Miley Cyrus a legesélyesebb Bonnie Parker megformálására
2012. október 01. 18:07
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Frorahh hát igen mintha az a két elkényeztetett jobb lenne :'D (N) Selena ráadásul annyira másolja Miley-t még a tetkóját is lemásolta az okos!
2012. október 01. 18:36
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
kiváncsi leszek :'D
2012. október 01. 18:37
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (PinkPoison @ 2012.10.01. 18:07)
Frorahh hát igen mintha az a két elkényeztetett jobb lenne :'D (N) Selena ráadásul annyira másolja Miley-t még a tetkóját is lemásolta az okos! 
Idézet (Florahh @ 2012.10.01. 17:58)
Ui:Amúgy meg nem tudom mit rinyálnak itt páran, mintha demike meg sellyke jobb lenne..pff.
Grat nektek. 
Te szent isten... Nem, lányok, egyikük sem jobb a másiknál, és a "színészi" képességeikre is érvényes ez, mivel mind a hárman a béka segge alatt vannak!
A cikkhez pedig kompletten:
2012. október 01. 19:11
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
szerintetek Selcsike mitől jobb ?? egy elkényesztetett... na mind egy nem ide tartozik.
ő legaláb értelmes, sok sikeert a szerephez !
ő legaláb értelmes, sok sikeert a szerephez !
2012. október 01. 19:28
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Szerintem is nagyon jó lenne a szerepre.
Hajrá.
2012. október 01. 19:53
Akik azt mondják, hogy Miley jó lenne erre a szerepre, azoktól megkérdezném, hogy ismerik egyáltalán Bonnie Parker történetét? Mert kötve hiszem. Az meg a másik, hogy amit Miley eddigi karrierje során csinált, annak köze nincs a színészethez. Az egy dolog, hogy szépen tud énekelni, de az, hogy egy ilyen karaktert eljátsszon, jóval több kell a dizniben nyújtott alakításánál.
Tény és való, h Faye Dunaway is kezdő volt, mikor beválogatták 67-ed filmbe, de tapasztalatról Miley esetében sem beszélhetünk szerintem, mivel eddig csak tingli-tangli alakításokat mutatott. Nem akarom bántani, mert nincs vele problémám, de nem egy ilyen nagy falattal kéne kezdenie, hanem ezt a szerepet meghagyni egy sokat megért színésznőnek.
Tény és való, h Faye Dunaway is kezdő volt, mikor beválogatták 67-ed filmbe, de tapasztalatról Miley esetében sem beszélhetünk szerintem, mivel eddig csak tingli-tangli alakításokat mutatott. Nem akarom bántani, mert nincs vele problémám, de nem egy ilyen nagy falattal kéne kezdenie, hanem ezt a szerepet meghagyni egy sokat megért színésznőnek.
2012. október 01. 19:56
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Az egyik legidegesítőbb tinibálványból egész dögös csaj lett, szóval pártolom 
Habár színésznőnek szerintem egyenlőre kevés kicsit, a Lifetime igaz erre nem olyan hepciás. Mégsem az HBO-ra készül a sorozat, na, szóval egy Lifetime Bonnie-nak simán elmenne
Habár színésznőnek szerintem egyenlőre kevés kicsit, a Lifetime igaz erre nem olyan hepciás. Mégsem az HBO-ra készül a sorozat, na, szóval egy Lifetime Bonnie-nak simán elmenne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: