Ismét Robert Pattinson lett a legszexibb férfi
2013. január 16. 21:48
|
|
LokiofAsgard.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 194172 offline
|
bárki bármit mond TOM A LEGJOBB*-* Robert külsejére jót nem tudok mondani:'D Ian-t mondjuk én is hiányolom :c
2013. február 02. 14:54
én nem őt tettem volna elsőnek. szerintem ez a 'nemborotválkozok feeling" gusztustalan.
2013. február 26. 16:11
Pattinson, már bocs, de nem, hogy szexi, de .....(a véleményem inkább nem írom le). A Lényeg, hogy az első kettő egy"bányarém",
úgyhogy, ha egy lövéssel megkegyelmezünk nekik, akkor Johnny a jól megérdemelt helyére kerül
elsőnek!!!
úgyhogy, ha egy lövéssel megkegyelmezünk nekik, akkor Johnny a jól megérdemelt helyére kerül
2013. október 24. 19:43
|
|
Emmelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 115190 offline
|
Komolyan? Jhonny Deep, Henry Cavill és Benedict Cumberbatch előtt??
Szerintem akkor sem az én ízlésembeen van a hiba ha én ezt a férfit 1000. helyre tenném. Biztos nem maradt le néhány nulla?
Szerintem akkor sem az én ízlésembeen van a hiba ha én ezt a férfit 1000. helyre tenném. Biztos nem maradt le néhány nulla?
2013. december 25. 15:35
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Fúj! Johnny Deppnél helyesebb? Ezt megbundázták!
2014. február 01. 16:49
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Bocs! Mikor az előzőt írtam Johnny fan voltam... Senki nem lát a szemétől??? Nézenek már rá Benedictre! Vagy ennyire ismeretlen? <3
2014. március 28. 17:41
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
"Pattinson, már bocs, de nem, hogy szexi, de .....(a véleményem inkább nem írom le). A Lényeg, hogy az első kettő egy"bányarém",
úgyhogy, ha egy lövéssel megkegyelmezünk nekik, akkor Johnny a jól megérdemelt helyére kerül smileeee.gif elsőnek!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/32072-ismet-robert-pattinson-lett-a-legszexibb-ferfi/#ixzz2xHCIHgaU"
Az első kettő egy bányarém? Egy lövéssel megkegyelmezünk? Hmm Komfertinon milyen fura hogy mist már Loki a profilképed. Hát gratulálok.
úgyhogy, ha egy lövéssel megkegyelmezünk nekik, akkor Johnny a jól megérdemelt helyére kerül smileeee.gif elsőnek!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/32072-ismet-robert-pattinson-lett-a-legszexibb-ferfi/#ixzz2xHCIHgaU"
Az első kettő egy bányarém? Egy lövéssel megkegyelmezünk? Hmm Komfertinon milyen fura hogy mist már Loki a profilképed. Hát gratulálok.
2015. szeptember 19. 23:32
|
|
DamonSalvatoreLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248611 offline
|
Robert Pattinson?Aki ezt kitalálta,tuti szívott valamit.Ian Somerhalder csak a 12.?Faszság.Paul Weasley vagy akár Robert Pattinson sexybb mint Ian Somerhalder?Szintén faszság.Robert Pattinson Benedict Cumberbatch előtt?Iszonyat nagy Faszság.És még sorolhatnám.Akik kitaláltak tuti szívnak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: