Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 14:23
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem így is cuki
És a Harry-s pletyi meg BAROMSÁG!
2012. szeptember 30. 14:24
|
|
Fruuzsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 184001 offline
|
kezdem megutálni a Starity-t... Harry miért csábította volna el Danit?! ő hozta őket össze-.-" és a haját jótékony célból vágatta le.. mielőtt megírod a cikket, járj utána mit írsz le...
2012. szeptember 30. 14:25
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
2012. szeptember 30. 14:26
nem a szakítás miatt vágatta le a haját hanem a rákos directionerek miatt
ne állítsanak hazugságokat
2012. szeptember 30. 14:27
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ha a One Direction-t nem is szeretem, Liam ígyis-úgyis aranyos lesz
2012. szeptember 30. 14:30
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
hát nem tom nekem anyira nem tetszik ez a haj meg amugyse szaretem őt tehát mind1 amugymeg kétlem h a szakítástól van
2012. szeptember 30. 14:33
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Harry nem tenne ilyet az tuti ... aa úgy szerettem a haját
2012. szeptember 30. 14:49
|
|
bebe0909új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 171418 offline
|
1. Liam azért vágatta le a haját, mert így akarta támogatni a rákos Directionereket! Nem pedig a szakítás miatt. (bár nem is biztos, hogy szakítottak). Azért szerintem a cikk írónak előbb jobban utána kellett volna nézni mielőtt le másolja a neonról ezt a szart! Már bocsánat, de ez tényleg az. 2. Képtelenség, hogy Harry csábította el Danielle-t. Bár ki tudja nem ismerem a háttér infókat!
2012. szeptember 30. 14:56
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Hát ez a haj..
Mondjuk ő tudja.. Ki tudja mi az "igaz"...-.-
2012. szeptember 30. 14:59
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Még furcsa...De majd talán megszokom$$ XDD még hogy Harry csábította el...XDD ♥.♥ *-* Annyira rossz hogy szakítottak
2012. szeptember 30. 14:59
Idézet (Elody @ 2012.09.30. 13:16)
Hihetetlen, hova süllyedt a Starity. Mióta a One Direction berobbant a köztudatba és elkezdtük imádni vagy utálni őket, valami hihetetlen, mennyire eltűnt a hozzászólásokból a kultúra vagy a józan ész-.- komolyan mondom az utálkozók helyében is szégyellem magam, p.ofám leszakad az embereko-o ki vagyt te emocska ereidet felvágós csaj, hogy olyanokat írj h az anyánk kqurvára elcseszett minket? nem értem hogy jöttök ti ahhoz, hogy sztárokat buzzizzatok vagy lehülyézzetek, az meg tényleg mindennek a teteje, hogy a Rajongóikat is szidjátok. én attól h nem bírok egy adott sztárt, még nem írom le hogy mennyire rühellem és utálomakik rajonganak érte, pláne nem ocsmány szavakkal jellemezne, könyörgöm vegyetek már tüköt sminkeke meg körömlakokk helyet és nézzetek már magatokba egy icuripicurit. amúgy meg így van (sajnos) élőbe nem ismerem harryt, nagy csajozógép meg minden, már ha ez is igaz, a pletykáknak sose lehet hinni, mindenki maga dönti el, mit hisz egy adott sztárról. ja és az, hogy adam lambertet divatzenésznek tekinted, de bentvan a top 5 kedvenceid közöt. na ott tényleg sugárzik az értelem. és nem vagyok elvakulva, nincs rózsaszín npszemüvegem és "ribizli" sem vagyok, ahogy nevezni szoktatok ( főleg hogy a szilvát szeretem xdd:D) bár tőlem hihettek bármit, ugyis tudom, hogy időpocsékolás, hogy engem cáfolgattok. ja és tudom mit fogtok reafálni: ha nem tetszik nem kell nézni,a média a képünkbe nyomja az 1D-t stb...sok süket duma. ja és mégmindig a zenéjükért (is) szeretem őket, nem pusztán külsőből, az a plusz pont. egyéniségek, liam így pasisabb lett, bár a régi haja jobb volt sokkal. pusszancs
Ez mind szép és jó, csak hogy te is ugyan azt csinálod, amin háborogsz. Van a mondandódban valami igazság, de alpári módon írtad le. Csak gondolj bele. Mindenki megnézi a profilod, látják, hogy csaj vagy, 14 éves és mit fognak gondolni?: Nem szégyenli magát, hogy lány létére így viselkedik? És én is felteszem a kérdést. Nem szégyenled magad? Hogy lehet valakinek lány létére ilyen mocskos a szája?!? Remélem megszívleled az én és az előző ilyen tartalmú hozzászólást. Javadra válna és minden hozzád hasonló mocskos szájú lány javára, ha meg tanulna szépen beszélni, írni, fogalmazni.
Annyiban igazad van, hogy nem kellene ilyen módon szidni őket. Én is szidom őket minden egyes alkalommal, illetve rosszul fogalmaztam. Kinyilvánítom a véleményem, de azt kulturáltan. Engem is felháborított, mikor pl. Kristen-t szidták, de mégsem süllyedtem le arra a szintre, mint amire most te és általában az elvakult és neveletlen fanok. Mindent meg lehet fogalmazni szépen, erőltesd meg magad, nem olyan nehéz kulturáltan viselkedni.
2012. szeptember 30. 15:01
Bakker, azért Harry odáig nem menne el, hogy az egyik legjobb barátja barátnőjét csábítja el... Ezen most felidegesítettem magam... Nem mondom, hogy Liam - nek rossz ez a haj, de volt már jobb is!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: