Starity

Liam Payne leborotválta a haját

23 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 30. 19:21 #281
- törölt felhasználó -    
Amúgy miért kell minden a szakításra fogni? Elhiszem, hogy szerencsétlen srácnak rossz, de az ember ilyenkor elterelni próbálja a gondolatait, de azt sem haj vágással. Olyat csak mi lányok/nők csinálunk!: )
2012. szeptember 30. 19:31 #282
vicamicaa
vicamicaa
új tag

StátuszJó 8! mindenkinek..! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 53
Csatolások: 0
Azonosító: 186811
Jahj ez nagyon nem áll jól...csak gyorsan nőjön vissza!! Most komolyan Harry?? Okéé beismerem szoknyapecér..de azért ezt nem hinném, föleg milyen ronda az a csaj...Liam örüljön hogy szakítottak..demost komolyan ránézett a barátnőjére.. smileeee.gif
2012. szeptember 30. 19:34 #283
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de szerintem egy icipicikét hasonlít Justin Bieber-re... a szemei... de vagy én vagyok teljesen őrült meg a fantáziám, vagy csak egyből ő ugrott be, szóval nem igazán tudom... Az új hajról meg csak annyit, hogy (nem vagyok rajongójuk) de ha valaki szerette/szereti, ne a külseje miatt tegye, hanem a tehetségéért és ne azért, hogy milyen a stílusa és itt most a hajról van szó.
2012. szeptember 30. 19:36 #284
HellOfSmile
HellOfSmile
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 180417
Most komolyan ki az-az idióta aki ilyet feltételez Harry-ről.? Igen tényleg elég nagy nő csábász, de azért szerintem egy normális ember nem feltételez róla olyat h a barátjának a barátnőjére még csak gondolni sem gondolna úgy.!
2012. szeptember 30. 19:44 #285
- törölt felhasználó -    
hát az előző sokkal jobb volt..
2012. szeptember 30. 19:47 #286
- törölt felhasználó -    
Csúnyább lett mint volt. sleep.gif
És ez a Harrys rész betig nem igaz, csak kitalálják hogy nagyobb ' botrány ' legyen ebből.
2012. szeptember 30. 19:56 #287
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2012.09.30. 16:35)
A kultúra itt anno két meg három évvel ezelőtt sem volt meg az akkori 10-17 éves korosztálynál sajnos. Régebben én is akadtam össze olyan emberekkel, hogy ihajj. A legviccesebb az volt, amikor még évekkel ezelőtt egy 12 éves oktatott ki a biokémiát illetően. Na, akkor csak annyit tudtam reagálni, hogy wátdöfák?! Sajnos régebben Bieber gyerekkel, de sokkal inkább Selena Gomeznél és Miley Cyrusnál csinálták ezt a kedves kis rajongók. Azoknál is bőven született retardált hozzászólás, és akkor azért az megfogalmazódott a fejemben, hogy ezek megjátsszák magukat, vagy szimplán ennyire szellemi fogyatékosak? 110.gif 
Az a baj tulajdonképpen, hogy mindenhol ez a vándájreksön ömlik a pofázmányomba, akár mennyire sem akarom. Ide feljövök, ez van, féjszbukkon ugyanez van, Gportálról nem is beszélve. Bekapcsolom a tévét, volt már olyan, hogy ezeknek a képét kellett bámulnom. Én eddig elvoltam velük. Nem tartom őket totál tehetségtelennek, de az a tömeghisztéria, illetve médiacirkusz van körülöttük, engem is kezd most már tényleg idegesíteni. A másik topikban kifejtettem a véleményemet erről a dologról, és, ha jól emlékszem ott is szintén Elody vette magára azt, amit írtam, pedig én egyáltalán nem akartam személyesre venni a figurát, csak általánosítottam. Tudom, nem egy szép dolog, de a véleményemet csak úgy tudtam leírni kereken. Véleményeknél szoktam mindig azt mondani, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Ha valaki nem abba az általánosított rétegbe tartozik, akkor miért áll neki feljebb? Ezen már tegnap is elgondolkoztam. unsure.gif Mondjuk egyesek tényleg átestek a ló túlsó oldalára, mert oké, nem bírja őket, de vannak itt elég provokatív megjegyzések is, amik vitatkozást, illetve veszekedést szülhetnek, úgyhogy azok sem jobbak a nyáladzós rajongóktól, akik idejönnek szidni őket orrba-szájba (nevet nem akarok mondani, az illető úgyis tudja, ha róla van szó), és elég bunkó stílusban írja le a véleményét. Néha fáj az emberi hülyeség, szóval egyik fél sem jobb. A rajongói oldal azért, mert rózsaszín felhőkön járnak, és, ha valaki mond valami rossz szót is, akkor kikaparják a másik szemét. De az utálkozós oldal meg már sokszor azért jön ide, hogy úgymond cseszegesse a rajongókat, ezzel háborút kirobbantva.
Nekem is csupán az a bajom, hogy azt is megírjátok cikkbe, hogy Harry, meg Liam meg mit tudom én kik, kettőt fingottak reggel felkelés előtt. Egyszerűen a Starity 80% ezekkel van tele, és vannak más sztárok is még. Én elhiszem, hogy ők most vannak a karrierjük csúcsán, meg mindenki rajong értük - már aki - , de közel sem akkora durranás sem a zenéjük, sem pedig a tagok, mint ahogyan az elő van adva a jó népnek. Itt kompromisszumot kéne kötni, de amíg egyeseknek az a hobbijuk, hogy a szabadidejükben elég tirpák stílusban idejönnek szidni a bandát és a tagokat, mindemellett bunkóznak a rajongók is, akkor ne várjatok megoldást, mert úgysem fog születni.

Szerintem javarészt azért születik ennyi cikk róluk, mert per pillanat ezt a bandát övezi a legnagyobb érdeklődés. Rájuk van igény.
2012. szeptember 30. 20:04 #288
- törölt felhasználó -    
jótékonyságból vágatta le a haját Daddy életem:$♥ és Hazza nem csábította el..
2012. szeptember 30. 20:16 #289
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Liam jótékonyságból, pontosabban a rákos gyerekek miatt vágatta le a haját. És nem Harry miatt szakítottak. sleep.gif
2012. szeptember 30. 20:18 #290
McSzasza98
McSzasza98

StátuszLehetsz akár ki az életben,ha belülről csak egy senki vagy! ;)
Hozzászólás: 618
Csatolások: 34
Azonosító: 180390
A Herry rész csak azért van,hogy nagyobb legyen a hírverés!!!!
2012. szeptember 30. 20:38 #291
Cseniii03
Cseniii03
új tag

StátuszLive life for the moment because everything else is uncertain! ~ Louis Tomlinson
Hozzászólás: 79
Azonosító: 169697
"A legújabb híresztelés szerint azonban maga Harry Styles csábította el Liam barátnőjét, amit – ha igaz lenne – a banda nem tudna feldolgozni." - köszönöm, hogy feldobtátok a napom!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. szeptember 30. 20:39 #292
Cseniii03
Cseniii03
új tag

StátuszLive life for the moment because everything else is uncertain! ~ Louis Tomlinson
Hozzászólás: 79
Azonosító: 169697
amúgy ne is zavartassátok magatokat, de a rákos gyerekek miatt vágatta le a haját XD
2012. szeptember 30. 20:40 #293
- törölt felhasználó -    
úú eddig is ronda volt.. de most.. xDDDDD egy kész bányarém x''''DDDDDDDDD
2012. szeptember 30. 20:45 #294
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Gratulálok.Most rátett még egy lapáttal a rondaságára rohog.gif
2012. szeptember 30. 20:45 #295
LettiBödii
LettiBödii
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 186026
minek kell egyfolytában hülyeségeket terjeszteni...?!...nem a szakítás miatt vágatta le hanem a rákos gyerekek miatt...♥...Harry csábította el..ja persze..
2012. szeptember 30. 20:46 #296
marga98
marga98

StátuszNothing happens.
Hozzászólás: 508
Azonosító: 136445
de szép vagy, bazdmeg. XD
2012. szeptember 30. 20:46 #297
Boogii
Boogii
visszatérő vendég

StátuszTe pedig csak állsz, szédülsz, és hallgatsz.
Hozzászólás: 145
Azonosító: 182925
Harry! nagy kujon vagy te áámm!! Nem nagyon csodálkoznék ha Harry csábitotta volna el Liam Barátnőjét de ez egyben a banda végét jelentené szóval... Harry!! idefigyelj! Ha jót akarsz magadnak akkor a kislompost a gatyádban tartod vagy milliónyi directionerrel gyűlik meg a bajod! xDDDDD biggrin.gif
2012. szeptember 30. 20:46 #298
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Talán a szívem egyeben marad rohog.gif
2012. szeptember 30. 21:01 #299
- törölt felhasználó -    
Azért az szánalmas, hogy a legtöbb 1D rajongó mennyire undorító -.-" Amit ők éreznek, az nem rajongói szeretet, hanem... nem is tudom, megnevezni azt, amire gondolok. Egyszerűen szánalmas amit tesznek: fenyegető leveleket írogatni a Twitteren? Ez milyen gyerekes már? Arról már nem is beszélek, ami a Starityn megy :S
Amúgy ahogy elnéznem, nem teljesen borotváltatta le a haját, jól tette XD
2012. szeptember 30. 21:10 #300
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Még napokkal ezelött írta, hogy jótékonyságból vágatta le a haját. Az meg, hogy Harry elcsábította volna Danielle-t kész röhej. Gondolkozzunk már.
23 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok