Amit sajnálok, hogy az Abrosz trió (
Csalódások és sikerek a hétvégi X-Faktorban
2012. október 01. 17:11
Az egyetlen amit nem értek, hogy Csobot Adél miért jutott be? Hülye hisztis p*csa. Annyira irritál az egész csaj, hogy az hihetetlen.
) nem jutott tovább, pedig annyira jók voltak
Pláne, hogy friss csapat volt
2012. október 01. 17:12
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Ez a táncolás egy darab kaka volt. Mármint maga az ötlet. Csobot Adéllal viszont nem értek egyet, másodszor rontotta el, minek kivételeznek vele hetediknek? Ha már mindenképp kivételezni akarnak akkor volt valaki aki jobban megérdemelte volna, nem tudom a nevét..de ilyen hosszú barna hajú csaj, aki Adél mellett állt és ölelték egymást mikor kijelentették hogy most 7 lány lesz. Na mind1 mostmár, max kiesik.
2012. október 01. 17:14
Az egész műsor egy nagy szemét. Lehet ezen még csalódni?
2012. október 01. 17:21
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Nem értem,hogy ezt az Adélt miért kell annyira reklámozni semmi tehetsége sincsen.Remélem Gergő,Andrea és Gubik Petráék bejutnak majd az élő showba.
2012. október 01. 17:23
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Zámbó Krisztián szerintem nagyon tehetséges, de most nagyon hamis volt.. Hát, Jáger Kingának egyszerűen csodás hangja van. Nagyon szimpatikus a csaj és olyan egyszerűen,lazán énekel. Hajrá Kinga! Hát, szerintem Csobot Adélnak nem kellett volna tovább jutnia.A másik akinek nagyon jó hangja van a Szabó Dávidnak. Imádom a hangját. Tiszta Adam Lambert.
2012. október 01. 17:25
Csobot Adélkának még hány esélyt adnak ? Nem kellett volna továbbjutnia. Hisztikirálynő.
2012. október 01. 17:27
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Linusz
Adél valami óborzalom..
hát jah!!
Adél valami óborzalom..
hát jah!!
2012. október 01. 17:29
Röhej az egész!Adélt mi a francnak jutaták továb kétszer is bakizott.De persze ezt nem mi döntsük el.De a Like bejutott és ennek nagyon örülök!sok sikert a töbinek.
2012. október 01. 17:29
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Kvaka Andrea a legjobb
2012. október 01. 17:33
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szánalmas,amit Csobot Adéllal levágnak.És az egészet Miki nyakába varják.Ha megfigyeltétek Maleknak sem tetszik a csaj.Ennek ellenére tuti,hogy be fogják választani,nem hiába ez a nagy felhajtás körülötte.De nem azért fog bejutni,mert Malek annyira szereti,hanem azért,mert az RTL így akarja.Annyira kiismertem már Mikit a két széria alatt,hogy tudjam,hogy neki nem jönnek be az ilyen nagyképű libák,még akkor sem,ha jól énekelnek és szépek.Biztos,hogy be fogják választani,és mindenki Mikit fogja szidni és utálni,pedig nem őt kellene,hanem az RTL-t.
De ettől függetlenül szerintem Miki jó kategóriát kapott idén (is).Vannak jók a lányok között.Kvaka Andrea és Antal Tímea nekem nagyon tetszenek,és remélem be fognak kerülni.Pál Lorett és Jáger Kinga is jók.Csak azt sajnálom,hogy Adél is ott van.A fiúk is nagyon kók idén.Talán idén ez a legerősebb mezőny.A csapatok is jobbak,mint tavaly.Viszont a 28 felettiek kategória lényeges gyengébb,mint az előző két szériában (tudom,hogy taz előző két szériában 25 feletti volt).
Nálam továbbjutók:
-lányok:Antal Tímea,Kvaka Andrea és Jáger Kinga
-fiúk:Meggyes Csaba,Szabó Dávid és Oláh Gergő
-28 év felettiek:Zámbó Krisztián,Kiss Ernő és Horváth Sándor
-csapatok:Like,P.J.Z. és a Wonderfool
De ettől függetlenül szerintem Miki jó kategóriát kapott idén (is).Vannak jók a lányok között.Kvaka Andrea és Antal Tímea nekem nagyon tetszenek,és remélem be fognak kerülni.Pál Lorett és Jáger Kinga is jók.Csak azt sajnálom,hogy Adél is ott van.A fiúk is nagyon kók idén.Talán idén ez a legerősebb mezőny.A csapatok is jobbak,mint tavaly.Viszont a 28 felettiek kategória lényeges gyengébb,mint az előző két szériában (tudom,hogy taz előző két szériában 25 feletti volt).
Nálam továbbjutók:
-lányok:Antal Tímea,Kvaka Andrea és Jáger Kinga
-fiúk:Meggyes Csaba,Szabó Dávid és Oláh Gergő
-28 év felettiek:Zámbó Krisztián,Kiss Ernő és Horváth Sándor
-csapatok:Like,P.J.Z. és a Wonderfool
2012. október 01. 17:34
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Idézet (RenaLily @ 2012.10.01. 17:11)
Az egyetlen amit nem értek, hogy Csobot Adél miért jutott be? Hülye hisztis p*csa. Annyira irritál az egész csaj, hogy az hihetetlen.
) nem jutott tovább, pedig annyira jók voltak
Pláne, hogy friss csapat volt 
2012. október 01. 17:46
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Egész jókat választottak szerintem. Látom mindenki Adélt szidja... pedig nem volt rossz. Kétségtelen, hogy a Hot 'n' Coldot nem sikerült annyira eltalálnia, viszont formálható. Van egy alap jó hangja, jó kinézete, amivel tudnak valamit kezdeni. A stílusa meg tényleg kicsit fura, de szerintem szerethető.
2012. október 01. 17:47
Ez a Csobot Adélke annyira beképzelt! Már nem azért..... :/ :/
2012. október 01. 17:50
|
|
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline
|
de h h nem kerult be a Foris Ferenczi Gabor??????? hat o sokkal jobb volt mint a Feher Zoli ezt nem hiszem el !!!!!!!! s Csobot Adelt en regebb szerettem de mar masodszor lotte el basszus es megis ott van a 25 kozul de mostmar remelem h kiesik es nem lesz az elo showba
2012. október 01. 17:57
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Janie: adom a véleményed
2012. október 01. 17:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A Fóris-Ferenczi tesókért és Arustei Andiért nagy kár. De már meg sem lepődöm az egyéniség ellenes döntéseken. Hajrá "Like" (borzalmas ez a név), de Petrát szívesebben nézném szólóban és inkább a tavalyi Janis Joplin vonalat követve.
Adélt meg jobban rühellem, mint anno Murit. Egy nagy semmi és ilyen irritáló személyiséggel ritkán találkozom. Vajon kinek a kije, hogy ennyire nyomják?
Egyébként a lányok közül sikerült a legszürkébbeket kiválasztani, komolyan szinte már zseniális.
Ekanem Bálint, Oláh Gergő meg Horváth Sándor brutálisan jók.
Amúgymeg a Smells Like Teen Spirit éneklő bohócok ezt komolyan gondolták? A nyivákoló En Vogue "éneklő" p.csákról nem is beszélve.
Adélt meg jobban rühellem, mint anno Murit. Egy nagy semmi és ilyen irritáló személyiséggel ritkán találkozom. Vajon kinek a kije, hogy ennyire nyomják?
Egyébként a lányok közül sikerült a legszürkébbeket kiválasztani, komolyan szinte már zseniális.
Ekanem Bálint, Oláh Gergő meg Horváth Sándor brutálisan jók.
Amúgymeg a Smells Like Teen Spirit éneklő bohócok ezt komolyan gondolták? A nyivákoló En Vogue "éneklő" p.csákról nem is beszélve.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: