Ismét Robert Pattinson lett a legszexibb férfi
2012. október 01. 23:09
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Komolyan mit talalnak ebben a sracban "szexynek"??? En utalom!! Mar bocsanat a rajongotol....
2012. október 02. 18:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát szerintem nem ő az nah,de mindegy mondjuk akik itt vannak egyiket sem raknám a legszexisebb férfi helyre...!!!!
2012. október 02. 20:38
Megfogadtam magamban, hogy nem foglalkozom az efféle jellegű listákkal, hisz ahhoz, hogy REÁLIS képet kapjunk erről a kérdésről, ahhoz meg kell tenni a lehetetlent, vagyis megkérdezni a világ összes nőjét, hogy ők kit tartanak eme sárgolyó legszexisebb pasasának. Mert ki tudja, lehet, hogy a földgolyó másik felén élő 40 ezer nő büdösbogár módjára pörög a hátán a röhögéstől, hogy ők lettek megszavazva. Arról nem is beszélve, hogy ez a lista csak a híres férfiúkat sorakoztatja fel, lehet, hogy valakinek jobban megdobogtatja a szívét a szomszédfiú, a helyi postás / patikus / lelkész (nem röhög
), mint bármelyik, listán szereplő egyén. Márpedig a listának nem az a neve, hogy „a világ legszexisebb híres pasija”, szóval innentől kezdve nyugodt szívvel mondhatjuk azt, hogy a lajstrom egy kalap szárított molylepkét sem ér
Ez volt a sablonduma. Jöjjön kifakadásom egy részlete
Robert Pattinson már annyiszor okozott nekem agyérgörcsöt azzal, hogy a hasonló kaliberű szavazások első helyén pöffeszkedett, hogy lassan már immunissá válok erre a jelenségre – viszont ez korántsem jelenti azt, hogy megérdemeltnek tartom helyezését, sőt. Ha nem tombolt volna (most is tombolgat) a Twilight-jelenség, lenyomva a torkunkon Pattinson uraságot (belénk beszélve, hogy mekkora amorózó), akkor sehol se lenne. Tom Hiddleston már más tészta, de hasonló cipőben jár. Csúnyát fogok mondani, de sokan csak az Avengers-hiszti miatt kezdtek (divatból) rajongani érte (akinek nem inge-gatyája, ne vegye magára!), tegye csak fel a mancsát az, aki még azelőtt ismerte / kedvelte, még mielőtt átvedlett volna Lokiba
Egyébként ő sem az a klasszikus értelembe vett férfiszépség, de közvetlen lényével és az intellektusával taccsra vághat egy gyengébb idegzetű fehérnépet. Lautner számomra egy örök X-akta, pontosabban az, hogy mi a fészkes fityfenét keres egy ilyen listán, ilyen magas helyezést elérve
Cumberbatch pajtásról meg sok mindent lehetne mintázni, na de a szexiség szobrát biztosan nem.
Annak viszont örülök, hogy teljes lista nem lett ide feljegyezve, mert akkor kitört volna egy kisebbfajta népforradalom, többek között azért, mert Brad Pitt (aki afféle veteránnak számít, de még mindig formában van) meg lett előzve egy rakat, férfinak még a legnagyobb jóindulattal se nevezhető díszpinty által, név szerint: Justin Bieber, és a One Direction-ös bagázs. (Lőjjenek fel a Tatooine-ra, könyörgöm...)
Ez volt a sablonduma. Jöjjön kifakadásom egy részlete
Robert Pattinson már annyiszor okozott nekem agyérgörcsöt azzal, hogy a hasonló kaliberű szavazások első helyén pöffeszkedett, hogy lassan már immunissá válok erre a jelenségre – viszont ez korántsem jelenti azt, hogy megérdemeltnek tartom helyezését, sőt. Ha nem tombolt volna (most is tombolgat) a Twilight-jelenség, lenyomva a torkunkon Pattinson uraságot (belénk beszélve, hogy mekkora amorózó), akkor sehol se lenne. Tom Hiddleston már más tészta, de hasonló cipőben jár. Csúnyát fogok mondani, de sokan csak az Avengers-hiszti miatt kezdtek (divatból) rajongani érte (akinek nem inge-gatyája, ne vegye magára!), tegye csak fel a mancsát az, aki még azelőtt ismerte / kedvelte, még mielőtt átvedlett volna Lokiba
Annak viszont örülök, hogy teljes lista nem lett ide feljegyezve, mert akkor kitört volna egy kisebbfajta népforradalom, többek között azért, mert Brad Pitt (aki afféle veteránnak számít, de még mindig formában van) meg lett előzve egy rakat, férfinak még a legnagyobb jóindulattal se nevezhető díszpinty által, név szerint: Justin Bieber, és a One Direction-ös bagázs. (Lőjjenek fel a Tatooine-ra, könyörgöm...)
2012. október 03. 08:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
asszem Paul Wesleynek és Ian Somerhaldernek magasabban kéne lennie azon a listán
Rob a nyomukba sem ér
2012. október 03. 15:03
Annyira jó színész
Persze ízlések és pofonok. De legalább az a gusztustalan Justin Bieber nem tolta ide a pofáját
Hallelujah
2012. október 03. 15:28
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Hát szerintem egyáltalán nem. De mindegy. Ők tudják. Engem meg különösebben nem izgat.
2012. október 03. 16:33
NA IDE FIGYELJETEK!! Ez izlések és pofonok mindenkinek más tetszik másmilyenek vagyunk szerintem jó lista lett. nekem tetszik mindegyik ember , jól néznek ki! nekik is van lelkük úgy hogy ne mondjátok azt hogy rondák mert nem igaz.
ÉS RUNNING FOL neked csak azt üzenem a Loki üggyel kapcsolatban hogy én sem ismertem az előtt mi előtt Lokit játszotta volna de valahol meg kell ismerni és én megismertem és nagyon hálás vagyok érte.
ÉS RUNNING FOL neked csak azt üzenem a Loki üggyel kapcsolatban hogy én sem ismertem az előtt mi előtt Lokit játszotta volna de valahol meg kell ismerni és én megismertem és nagyon hálás vagyok érte.
2012. október 03. 17:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.10.02. 20:38)
tegye csak fel a mancsát az, aki még azelőtt ismerte / kedvelte, még mielőtt átvedlett volna Lokiba
*mancsokat feltesz*
Én már akkor szemet vetettem rá mikor még szinte senki sem tudta hogy ki ő. Kedveltem a csókát és bizony nem gondoltam volna hogy évek múlva belőle is ekkora kedvenc lesz. Nagyon haragszom rá a Thor és Bosszúállók miatt de ez ezzel jár és 1000% hogy jövőre már Tom fog vezetni ezeken a listákon. 100%, én mondom neked. Addig tart a láz míg ki nem esik a Thor világból, ölbe tett kézzel várom azt a napot, már csak azért is mert ez így nincs rendjén. Ryan Gosling és Ewan McGregor hol van? Azért .. Benedict Cumberbatch és Henry Cavill? Henry jó pasi de nem tudom hogy honnan a fenéből ismerik ennyien. Nekem olyan gyanúm volt hogy Fassbender lesz a második de tévedtem. A Glamour listék egyértelműen nem a külsőről szólnak hanem a fanok rajongásáról, mindig elolvasom hogy kit hanyadiknak szavaznak meg és mindig rázom a fejem nemtetszéseben. Nem jó ez így.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: