnapi adáson: szerintem nagyon sok olyan került be akik nem érdemelték volna meg és voltak náluk sokkal jobbak akiket viszont hazaküldtek
Remélem legalább a mentorházban elbuknak 
Az is elég nagy hülyeség volt, hogy szegényeket a tánccal stresszelték, amikor ennek még nincs jelentősége: mert ha már a 12-be vannak azt mondom oké, na de így...
Aztán meg szerintem idén még a csapatokat válogatták össze a legjobban, szerintem abból a kategóriából lesznek a főbb kedvenceim
Az is elég nagy hülyeség volt, hogy szegényeket a tánccal stresszelték, amikor ennek még nincs jelentősége: mert ha már a 12-be vannak azt mondom oké, na de így...
Aztán meg szerintem idén még a csapatokat válogatták össze a legjobban, szerintem abból a kategóriából lesznek a főbb kedvenceim
2012. október 01. 18:42
én néztem, a tánc részénél nagyon gázok voltak:,))
2012. október 01. 18:47
a lányok továbbjutásásval teljesen egyetértek!!! 
a fiúkkal nem értek némely helyen egyet, szerintem Fóris- Ferenczi Johanna testvére is ott lehetett volna a csapatban
....
a fiúkkal nem értek némely helyen egyet, szerintem Fóris- Ferenczi Johanna testvére is ott lehetett volna a csapatban
2012. október 01. 18:56
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
A legjobban Adélt utálom az egész versenyből, azért szurkoltam hogy essen ki, tökre örültem amikor úgy volt hogy nem jut tovább, erre engedték
Szánalom
Talán a mentorházban kiesik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.