Lacey Chabert, a népszerű színésznő ma lett harmincéves! A Bajos csajok sztárja két napja tartotta születésnapi partiját!
A teljes cikkhez kattints ide!
Harmincéves lett Lacey Chabert
2012. szeptember 30. 21:35
2012. szeptember 30. 21:44
Boldog születésnapot ennek a gyönyörű, tehetséges színésznőnek! ^.^ Az idő múlása meg sem látszik rajta.
2012. október 01. 08:10
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.01. 07:13)
És most hova rohanjak? Írok egy cikket, ha a kutyám 5 lesz. 
Miért most hány éves? Szólj ha szülinapja lesz, viszek neki egy csonttortát. ^^ Az meg hidegen hagy, hogy egy ismeretlen és jelentéktelen nőcske betöltötte a 3. x-et.
2012. október 01. 10:52
Kedves Yaroslava és Mrs. Lenstrange!
Ha ennyire nem érdekel titeket egy születésnapos cikk, mi a büdös francnak írtok alá?
Lacey amúgy nem jelentéktelen nőcske, hanem egy tehetséges színésznő. A cikket azért írtam meg, mert a rajongói örülnek neki,mivel kevés a hír róla. A bunkó, alpári stílusotokból gyorsan visszavennék a helyetekben. Persze könnyű álnév mögé bújva neten fikázni más munkáját -.-" Ahogy látom, nektek ez szokásotok :/
Ha ennyire nem érdekel titeket egy születésnapos cikk, mi a büdös francnak írtok alá?
Lacey amúgy nem jelentéktelen nőcske, hanem egy tehetséges színésznő. A cikket azért írtam meg, mert a rajongói örülnek neki,mivel kevés a hír róla. A bunkó, alpári stílusotokból gyorsan visszavennék a helyetekben. Persze könnyű álnév mögé bújva neten fikázni más munkáját -.-" Ahogy látom, nektek ez szokásotok :/
2012. október 01. 12:59
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2012.10.01. 10:52)
Kedves Yaroslava és Mrs. Lenstrange!
Ne is törődj Velük. Szokásuk minden cikket úgy fikázni, mintha Ők naponta több cikket is írnának...
A cikkhez szólva. Boldog születésnapot Neki!
2012. október 01. 15:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Boldog Születésnapot!
2012. október 01. 17:03
Igen, igazad van
A netes mémeket nem etetjük!
Amúgy tegnap kimaradt az írásomból, hogy Lacey még most is nagyon szép, és nem fog rajta az idő
Amúgy tegnap kimaradt az írásomból, hogy Lacey még most is nagyon szép, és nem fog rajta az idő
Idézet (Pöttömke @ 2012.10.01. 12:59)
Ne is törődj Velük. Szokásuk minden cikket úgy fikázni, mintha Ők naponta több cikket is írnának...
2012. október 01. 17:09
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Boldog szülinapot! : )
2012. október 01. 17:20
Hát onnan volt olyan ismerős, a Fekete karácsonyból. Akkor már tudom, hogy miért nevettem akkorát, miután elolvastam ezt az értelmetlen cikket.
Mrs. emlékszel? Meg kellett nézzem megint, hogy felismerjem. Milyen jókat szórakoztunk azon, amit színészetnek akart beállítani.
ωμζ*
2012. október 01. 17:26
Idézet (Yaroslava @ 2012.10.01. 17:20)
Hát onnan volt olyan ismerős, a Fekete karácsonyból. Akkor már tudom, hogy miért nevettem akkorát, miután elolvastam ezt az értelmetlen cikket.
Mrs. emlékszel? Meg kellett nézzem megint, hogy felismerjem. Milyen jókat szórakoztunk azon, amit színészetnek akart beállítani.
ωμζ*
És tényleg.
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2012. október 01. 17:48
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Boldogat neki!!
2012. október 01. 20:15
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Yaroslava és Mrs. Lenstrange!
Ha képtelenek vagytok tiszteletben tartani, hogy a többieket esetleg érdekelheti az adott cikk, akkor talán meg kellene fontolnotok, hogy csendben maradtok.
Ha ez lenne az első eset, akkor azt mondanám, hogy elfogadható, de következetesen csak negatív hangnemben, és sokszor sértően tudtok csak nyilatkozni. Nem csak cikkről, de a cikkíróról is.
Én is számtalan olyan cikket látok, ami a legkevésbé sem érdekel, de nem szólok hozzá feleslegesen. Többet nem fogom elmondani. Tetszik, nem tetszik, a következő alkalommal nyomatékot is fogok adni a szavaimnak.
Ha képtelenek vagytok tiszteletben tartani, hogy a többieket esetleg érdekelheti az adott cikk, akkor talán meg kellene fontolnotok, hogy csendben maradtok.
Ha ez lenne az első eset, akkor azt mondanám, hogy elfogadható, de következetesen csak negatív hangnemben, és sokszor sértően tudtok csak nyilatkozni. Nem csak cikkről, de a cikkíróról is.
Én is számtalan olyan cikket látok, ami a legkevésbé sem érdekel, de nem szólok hozzá feleslegesen. Többet nem fogom elmondani. Tetszik, nem tetszik, a következő alkalommal nyomatékot is fogok adni a szavaimnak.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.