Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 19:21
Amúgy miért kell minden a szakításra fogni? Elhiszem, hogy szerencsétlen srácnak rossz, de az ember ilyenkor elterelni próbálja a gondolatait, de azt sem haj vágással. Olyat csak mi lányok/nők csinálunk!: )
2012. szeptember 30. 19:31
|
|
vicamicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 186811 offline
|
Jahj ez nagyon nem áll jól...csak gyorsan nőjön vissza!! Most komolyan Harry?? Okéé beismerem szoknyapecér..de azért ezt nem hinném, föleg milyen ronda az a csaj...Liam örüljön hogy szakítottak..demost komolyan ránézett a barátnőjére..
2012. szeptember 30. 19:34
Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de szerintem egy icipicikét hasonlít Justin Bieber-re... a szemei... de vagy én vagyok teljesen őrült meg a fantáziám, vagy csak egyből ő ugrott be, szóval nem igazán tudom... Az új hajról meg csak annyit, hogy (nem vagyok rajongójuk) de ha valaki szerette/szereti, ne a külseje miatt tegye, hanem a tehetségéért és ne azért, hogy milyen a stílusa és itt most a hajról van szó.
2012. szeptember 30. 19:36
|
|
HellOfSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 180417 offline
|
Most komolyan ki az-az idióta aki ilyet feltételez Harry-ről.? Igen tényleg elég nagy nő csábász, de azért szerintem egy normális ember nem feltételez róla olyat h a barátjának a barátnőjére még csak gondolni sem gondolna úgy.!
2012. szeptember 30. 19:47
Csúnyább lett mint volt. 
És ez a Harrys rész betig nem igaz, csak kitalálják hogy nagyobb ' botrány ' legyen ebből.
És ez a Harrys rész betig nem igaz, csak kitalálják hogy nagyobb ' botrány ' legyen ebből.
2012. szeptember 30. 19:56
Idézet (Beyla @ 2012.09.30. 16:35)
A kultúra itt anno két meg három évvel ezelőtt sem volt meg az akkori 10-17 éves korosztálynál sajnos. Régebben én is akadtam össze olyan emberekkel, hogy ihajj. A legviccesebb az volt, amikor még évekkel ezelőtt egy 12 éves oktatott ki a biokémiát illetően. Na, akkor csak annyit tudtam reagálni, hogy wátdöfák?! Sajnos régebben Bieber gyerekkel, de sokkal inkább Selena Gomeznél és Miley Cyrusnál csinálták ezt a kedves kis rajongók. Azoknál is bőven született retardált hozzászólás, és akkor azért az megfogalmazódott a fejemben, hogy ezek megjátsszák magukat, vagy szimplán ennyire szellemi fogyatékosak?
Az a baj tulajdonképpen, hogy mindenhol ez a vándájreksön ömlik a pofázmányomba, akár mennyire sem akarom. Ide feljövök, ez van, féjszbukkon ugyanez van, Gportálról nem is beszélve. Bekapcsolom a tévét, volt már olyan, hogy ezeknek a képét kellett bámulnom. Én eddig elvoltam velük. Nem tartom őket totál tehetségtelennek, de az a tömeghisztéria, illetve médiacirkusz van körülöttük, engem is kezd most már tényleg idegesíteni. A másik topikban kifejtettem a véleményemet erről a dologról, és, ha jól emlékszem ott is szintén Elody vette magára azt, amit írtam, pedig én egyáltalán nem akartam személyesre venni a figurát, csak általánosítottam. Tudom, nem egy szép dolog, de a véleményemet csak úgy tudtam leírni kereken. Véleményeknél szoktam mindig azt mondani, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Ha valaki nem abba az általánosított rétegbe tartozik, akkor miért áll neki feljebb? Ezen már tegnap is elgondolkoztam.
Mondjuk egyesek tényleg átestek a ló túlsó oldalára, mert oké, nem bírja őket, de vannak itt elég provokatív megjegyzések is, amik vitatkozást, illetve veszekedést szülhetnek, úgyhogy azok sem jobbak a nyáladzós rajongóktól, akik idejönnek szidni őket orrba-szájba (nevet nem akarok mondani, az illető úgyis tudja, ha róla van szó), és elég bunkó stílusban írja le a véleményét. Néha fáj az emberi hülyeség, szóval egyik fél sem jobb. A rajongói oldal azért, mert rózsaszín felhőkön járnak, és, ha valaki mond valami rossz szót is, akkor kikaparják a másik szemét. De az utálkozós oldal meg már sokszor azért jön ide, hogy úgymond cseszegesse a rajongókat, ezzel háborút kirobbantva.
Nekem is csupán az a bajom, hogy azt is megírjátok cikkbe, hogy Harry, meg Liam meg mit tudom én kik, kettőt fingottak reggel felkelés előtt. Egyszerűen a Starity 80% ezekkel van tele, és vannak más sztárok is még. Én elhiszem, hogy ők most vannak a karrierjük csúcsán, meg mindenki rajong értük - már aki - , de közel sem akkora durranás sem a zenéjük, sem pedig a tagok, mint ahogyan az elő van adva a jó népnek. Itt kompromisszumot kéne kötni, de amíg egyeseknek az a hobbijuk, hogy a szabadidejükben elég tirpák stílusban idejönnek szidni a bandát és a tagokat, mindemellett bunkóznak a rajongók is, akkor ne várjatok megoldást, mert úgysem fog születni.
Az a baj tulajdonképpen, hogy mindenhol ez a vándájreksön ömlik a pofázmányomba, akár mennyire sem akarom. Ide feljövök, ez van, féjszbukkon ugyanez van, Gportálról nem is beszélve. Bekapcsolom a tévét, volt már olyan, hogy ezeknek a képét kellett bámulnom. Én eddig elvoltam velük. Nem tartom őket totál tehetségtelennek, de az a tömeghisztéria, illetve médiacirkusz van körülöttük, engem is kezd most már tényleg idegesíteni. A másik topikban kifejtettem a véleményemet erről a dologról, és, ha jól emlékszem ott is szintén Elody vette magára azt, amit írtam, pedig én egyáltalán nem akartam személyesre venni a figurát, csak általánosítottam. Tudom, nem egy szép dolog, de a véleményemet csak úgy tudtam leírni kereken. Véleményeknél szoktam mindig azt mondani, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Ha valaki nem abba az általánosított rétegbe tartozik, akkor miért áll neki feljebb? Ezen már tegnap is elgondolkoztam.
Nekem is csupán az a bajom, hogy azt is megírjátok cikkbe, hogy Harry, meg Liam meg mit tudom én kik, kettőt fingottak reggel felkelés előtt. Egyszerűen a Starity 80% ezekkel van tele, és vannak más sztárok is még. Én elhiszem, hogy ők most vannak a karrierjük csúcsán, meg mindenki rajong értük - már aki - , de közel sem akkora durranás sem a zenéjük, sem pedig a tagok, mint ahogyan az elő van adva a jó népnek. Itt kompromisszumot kéne kötni, de amíg egyeseknek az a hobbijuk, hogy a szabadidejükben elég tirpák stílusban idejönnek szidni a bandát és a tagokat, mindemellett bunkóznak a rajongók is, akkor ne várjatok megoldást, mert úgysem fog születni.
Szerintem javarészt azért születik ennyi cikk róluk, mert per pillanat ezt a bandát övezi a legnagyobb érdeklődés. Rájuk van igény.
2012. szeptember 30. 20:04
jótékonyságból vágatta le a haját Daddy életem:$♥ és Hazza nem csábította el..
2012. szeptember 30. 20:18
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
A Herry rész csak azért van,hogy nagyobb legyen a hírverés!!!!
2012. szeptember 30. 20:38
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
"A legújabb híresztelés szerint azonban maga Harry Styles csábította el Liam barátnőjét, amit – ha igaz lenne – a banda nem tudna feldolgozni." - köszönöm, hogy feldobtátok a napom!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. szeptember 30. 20:40
úú eddig is ronda volt.. de most.. xDDDDD egy kész bányarém x''''DDDDDDDDD
2012. szeptember 30. 20:45
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Gratulálok.Most rátett még egy lapáttal a rondaságára
2012. szeptember 30. 20:45
|
|
LettiBödiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 186026 offline
|
minek kell egyfolytában hülyeségeket terjeszteni...?!...nem a szakítás miatt vágatta le hanem a rákos gyerekek miatt...♥...Harry csábította el..ja persze..
2012. szeptember 30. 20:46
|
|
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline
|
Harry! nagy kujon vagy te áámm!! Nem nagyon csodálkoznék ha Harry csábitotta volna el Liam Barátnőjét de ez egyben a banda végét jelentené szóval... Harry!! idefigyelj! Ha jót akarsz magadnak akkor a kislompost a gatyádban tartod vagy milliónyi directionerrel gyűlik meg a bajod! xDDDDD
2012. szeptember 30. 20:46
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Talán a szívem egyeben marad
2012. szeptember 30. 21:01
Azért az szánalmas, hogy a legtöbb 1D rajongó mennyire undorító -.-" Amit ők éreznek, az nem rajongói szeretet, hanem... nem is tudom, megnevezni azt, amire gondolok. Egyszerűen szánalmas amit tesznek: fenyegető leveleket írogatni a Twitteren? Ez milyen gyerekes már? Arról már nem is beszélek, ami a Starityn megy :S
Amúgy ahogy elnéznem, nem teljesen borotváltatta le a haját, jól tette XD
Amúgy ahogy elnéznem, nem teljesen borotváltatta le a haját, jól tette XD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: