A színpadon hányt Justin Bieber!
2012. október 01. 21:12
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
Ha nem tetszik ne olvassátok el,ne irjatok komikat.....Amugy meg nem tehet rola,ha nem lett volna koncert a rajongok még jobban kiakadnak.nRegíí igazad van.
2012. október 02. 01:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.10.01. 18:42)
Nos, igen, egy ilyen véletlen esemény sok mindere fényt deríthet.
Pl magyarázatot adhat arra is, hogy buburka, miért olyan görbe, mint egy kérdőjel - hogy le ne hányja a cipőjét
2012. október 02. 05:45
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
szegény én a helyébe inkább lemondtam volna a koncertet sajnálom szegényt
2012. október 02. 12:33
|
|
aslongasyoulovemeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 185529 offline
|
szegény! sajnálom... szép dolog volt tőle hogy kiállt betegen
2012. október 02. 14:30
|
|
Manó Lili.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 4 Azonosító: 186931 offline
|
Nem gond,bárkivel megesik az ilyen.(;
2012. október 02. 15:41
na ez durva de sebaj nincs kivétel mindenkivel előfordul!!1x-1x
2012. október 02. 18:32
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
"Szerintem te nem mész el betegen dolgozni vagy iskolába . Ő neki meg a munkája az éneklés és ő betegen is fellépet . Már hányszor választotta a rajongóit minthogy otthon legyen és ápolják ?"
Én nem megyek el hányingerrel iskolába. Miért is? Ja igen, azt hiszem azért, mert normális vagyok, és magamat és társaimat is meg szeretném kímélni attól, hogy hányni lássanak. És hagyjuk már ezt a rajongókért minden szöveget. Ha valakit lehányt volna, akkor is az lenne a reakciód, hogy "hát érezzék magukat megtisztelve, milyen édes már, hogy nem fújta le a koncertet".
És nem azt mondom, hogy most emiatt kiröhögtem őt, mert nem érint az egész, de az ilyen felettébb éles eszű kommenteken kiakadok (és most nem csak erre a példára gondolok, amit kiemeltem).
Én nem megyek el hányingerrel iskolába. Miért is? Ja igen, azt hiszem azért, mert normális vagyok, és magamat és társaimat is meg szeretném kímélni attól, hogy hányni lássanak. És hagyjuk már ezt a rajongókért minden szöveget. Ha valakit lehányt volna, akkor is az lenne a reakciód, hogy "hát érezzék magukat megtisztelve, milyen édes már, hogy nem fújta le a koncertet".
És nem azt mondom, hogy most emiatt kiröhögtem őt, mert nem érint az egész, de az ilyen felettébb éles eszű kommenteken kiakadok (és most nem csak erre a példára gondolok, amit kiemeltem).
2012. október 02. 18:52
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem nagyon aranyos dolog volt tőle hogy így is folytatta.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: