A hírek szerint a Lady belekóstol a nyolcvanas évek jazzébe, Tony Bennett-tel ugyanis közös albumot tervez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jazzalbumot készít Lady Gaga
2012. október 01. 15:56
2012. október 01. 15:57
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Hát nagyon várom, mit ne mondjak.
2012. október 01. 16:02
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ilyen hanggal? Simán. Tonyval is zseniális volt ez a nő <3
2012. október 01. 16:04
gaga-nak amúgy marha jó jazz hangja van csak sajnos nem igazán domborítja ki a zenéje ezt a fajta tehetségét!mellesleg rájöttem arra hogy ő egy abszoult elismerhető valki több szempontból is!amikor láttam a vma-n műsort vezetni szimpatikusabbá vált...eszméletlen jól zongorázik a speechless című száma amúgy zseniális...nem kell őt szeretni,(én sem szeretem)de szerintem tehetséges.amikor hallottam a lady is a trampet tőle és bennet-től azon gondolkozdtam hogy miért nem ezt a műfajt csinálja...szerintem jó jazz énekesnő lenne..de utána eszembe jutott a válasz...abból nem tudna úgy megélni mint a balhékból...botrányokból...ezen dolgok miatt nem tartom őt igazi művésznek,énekesnőnek mert ha az lenne nem feltétlenül a pénz mozgatná,hanem kiállna a zenéje mellett,és nem a tömeg igényeit lenne hivatott kiszolgálni...a mostani zenéje nekem egyre inkább tucat! a hangja nem rossz ezért sem igazán értem minek annyira eltorzítani egy csomó számában...
!DE mint már mondtam jazz énekesnőnek nagyszerű lenne szerintem,kíváncsi vagyok rá,bár nem igazán rajongok érte!
!DE mint már mondtam jazz énekesnőnek nagyszerű lenne szerintem,kíváncsi vagyok rá,bár nem igazán rajongok érte!
2012. október 01. 16:06
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Én személy szerint nagyon örülök ennek
A hangja ehhez a műfajhoz nagyszerűen passzol. Imádom, mikor zongorakísérettel énekel, lassabb dalokat. A jazz nagyszerű, kíváncsi vagyok, hogy Gaga mit hoz majd ki belőle.
GoKendra
GoKendra
2012. október 01. 16:09
Ezt szeretem benne a legjobban. Mindig valami mást mutat meg magából 
Szerintem Gaga tehetséges csak sokan elítélik a viselkedése miatt. Jó biztos sokaknak nem tetszik a hangja vagy a zenéje sem, de a legtöbben azzal indokolják a nem tetszésüket Gaga iránt, hogy nem bír magával...bár nem értem ennek mi köze van az ő zenéjéhez, de mindegy is...
2012. október 01. 16:14
Vajon kinek a stílusát fogja ellopni?
Jazz??? A Little Monsterek majd elpártolnak mellőle, mert a dalszöveg nem lesz olyan bagatell, mint ami a dalaira leginkább jellemző.
Jazz??? A Little Monsterek majd elpártolnak mellőle, mert a dalszöveg nem lesz olyan bagatell, mint ami a dalaira leginkább jellemző.
2012. október 01. 16:15
Én nem igazán ismerem az ebben a műfajban tartózkodó előadókat, de maga a zenei stílus szerintem nagyon jó. Ha egyszer meghallok egy ilyen stílusú dalt napokig nem bírom kiverni a fejemből és nem azért, mert annyira idegesítő és irritáló, csak egyszerűen annyira magával tud ragadni egy-egy ilyen típusú dal... : D Anya szokta leginkább hallgatni, de én is szívesen "társulok" hozzá...
2012. október 01. 16:22
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Kóstolhatja csak,úgy sem fog sikerülni.Maradjon csak a macskanyávogásnál..
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. október 01. 16:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mi frász az, hogy a 80's évek jazzébe? Az milyen? Jazz 80 éve létezik. Mi volt a jazzel a 80's években ami előtte meg utána nem volt, hogy 'abba kóstol bele' - ekkora állatságot.
Ha Tony miatt lett kihangsúlyozva, akkor sincs értelme, hiszen a 40's évektól játszik Tony jazz zenét.
Amúgy meg tiltakozok, ne csináljanak már a kevés megmaradt eredeti műfajból viva kopatibilis maszlagot. A jazz a vérében van az előadóknak és nem úgy működik, hogy felemelem a telefont mert van ismeretségem és két hulladék tuc-tuc lemez között kiadok egy Jazz lemezt. A suszter maradjon a kaptafánál.
Ha Tony miatt lett kihangsúlyozva, akkor sincs értelme, hiszen a 40's évektól játszik Tony jazz zenét.
Amúgy meg tiltakozok, ne csináljanak már a kevés megmaradt eredeti műfajból viva kopatibilis maszlagot. A jazz a vérében van az előadóknak és nem úgy működik, hogy felemelem a telefont mert van ismeretségem és két hulladék tuc-tuc lemez között kiadok egy Jazz lemezt. A suszter maradjon a kaptafánál.
2012. október 01. 16:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ZooKing @ 2012.10.01. 16:37)
Istenem de szánalmasak vagytok...hallgassátok már meg a Lady is a Tramp-et jó
aztán szólni valami h gaga a Jazzt h tudja énekelni és ha esetleg úgy gondoljátok h csak az audip miatt nézzetek élőfelvételt;)!
Jó? Mi alapján állítod? Csak azért mert Gaga? Meséld el nekem, hány Jazz lemezt hallgattál végig, milyen jazz előadókat szeretsz, milyen jazz koncerteken voltál, mi alapján tudod hasonlítani, hogy mi a jó jazz és mi nem? Taníts ó mester, kérlek. Ez a Tony lemez egy populáris könnyebben befogadható lemez, távol áll Tony valódi zenei hangulatától is, nemhogy másokétól.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.