Idézet (Demi-Miley forever @ 2012.10.01. 19:08)
Azok akik azt mondják hogy utálják és már azért sem sajnálják, szégyelljék magukat..Az az emberi bunkóság legalja, hogy a cikk címe miatt elolvassák haha, nagyon vicces lehet megnézem, de az hogy olyanokat írnak hogy "már csak azért sem sajnálom engem ki sajnál ha hányok"
A hozzászólásod egy részével sajnos egyet kell értenem. Én elhiszem, hogy nagyon király és menő kommentekbe ugyanazt a poént lenyomni - gondolok itt a terhes és rosszul lett a saját hangjától szlogenekre -, de amikor már ugyanazt lövitek el minden egyes hozzászólásban, akkor már elég idegesítő, pláne, úgyhogy azt hiszitek, mekkora szövegetek volt. Ne haragudjatok, de ilyenkor a röhögőgörcs kerűlget.XD Tudom, kreatívság nagyon, de nagyon nehéz dolog.
Mindemellett én nem lennék büszke azoknak a helyükben, akik olyanokat írogatnak, hogy nem sajnálják, valamint, hogy kár, hogy nem a halottas kocsit kellett hozzá hívni, mert valaki itt írt ilyet is.
Komolyan, ti normálisak vagytok?! 
Én sem bírom ezt a bazári majmot, de a halálát neki sem kívánnám. Tény nyom alatta egy playbacket a gyerek, a falra mászok tőle és a kis barátnőjétől egy pár éve, de nekem eszembe nem jutna olyat nyilatkozni, hogy bárcsak meghalt volna. Ilyenkor tudnám azt mondani, hogy szálljon az ilyen ember magába még hozzá jó mélyen, mert akiben tényleg ennyi az empátia, akkor az még Bieber kisujjának a körméig sem ér fel, mert emberileg egy nagy nulla valószínűleg. Biztos az itt lévők közül senkivel sem fordult elő olyan, hogy a suliban, vagy úton valamerre, esetleg otthon rosszul lett, és nem ért el a megfelelő helyre. Ettől még ő sem lesz nevetséges, csak egyszerűen emberibb. A sztárok is ugyanolyan emberek, mint én vagy te. Nem csak a rosszindulat, de sötétség is virít a kommenteken. Elborzaszt, hogy ennyi rosszindulatú ember van a világon.