Bár tudom, hogy senkit nem fog sem érdekelni, sem pedig meghatni amit most írok, de engem nagyon bánt az, hogy vannak rajongók, akik lenézik azokat a rajongókat, akik egy színészt csak egy bizonyos film után ismertek csak meg...igen, Tomról és a Thor illetve Avengers filmekről beszélek. Az, hogy valakivel nem jött szembe az élete során történetesen egy Tom Hiddleston film sem a Thor előttről, szerintem még nincs a hét főbűn között. Nem hinném, hogy ez minősítene egy rajongót. Ez még nem azt jelenti, hogy ha most látja őt egy "megahiperszuper produkcióban", akkor nem látja meg benne, milyen nagyszerű színész és nem nézi vissza azokat a bizonyos filmeket és követi nyomon a most aktuális kisebb költségvetésűeket.
Tudom, hogy ez most nagyon off volt és elnézést kérek érte a "Thor" és az "Avengers" filmekkel megbélyegzettek nevében...
Ismét Robert Pattinson lett a legszexibb férfi
2012. október 03. 20:33
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 03. 21:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LuluDarling @ 2012.10.03. 20:33)
Bár tudom, hogy senkit nem fog sem érdekelni, sem pedig meghatni amit most írok, de engem nagyon bánt az, hogy vannak rajongók, akik lenézik azokat a rajongókat, akik egy színészt csak egy bizonyos film után ismertek csak meg...igen, Tomról és a Thor illetve Avengers filmekről beszélek. Az, hogy valakivel nem jött szembe az élete során történetesen egy Tom Hiddleston film sem a Thor előttről, szerintem még nincs a hét főbűn között. Nem hinném, hogy ez minősítene egy rajongót. Ez még nem azt jelenti, hogy ha most látja őt egy "megahiperszuper produkcióban", akkor nem látja meg benne, milyen nagyszerű színész és nem nézi vissza azokat a bizonyos filmeket és követi nyomon a most aktuális kisebb költségvetésűeket.
Tudom, hogy ez most nagyon off volt és elnézést kérek érte a "Thor" és az "Avengers" filmekkel megbélyegzettek nevében...
Tegyél rájuk magasról. Rajongó és rajongó közt is van különbség.
2012. október 04. 01:02
Idézet (LuluDarling @ 2012.10.03. 20:33)
Ajjaj. Ajjajjaj.
Magamra vettem az első mondatot, és remélem, elovasod válaszom – ugyanis most békével jöttem, és nem azzal a szándékkal, hogy tovább szítsam a tüzet
Nem sejtettem, hogy az előző kommentemnek ekkora *khm khm* visszhangja lesz, ide a rozsdás bökőt, de nem azzal a szándékkal íródott, hogy balhézzak bárkivel is. Főleg, hogy az a bizonyos mondatot nem vettem komolyan. Nem tettem egyenlőségjelet a divatfanok és azok közé, akik csak Lokiként látták először, nem nézem le azokat, akik a Thor-Avengers-filmekben látták első alkalommal dehogyis! Nem tartobb kisebb rajongónak azt, aki nem a „kezdetektől” követte kedvence karrierjét – ha az egyik filmje után elkapja a gépszíj és késztetést érez, hogy kivégezze az egész filmográfiát, az örvendetes.
Az előző hozzászólásom azoknak „szólt” (nem kifejezetten az itteni fórumtagokra gondoltam), akiknél a Hiddleston-imádat csak egy múló hóbort, ami azért kapta el őket, mert épp ez a trend, aztán elmúlik, mint a nátha, és az illetőben csak az tudatosul, hogy „jaj de helyes”, oszt kalap kabát - pár év múlva meg azt se tudja, hogy kiféle-miféle, vagy hogy egyáltalán szerepelt-e más filmekben. (Akinek nem inge, ne vegye magára.)
Röviden és tömören, nem akartam sznobnak vagy lenézőnek beállítani magam a kommentemmel, nem tartom fensőbbrangúnak magam, amiért már Tomot korábban sikerült megismernem. Vagyis szeretnék bocsánatot kérni azért, ha netán bárkit is „sikerült” megsértenem-megbántanom, vagy éppen acélbetéses bakanccsal belegázolnom az érzéseibe a félresikerült fogalmazásommal, nem vagyok hivatásos bunkó vagy troll, csak meggondolatlan. Néha túlságosan is.
És miután sikeresen szétoffoltam a fórumot, már csak két dolog marad: az egyik az, hogy nyugodalmas jó éjszakát kívánjak, a másik meg, hogy elküldjem Tomot a fenébe. Isten rá a tanúm, de férfi miatt még nem szabadkoztam ennyit...
ophely88
2012. október 04. 01:05
Hoppá-hoppá, félrenyomtam. Legyen szíves valaki kitörölni ezt a hozzászólást...
2012. október 04. 09:15
|
|
PrettyCherryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 183970 offline
|
a 6. is jó hely
<3
2012. október 04. 09:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.02. 20:38)
Arról nem is beszélve, hogy ez a lista csak a híres férfiúkat sorakoztatja fel, lehet, hogy valakinek jobban megdobogtatja a szívét a szomszédfiú, a helyi postás / patikus / lelkész (nem röhög
), mint bármelyik, listán szereplő egyén. Márpedig a listának nem az a neve, hogy „a világ legszexisebb híres pasija”, szóval innentől kezdve nyugodt szívvel mondhatjuk azt, hogy a lajstrom egy kalap szárított molylepkét sem ér
Jaja, engem például a franc se kérdezett arról, hogy kit tartok a legszexisebbnek. Pedig ha megkérdeztek volna, biztos azt mondom, hogy egy parázsszemű, karikalábú, kék klumpás, iszonyúan borostás, horgászékony hajlamú pacák után bomlok életre-halálra, és Pattinsont még csak eszembe se jutott volna említeni, mint szexist. De Taylor Lautner és a többi most népszerű figura se ötlött volna az agyacskámba, az is hót ziher.
Running Fool
2012. október 04. 10:34
Idézet (Grace Benning @ 2012.10.04. 09:36)
Jaja, engem például a franc se kérdezett arról, hogy kit tartok a legszexisebbnek. Pedig ha megkérdeztek volna, biztos azt mondom, hogy egy parázsszemű, karikalábú, kék klumpás, iszonyúan borostás, horgászékony hajlamú pacák után bomlok életre-halálra, és Pattinsont még csak eszembe se jutott volna említeni, mint szexist. De Taylor Lautner és a többi most népszerű figura se ötlött volna az agyacskámba, az is hót ziher.
Ezen most jót mosolyogtam
Idézet
Ha híresség, és most népszerű és szexis, akkor az Kit Harington, de tetőtől-talpig. A többi hype-garázda nálam elmehet a sunyiba. 
Bevallom őszintén, volt annyi türelmem és időm, hogy végigzongorázzam a listát, és érdekesmód nem találkoztam a nevével
Grace Benning
2012. október 04. 11:22
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 10:34)
Ezen most jót mosolyogtam
Szerintem nem vagy egyedül azzal, hogy nem kérdeztek meg, hozzám se kopogtak be az SZTK-szemüveges, öltönyös emberkék, hogy „kezeit csókolom, legyen mán oly őszinte, és mondja meg, hogy kit tart a legdaliásabb legénynek e vidéken?” Pedig de szívesen vágtam volna rá, hogy egy vörös üstökű, szeplős, idétlen vigyorú (vagy szúrós tekintetű) férfiú a szívem rücske 
Látom, neked is megvan a nem sztárosan tökéletes, ámde minden egyéb tekintetben imádnivaló kegyelted.
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 10:34)
Bevallom őszintén, volt annyi türelmem és időm, hogy végigzongorázzam a listát, és érdekesmód nem találkoztam a nevével
Amit nem tudok érteni, hisz amellett, hogy egy roppant helyes kölyökről van szó, művelt is (hajjaj, ezzel is lehet ám szédíteni, avagy éljenek az entellektüel férfiak!), az úgynevezett „bambasága” meg csak rátesz egy lapáttal – mondom mindezt úgy, hogy nem tartok ott, hogy suttyomban felszaggassam érte a küszöbvasat. Még nem
Arról nem is beszélve, hogy mely hölgyemény ne szeretne maga mellé egy dicső lovagot? 
Valóban csodálkoznivaló, hogy még a lista végén sem kullog ez a maga nemében abszolút figyelemreméltó fiatalember. Ahogy mondtad, nem csak vonzó megjelenésű, de rendkívül kifinomult, választékos, intelligens és művelt is. Na jó, hát némileg esetlen, antiszociális és ráadásnak erőst bamba, de pont ettől olyan emberi és szívfacsaróan édes. Én speciel nem csak suttyomgban szaggatom fel érte a küszöbvasat, nyíltan vállalom szívem eme heves fellángolását.
Running Fool
2012. október 04. 12:21
Idézet (Grace Benning @ 2012.10.04. 11:22)
Látom, neked is megvan a nem sztárosan tökéletes, ámde minden egyéb tekintetben imádnivaló kegyelted. 
Ó, igen, lassan tíz éve nem hagy nekem békét
Sose voltak eseteim a kigyúrt, túlontúl jóképű férfiak, sokkal inkább bejönnek azok, akik természetes külsővel bírnak, vagy ha olyan a kisugárzásuk (a tökéletlenségük ellenére), hogy eggyé válsz a padlóval tőle. Elálló fülek, szeplők, csálé fogak, melyekhez képest a pisai ferdetorony egyenesen áll? Nem zavar, így is képes(ek) komoly, mondhatni ijesztő tüneteket előidézni nálam
Idézet
Valóban csodálkoznivaló, hogy még a lista végén sem kullog ez a maga nemében abszolút figyelemreméltó fiatalember. Ahogy mondtad, nem csak vonzó megjelenésű, de rendkívül kifinomult, választékos, intelligens és művelt is. Na jó, hát némileg esetlen, antiszociális és ráadásnak erőst bamba, de pont ettől olyan emberi és szívfacsaróan édes.
Hehe, pedig nekem lenne egy-két jelöltem, akikre lecserélném *gonosz kacaj* Szerintem az a „baj” vele, hogy nem kap annyi reklámot, ha annyira lenne „futtatva”, mint mondjuk Pattinson (nem, nem akarom bántani), akkor sicher, hogy bekerült volna az első tízbe, mert az adottságai megvannak hozzá. Csak mosolyogna többet, mert akkor minden ragyog körülötte
Idézet
Én speciel nem csak suttyomgban szaggatom fel érte a küszöbvasat, nyíltan vállalom szívem eme heves fellángolását. 
Felvállalom én is, csak akkor átkopog a szomszéd, hogy ne vandálkodjak
2012. október 04. 12:47
|
|
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 12:21)
Ó, igen, lassan tíz éve nem hagy nekem békét
És ő sem szerepel a listán legnagyobb sajnálatomra, de nem a legnagyobb meglepetésemre.
Sose voltak eseteim a kigyúrt, túlontúl jóképű férfiak, sokkal inkább bejönnek azok, akik természetes külsővel bírnak, vagy ha olyan a kisugárzásuk (a tökéletlenségük ellenére), hogy eggyé válsz a padlóval tőle. Elálló fülek, szeplők, csálé fogak, melyekhez képest a pisai ferdetorony egyenesen áll? Nem zavar, így is képes(ek) komoly, mondhatni ijesztő tüneteket előidézni nálam
Ó, hogy már 10 éve! Szép teljesítmény. Az én érdeklődésem a kék klumpás egyed iránt olyan újdonat, hogy még csak a lázas zavarbajövésnél tartunk, meg az eszement egymásra vigyorgásnál.
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 12:21)
Hehe, pedig nekem lenne egy-két jelöltem, akikre lecserélném *gonosz kacaj* Szerintem az a „baj” vele, hogy nem kap annyi reklámot, ha annyira lenne „futtatva”, mint mondjuk Pattinson (nem, nem akarom bántani), akkor sicher, hogy bekerült volna az első tízbe, mert az adottságai megvannak hozzá. Csak mosolyogna többet, mert akkor minden ragyog körülötte
Az esetlensége nem akkora gond, úgy értem, a tetszési indexébe nem zavar bele, hisz a legtöbb nőben feléleszti a gondoskodásra kész tyúkanyót. Ami meg a bambaságát illeti, nem értem, hogy miért piszkálják ezzel. Tudok én mutatni nála bambább ábrázatú legényt, de olyat, hogy az ezerarcú Steven Seagal is elsunnyogna szégyenében
Nem, nem kap elég hype-ot, de szerintem visítva el is menekülne a világ végére, ha kapna. Nem az a típus, akit a hype fel tudna dobni.
2012. október 04. 13:34
Idézet (Grace Benning @ 2012.10.04. 12:47)
Ó, hogy már 10 éve! Szép teljesítmény. Az én érdeklődésem a kék klumpás egyed iránt olyan újdonat, hogy még csak a lázas zavarbajövésnél tartunk, meg az eszement egymásra vigyorgásnál.
Nem csúnya ő, megnyerő külsejű, kellemes arcú, jó kisugárzású férfi, és itt a férfin a hangsúly, de biztos, hogy nem kerülhetne fel semmilyen "világ legszexibbje" listára.
Annyi baj legyen
Idézet
Nem, nem kap elég hype-ot, de szerintem visítva el is menekülne a világ végére, ha kapna. Nem az a típus, akit a hype fel tudna dobni.
Igen, simán el tudnám képzelni azt a szituációt, hogy letámadja egy rakat sikítozó nőnemű rajongó, ő meg a nyakába kapva a lábait menekülne előlük, bezárkózna egy szobába, kirakva a „Ne zavarj!”-táblát, és a biztonság kedvéért a fejére húzna egy takarót
Egyébként nem is bánom annyira, hogy nincs túlsztárolva, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy többet árt, mint használ. Más kedvencemnél előfordult sajnos, és bizony azon kaptam magam, hogy az illető kegyeltemet - ahogy te mondanád – megcsapkodtam volna, mert hülyeséget hülyeségre halmozott. Szóval Kitnek is addig jó, amíg nem fürdetik annyira a rivaldafényben, így csökken az esélye, hogy elkövet valami égbekiáltó csacsiságot, ami egy, a nemtetszés jelét mutató, artikulátlan hörgést válthat ki őszinte híveiből.
Idézet
A mosolyával kapcsolatban meg totál igazad van. Felragyogtat bármit, ha ő elmosolyodik. De tudod mit? A sosem mosolygó ember őszinte mosolya mindig nagyobb ajándék, mint a mindig mosolygó örök mosolya. 
2012. október 04. 14:19
|
|
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 13:34)
Annyi baj legyen
Apropó, ezeknél a listáknak van még egy hibája: ha egyszer a világ legszexibb pasiját keresik, mit keresnek rajta a kisfiúk? *költői kérdés*
Sehol sincs baj, egy üdítő flörtnél nincs a világon jobb.
Egyébként egyetértek veled, és az imént is hangsúlyoztam az illető parázs tekintetű egyén férfi mivoltát. Mert ez a lényeg. Fiatalos, letagadhatna úgy öt évet a valódi korából, de ettől ő még férfias marad. Kisfiúknak se a listán, se nálam nincs helye.
Igen, simán el tudnám képzelni azt a szituációt, hogy letámadja egy rakat sikítozó nőnemű rajongó, ő meg a nyakába kapva a lábait menekülne előlük, bezárkózna egy szobába, kirakva a „Ne zavarj!”-táblát, és a biztonság kedvéért a fejére húzna egy takarót
Azt hallottam már róla, hogy egyes rajongói levélnél nem tudja, hogy mitévő legyen: örüljön vagy kezdjen el félni?
Ha engem kérdezel, szerintem ő elkezdett aktívan félni, effektíve.
Egyébként nem is bánom annyira, hogy nincs túlsztárolva, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy többet árt, mint használ. Más kedvencemnél előfordult sajnos, és bizony azon kaptam magam, hogy az illető kegyeltemet - ahogy te mondanád – megcsapkodtam volna, mert hülyeséget hülyeségre halmozott. Szóval Kitnek is addig jó, amíg nem fürdetik annyira a rivaldafényben, így csökken az esélye, hogy elkövet valami égbekiáltó csacsiságot, ami egy, a nemtetszés jelét mutató, artikulátlan hörgést válthat ki őszinte híveiből.
Én is féltettem még az elején, hogy el fog szállni ez a kis tündér, de ő inkább még zárkózottabb lett. Ami egyben azt is jelenti, hogy nem kér a hype-ból, tehát kevesebb jut belőle a nyilvánosságnak, de én pont ezt szeretem benne ennyire. Ha tartja magát ehhez, egy életre szóló szerelem lesz nekem.
Mondjuk arra az alkalomra, amikor engem meglát.
2012. október 04. 17:11
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
leyla113 egyetértek
hát nálam a befutó Johnny Depp, Robert Downey Jr. és Paul Wasley
2012. október 04. 17:17
|
|
LillsandPattyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 181483 offline
|
Paul <3 + ez a Robert csajszi, hogyan taszította ki a top10-ből Iant? Kicsit érdekes a szépérzékük az amcsiknak...
2012. október 04. 21:36
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 01:02)
Ajjaj. Ajjajjaj.
Magamra vettem az első mondatot, és remélem, elovasod válaszom – ugyanis most békével jöttem, és nem azzal a szándékkal, hogy tovább szítsam a tüzet
(És ez ugyanúgy szól nyéki laura123-nak is.)
Nem sejtettem, hogy az előző kommentemnek ekkora *khm khm* visszhangja lesz, ide a rozsdás bökőt, de nem azzal a szándékkal íródott, hogy balhézzak bárkivel is...
Nem sejtettem, hogy az előző kommentemnek ekkora *khm khm* visszhangja lesz, ide a rozsdás bökőt, de nem azzal a szándékkal íródott, hogy balhézzak bárkivel is...
Elnézést kérek, én sem szerettem volna semmilyen ellenségeskedést szítani, csak nem egy és nem két olyan kommentet olvastam már itt különböző fórumtagok tollából, amelyek vagy így vagy úgy, de lenézően szóltak azokról a rajongókról, akik Lokiként ismerték meg Tomot. De nem szeretnék ebbe újra bele menni, köszönöm a válaszodat! Peace!
Running Fool
2012. október 04. 21:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.04. 01:02)
Ajjaj. Ajjajjaj.
(És ez ugyanúgy szól nyéki laura123-nak is.)
Nem sejtettem, hogy az előző kommentemnek ekkora *khm khm* visszhangja lesz, ide a rozsdás bökőt, de nem azzal a szándékkal íródott, hogy balhézzak bárkivel is. Főleg, hogy az a bizonyos mondatot nem vettem komolyan. Nem tettem egyenlőségjelet a divatfanok és azok közé, akik csak Lokiként látták először, nem nézem le azokat, akik a Thor-Avengers-filmekben látták első alkalommal dehogyis! Nem tartobb kisebb rajongónak azt, aki nem a „kezdetektől” követte kedvence karrierjét – ha az egyik filmje után elkapja a gépszíj és késztetést érez, hogy kivégezze az egész filmográfiát, az örvendetes.
Az előző hozzászólásom azoknak „szólt” (nem kifejezetten az itteni fórumtagokra gondoltam), akiknél a Hiddleston-imádat csak egy múló hóbort, ami azért kapta el őket, mert épp ez a trend, aztán elmúlik, mint a nátha, és az illetőben csak az tudatosul, hogy „jaj de helyes”, oszt kalap kabát - pár év múlva meg azt se tudja, hogy kiféle-miféle, vagy hogy egyáltalán szerepelt-e más filmekben. (Akinek nem inge, ne vegye magára.)
Röviden és tömören, nem akartam sznobnak vagy lenézőnek beállítani magam a kommentemmel, nem tartom fensőbbrangúnak magam, amiért már Tomot korábban sikerült megismernem. Vagyis szeretnék bocsánatot kérni azért, ha netán bárkit is „sikerült” megsértenem-megbántanom, vagy éppen acélbetéses bakanccsal belegázolnom az érzéseibe a félresikerült fogalmazásommal, nem vagyok hivatásos bunkó vagy troll, csak meggondolatlan. Néha túlságosan is.
És miután sikeresen szétoffoltam a fórumot, már csak két dolog marad: az egyik az, hogy nyugodalmas jó éjszakát kívánjak, a másik meg, hogy elküldjem Tomot a fenébe. Isten rá a tanúm, de férfi miatt még nem szabadkoztam ennyit...
2012. október 04. 22:00
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem értem mit esznek rajta.Szerintem egyáltalán nem jó pasi.
ophely88
2012. október 04. 23:00
Idézet (Grace Benning @ 2012.10.04. 14:19)
Sehol sincs baj, egy üdítő flörtnél nincs a világon jobb.
Egyébként egyetértek veled, és az imént is hangsúlyoztam az illető parázs tekintetű egyén férfi mivoltát. Mert ez a lényeg. Fiatalos, letagadhatna úgy öt évet a valódi korából, de ettől ő még férfias marad. Kisfiúknak se a listán, se nálam nincs helye.
Kisfiúk nálam se begyere, nem vagyok türelmetlen, pedofil meg pláne
Idézet
Ha engem kérdezel, szerintem ő elkezdett aktívan félni, effektíve.
Amilyen elvetemült, elmeroggyant fanok vannak, a helyében én is elkezdenék félni...
Idézet
Én is féltettem még az elején, hogy el fog szállni ez a kis tündér, de ő inkább még zárkózottabb lett. Ami egyben azt is jelenti, hogy nem kér a hype-ból, tehát kevesebb jut belőle a nyilvánosságnak, de én pont ezt szeretem benne ennyire. Ha tartja magát ehhez, egy életre szóló szerelem lesz nekem. 
Ez értékelendő is. Mások ilyenkor – jóatyám szavaival élve – minimum tíz centivel a föld felett járnak és csoda, hogy nem verik be az orrukat a felhőkbe, oly magasan hordják. Csak attól tartok, hogy a sajtó előbb-utóbb kikezdi pont emiatt, mert nem teregeti ki a magánéleti szennyest. Tudom, vészmadár vagyok, de a TMZ már próbálkozott azzal, hogy összeboronálta őt Rose-zal, holott csak együtt kajáltak, és nem ez lesz az utolsó erőlködésük, az biztos
Idézet
Mondjuk arra az alkalomra, amikor engem meglát. 
Na, ez az a szituáció, amiről nem tudom, hogy szeretném-e átélni vagy sem, mármint, hogy egy hírneves kedvencem rámmosolyog. Nem tudom, hogy te hogy vagy ezzel, de személy szerint ott esnék össze, az biztos!
A másik ilyen alkalom (ami mosolygásra adhat okot), amire gondoltam, ha átvesz egy rangosabb díjat. Miért is ne? Fiatal még, rengeteg lehetősége van bizonyítani
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.