Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 21:41
|
|
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline
|
Azért jobb barátok ők annál, hogy a másik barátnőjét csábítsák el..
Liam új hajáról meg csak annyit, hogy szerintem ezzel is aranyos és a rajongóinak így is tetszik.
Liam új hajáról meg csak annyit, hogy szerintem ezzel is aranyos és a rajongóinak így is tetszik.
2012. szeptember 30. 22:23
Esélytelen hogy egymás barátnőjét elveszik.Szerintem a régivel jobb volt..De ha ő így érzi jól magát akkor engem nem zavar
2012. szeptember 30. 22:40
Nos,ez a haj....
A régi volt az igazi! Na,de az a fontos hogy boldog legyen!
2012. szeptember 30. 22:52
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Remika @ 2012.09.30. 14:23)
én nem vágatnám le beteg gyerekekért,ink.adnék nekik pénzt,mivel rengeteg van neki,amiből adhatna
pontosan!
egyébként nem értem, mi ez a nyafogás, hogy csúnya stb... szerintem teljesen normálisan néz ki, egy átlagos srác rövidre nyírt hajjal, ami pár hónap múlva visszanő.
2012. szeptember 30. 23:36
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Liam, egy kicsit nem lett az tul rovid??? Na nem baj ettol meg ugyanannyira szeretem mint elotte!! <3
2012. október 01. 00:00
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
jézus, ekkora nagy hülyeséget is rég olvastam:
A legújabb híresztelés szerint azonban maga Harry Styles csábította el Liam barátnőjét, amit – ha igaz lenne – a banda nem tudna feldolgozni.
KOMOLY?...
Amúgy nekem tetszik a haja
Igaz előző jobb volt, De ígyis nagyon aranyos ^^ És helyes. A hangján meg ez amúgysem változtat 
Am a rajongók nem voltak szószerik sokkolva..ez is kicsit felvan nagyítva. Azaz biztos vannak,akik sajnálták a haját, de azért a sokk az erős
Am a szakításhoz még annyit, hogy kétlem, hogy a rajongók miatt. Mindig is voltak, vannak és lesznek utálkozók
Danielle 2 éve bírta az ilyeneket, és kétlem, h egy fontos 2 éves kapcsolatot eldobnának csak úgy.
A legújabb híresztelés szerint azonban maga Harry Styles csábította el Liam barátnőjét, amit – ha igaz lenne – a banda nem tudna feldolgozni.
KOMOLY?...
Amúgy nekem tetszik a haja
Am a rajongók nem voltak szószerik sokkolva..ez is kicsit felvan nagyítva. Azaz biztos vannak,akik sajnálták a haját, de azért a sokk az erős
Am a szakításhoz még annyit, hogy kétlem, hogy a rajongók miatt. Mindig is voltak, vannak és lesznek utálkozók
2012. október 01. 07:42
|
|
karmenkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 176032 offline
|
amúgy is, honnan veszed /veszitek/, hogy Harry elcsábította Dan- t?
2012. október 01. 10:26
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Eddig se volt valami helyes, de így meg plána nem az.!
2012. október 01. 14:24
|
|
liam4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 176607 offline
|
Ennyi hülyeséget..."maga Harry Styles csábította el Liam barátnőjét"-ez úgy ahogy van, nem igaz. És Liam nem Danielle miatt vágatta le a haját, hanem a rákos gyerekek miatt. Azért szakítottak, mert a távolság miatt nem tudták fenntartani a kapcsolatukat. De még mindig legjobb barátok. És Liam így is ugyanolyan helyes
♥
2012. október 01. 14:30
|
|
Bernybobúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 159219 offline
|
Egy ez picit nagy baromság... Harry hozta őket össze...xD És a haját meg azért borotválta le mert így akart egy alapítványon segíteni..vagy valami ilyesmi... De szerintem így is cukii...
<3 Akinek nem tetszik ne nézze !
-.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: