A színpadon hányt Justin Bieber!
2012. október 06. 16:58
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Ja és mennyi az olyan aki nem playbackal kb. 2 a százból? Vagy még annyi se... És ti mindig pont Justint szidjátok
annyira szánalmas már komolyan, h még mindenki itt tart.. jézusom a helyetekbe is szégyellem magam.
2012. október 06. 17:01
Idézet (Demiley00 @ 2012.10.06. 13:23)
amugy lehet h playback megy alatta IGEN, de melyik sztárnak nem megy alatta playback?! egyiknek sem csak a playbackhez még énekelnek a sztárok, de egyébként megy alatta ... de oké...-.-
Voltam Omega koncerten, Kóbor János nem playbackelt. Voltam Bikini koncerten, D. Nagy Lajos nem playbackelt. És még sorolhatnám...
2012. október 06. 17:06
Idézet (Demiley00 @ 2012.10.06. 17:03)
Jó figyelj, én a magyarokat nem nevezném sztároknak... De tök mindegy.
Valószínűleg nem tudod, kik ők. Az Omega pl. Amerikában is híres lett. Fogalmad sincs róla. Ez még régi, igényes magyar zene. Persze a mai magyar előadóknak is van egy része, akik igényesek. Egyszerűen csak tudatlan vagy zenei téren, és mindenáron bizonygatod az igazad.
2012. október 06. 17:29
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
úúú ez de ciki
2012. október 06. 18:05
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
hoppáá... Szegénykém.
2012. október 06. 20:48
|
|
ILHSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 173967 offline
|
Mrs.Henderson>>nemértem.. vagyis inkább feleslegesnek tartom h egy ilyen (ennél a)cikknél elkezd ócsárolni az 1D-t.. ők is sokat dolgoztak azért h most itt tartsanak.. na mind1.. egyébként én 'sajnálom szegényt'.. elég kellemetlen lehetett.. :/
2012. október 06. 21:33
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
hát sajnos bárkivel megtörténhet és én nem nevetném ki mert ez egy természetes dolog h egy ember hány
2012. október 06. 21:39
Istenem, de kínos, szerencséétlen..
Az meg, hogy playbackelt.. Már megszokott sajna, szinte minden sztár playbackel. Bár a jobbak még most se, csak ez nyugtat.
Az meg, hogy playbackelt.. Már megszokott sajna, szinte minden sztár playbackel. Bár a jobbak még most se, csak ez nyugtat.
2012. október 06. 21:40
Terhes!
2012. október 06. 22:12
|
directioner0714új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187286 offline
|
Mrs. Henderson
Justin sokkal rosszab mint az 1D!nem tom mi jogon sértegeted a one direction-t,mikor ez a cikk nem is róluk szól. -.-" és az 1D-s fiúknak sokkal szebb hangjuk van mint Justinnak,csak ez gondolom megsem fordult a fejedben hogy nemcsak azért szeretik őket mert helyesek,hanem mert jól is énekelnek.És nem sajnálom Justint!!!!!Ha betegnek érezte magát,akkor legyen megfontoltabb,elvégre egy sztár mindig legyen előrelátó,és necsak balhézni tudjon egy repülőn!!!
Justin sokkal rosszab mint az 1D!nem tom mi jogon sértegeted a one direction-t,mikor ez a cikk nem is róluk szól. -.-" és az 1D-s fiúknak sokkal szebb hangjuk van mint Justinnak,csak ez gondolom megsem fordult a fejedben hogy nemcsak azért szeretik őket mert helyesek,hanem mert jól is énekelnek.És nem sajnálom Justint!!!!!Ha betegnek érezte magát,akkor legyen megfontoltabb,elvégre egy sztár mindig legyen előrelátó,és necsak balhézni tudjon egy repülőn!!!
2012. október 06. 22:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
undorító, hülye
2012. október 06. 23:09
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
az 1D is szar meg bibör is, vita lezárva
a színpadon okádni meg disznóság
a színpadon okádni meg disznóság
2012. október 06. 23:25
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Engem aztán senki nem vádolhat meg azzal, hogy rajongó lennék, a korcsoportból is rég kinőttem és még emberként sem túl szimpi ez a Justin gyerkőc, de azt azért elmondanám az itt fújozó (valószínűleg célcsoport korú) közönségnek, hogy ezt hívják úgy, hogy profizmus. Odaállt betegen, mert az a legutolsó utáni, hogy koncertet lemondanak. Nyilván ha ennyire beteg, akkor muszáj volt playbackelni, ilyen előfordul, pont arra találták ki, hogy ha pl. valakinek nem jön ki hang a torkán, ne feltétlen kelljen lemondania egy előre betáblázott fellépést. Mellesleg nem önszántából hányt a színpadra, szerintem ahhoz sem túl nagy IQ, sem túl sok élettapasztalat nem kell, hogy valaki tudja, hányni nem lehet szándékosan, és időzíteni sem igazán, hogy hát akkor majd már csak a színpad mögött történjen meg. Ha lemondta volna a koncertet betegség miatt, ugyanennyien azon zúgolódnának, hogy basszus, miért nem szedte össze magát.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: