Starity

Hollywood beszólt a skandináv filmiparnak

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 01. 16:28 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Siistra @ 2012.10.01. 16:14)
Szerintem attól, hogy megszüntetik vagy ellehetetlenítik más országok filmiparait, attól még nem fognak többen beülni az ő vackaikra.  biggrin.gif

Én nem is ebben látom az igazi problémát, ez világos, ahogyan mondtad, mint a vakablak. rohog.gif Én úgy gondolom hogy ez már nem csak az ellehetetlenítésről szól. Csúnya dolgok zajlanak a háttérben, rohadtul piszkosak. Úgy látom fűbe-fába kapaszkodnak hogy mindenkit az ő filmjeikre csábítsanak be, tudják hogy fogytán az emberek pénze és kevesbbet mennek moziba, több éves szerződést íratnak alá a közönség kedvencekkel, keresztbe tesznek más ország filmiparának, keresztül gázolnak mindenkin. 110.gif És lássuk be, nem sok rendező és színész marad aki úgy vág bele egy projektbe hogy erre biztosan nem vesznek forgalmazási jogot. A kérdés csak az hogy ha már mindenhonnan elszedték a pénzt, hogyan jutnak hozzá még a többihez ami kell nekik? biggrin.gif Arra nem gondolnak hogy lassan már majd nem lesz honnan elvenni a pénzt? biggrin.gif
2012. október 01. 17:15 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.10.01. 16:28)
Én nem is ebben látom az igazi problémát, ez világos, ahogyan mondtad, mint a vakablak.  rohog.gif Én úgy gondolom hogy ez már nem csak az ellehetetlenítésről szól. Csúnya dolgok zajlanak a háttérben, rohadtul piszkosak. Úgy látom fűbe-fába kapaszkodnak hogy mindenkit az ő filmjeikre csábítsanak be, tudják hogy fogytán az emberek pénze és kevesbbet mennek moziba, több éves szerződést íratnak alá a közönség kedvencekkel, keresztbe tesznek más ország filmiparának, keresztül gázolnak mindenkin.  110.gif És lássuk be, nem sok rendező és színész marad aki úgy vág bele egy projektbe hogy erre biztosan nem vesznek forgalmazási jogot. A kérdés csak az hogy ha már mindenhonnan elszedték a pénzt, hogyan jutnak hozzá még a többihez ami kell nekik?  biggrin.gif Arra nem gondolnak hogy lassan már majd nem lesz honnan elvenni a pénzt?  biggrin.gif

Azért elég durva, hogy MINDEN eszükbe jut már, csak az nem, hogy esetleg JOBB FILMEKET kéne gyártaniuk. omg.gif
2012. október 01. 17:31 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Siistra @ 2012.10.01. 17:15)
Azért elég durva, hogy MINDEN eszükbe jut már, csak az nem, hogy esetleg JOBB FILMEKET kéne gyártaniuk. omg.gif

Nos, szerintem ez egy eleve halva született ötlet lenne tőlük. Én már el sem várom tőlük hogy a tömeguccaiktól eltérőbb projekttel álljanak elő. Realista ember vagyok és beláttam hogy fordult a kocka. Még jó húsz évvel ezelőtt is, Audrey Hepburn de még a Kipurcant a bébicsősz idejében is ott készültek a legjobb filmek a világon. Hollywood egy értékelhető hely volt most pedig minden hatalmat ők vettek át mert náluk van a legtöbb pénz, ami szégyen mert a történelem is azt mutatja hogy akármilyen ország, akármilyen iparágánál volt a legtöbb pénz, abból csak gond lett. Nem mellesleg én csupán egy dolgot nem értek és halál komolyan nem világos előttem hogy ezek a nyomorult forgalmazók miért nem vevők a híres emberek kisebb filmjeire? Pitt filmje 4 miilió $-t ér? Négyet? Miért baxnak ki sajátmagukkal? A helyzet pedig szerintem menthetetlen, azt hiszem sarokba szorították őket és így jár a többi ország is, csak idő kérdése. A teljhatalom szívás. omg.gif
2012. október 01. 17:44 #24
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Hol nem az amcsik diktálnak?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 01. 17:46 #25
McSzasza98
McSzasza98

StátuszLehetsz akár ki az életben,ha belülről csak egy senki vagy! ;)
Hozzászólás: 618
Csatolások: 34
Azonosító: 180390
őm jó....de attól még hajrá EU...biggrin.gif
2012. október 01. 18:07 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.10.01. 17:31)
Nos, szerintem ez egy eleve halva született ötlet lenne tőlük. Én már el sem várom tőlük hogy a tömeguccaiktól eltérőbb projekttel álljanak elő. Realista ember vagyok és beláttam hogy fordult a kocka. Még jó húsz évvel ezelőtt is, Audrey Hepburn de még a Kipurcant a bébicsősz idejében is ott készültek a legjobb filmek a világon. Hollywood egy értékelhető hely volt most pedig minden hatalmat ők vettek át mert náluk van a legtöbb pénz, ami szégyen mert a történelem is azt mutatja hogy akármilyen ország, akármilyen iparágánál volt a legtöbb pénz, abból csak gond lett. Nem mellesleg én csupán egy dolgot nem értek és halál komolyan nem világos előttem hogy ezek a nyomorult forgalmazók miért nem vevők a híres emberek kisebb filmjeire? Pitt filmje 4 miilió $-t ér? Négyet? Miért baxnak ki sajátmagukkal? A helyzet pedig szerintem menthetetlen, azt hiszem sarokba szorították őket és így jár a többi ország is, csak idő kérdése. A teljhatalom szívás. omg.gif

Főleg, hogy egy John Carterre meg szívbaj nélkül kidobnak 250 milliót.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 01. 19:08 #27
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Janie teljesen egyetértek
2012. október 02. 21:17 #28
zsoca00
zsoca00
visszatérő vendég

StátuszMost épp itthon vagyok végre elég nehéz nap ez a hétfő...........fáradt vagyok.
Hozzászólás: 169
Azonosító: 186695
Én is egyetérek és hozáfűzném : cii
2013. március 11. 11:57 #29
franzzz13
franzzz13
visszatérő vendég

StátuszYou better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥
Hozzászólás: 268
Csatolások: 1
Azonosító: 139918
Hogy ez mekkora hülyeség! A skandinávok kitűnő filmeket gyártanak, Hollywood csak fél, hogy letaszítják a trónról.
2014. szeptember 14. 21:09 #30
Beth Rose Darkness
Beth Rose Darkness
visszatérő vendég

Státuszfuck the system
Hozzászólás: 118
Csatolások: 153
Azonosító: 171910
He?? Hollywood nem normális.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!