A filmipar fellegvárának emberei szerint a skandinávok nyomuljanak leszbikus történetben és horrorban, kerüljék az erőszakot és a meztelenséget, különben nem forgalmazzák filmjeiket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hollywood beszólt a skandináv filmiparnak
2012. szeptember 30. 21:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szerintem meg csináljanak erőszakos filmeket, kemény jelenetekkel, hulivúdból már évek óta nem kapunk ilyet, helyette minden családbarát film lett - kenjék a hajukra. Majd az európai filmgyártás megmutatja, hogyan kell.
2012. szeptember 30. 21:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.30. 21:54)
Szerintem meg csináljanak erőszakos filmeket, kemény jelenetekkel, hulivúdból már évek óta nem kapunk ilyet, helyette minden családbarát film lett - kenjék a hajukra. Majd az európai filmgyártás megmutatja, hogyan kell.
Szívemből szóltál.
2012. szeptember 30. 22:06
Idézet (Cynthia @ 2012.09.30. 22:03)
Hogy stílusosan fogalmazzak: kunlla dig, Hollywood 
Én magyarul gondoltam ugyanezt.
2012. szeptember 30. 22:06
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Hahahaha. Csukják be a szájukat, és valósítsák meg ők maguk csodás terveiket. A skandinávok meg térjenek át csak arra a netes sugárzásra ha nincs más. Az a jövő, nem a B-kategóriás horror.
Ezt a "válságot" meg lehetne úgy is kezelni, hogy a kis forgalmazóktól kevesebbet vesznek el. Persze, álmodik a nyomor...
Ezt a "válságot" meg lehetne úgy is kezelni, hogy a kis forgalmazóktól kevesebbet vesznek el. Persze, álmodik a nyomor...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 30. 22:11
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Akkor Hollywood és népe pedig valósítsák meg azt,hony nem kommersz filmeket csinálnak,hanem valami értékelhetőt is a sok szemét között 
Dumálni bárki tud,de annyira okosak,akkor bvajon miért van nálluk is akkora herce-hurca emiatt?
Dumálni bárki tud,de annyira okosak,akkor bvajon miért van nálluk is akkora herce-hurca emiatt?
2012. szeptember 30. 22:18
Az meg már csak hab a tortán, hogy azok a generációk, amelyek cenzúrázatlan filmeken nőttek fel, normálisabb felfogásúak, mint a mostaniak, akiknek annyira védik a pszichéjüket.
2012. szeptember 30. 22:38
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Erre annyit lökök ki magamból elsőre, hogy az anyjuk úristenit. Akik az európai filmművészet lábnyomát is csak nagy ritkán csókolgathatják a filmjeikkel, ezek dumálnak ilyeneket és akarják erre sarkallni a "fentieket". Én ebből nagyon nem kérek, a skandináv filmek azért skandinávok, mert nem olcsó, tömeggyárott sz*rok, amiket az amcsik képviselnek. Ha ezt megtagadnák tőlük, akkor akár Amerikának is hívhatnánk őket, nem? Felőlem meg is ehetik a pénzüket és a "nagyszabású" ötleteiket...
2012. október 01. 06:52
Egyet értek
2012. október 01. 07:14
Így jártak. Hallgassanak a nagyfőnökre, mert szét lesz rúgva a hátsójuk.
2012. október 01. 08:08
Szegénykék. Le lettek szólva, ment egy fekete pont.
2012. október 01. 08:28
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
jólvan.. de azért még hajrá európa
)!
2012. október 01. 15:22
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
már ebbe is bele kell kötni? xD
2012. október 01. 15:30
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
_ToTo_
Az összes normális kemény és erőszakos filmeket szerető ember nevében szóltál
2012. október 01. 16:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én már nem bírom ki röhögés nélkül. Van még valami amit nem a válságra fogtak rá?
Elképesztő. Nekem ez álszent szövegnek tűnik és van is egy tippem hogy miért akarják a skandináv krimik végét ...
Várom már hogy beszóljanak a franciáknak is hogy ne csináljanak romantikus filmeket, az angoloknak hogy fejezzék be a kosztümös drámák készítését. Már csak idő kérdése. Kis roh@dékok, rendesen bekeményítettek. Így aztán végképpen semmi értelme nem marad a filmkészítésnek.
2012. október 01. 16:14
Idézet (ophely88 @ 2012.10.01. 16:11)
Én már nem bírom ki röhögés nélkül. Van még valami amit nem a válságra fogtak rá?
Elképesztő. Nekem ez álszent szövegnek tűnik és van is egy tippem hogy miért akarják a skandináv krimik végét ...
Várom már hogy beszóljanak a franciáknak is hogy ne csináljanak romantikus filmeket, az angoloknak hogy fejezzék be a kosztümös drámák készítését. Már csak idő kérdése. Kis roh@dékok, rendesen bekeményítettek. Így aztán végképpen semmi értelme nem marad a filmkészítésnek. 
Szerintem attól, hogy megszüntetik vagy ellehetetlenítik más országok filmiparait, attól még nem fognak többen beülni az ő vackaikra.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.