Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 15:05
|
|
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline
|
Szegény sajnálom
2012. szeptember 30. 15:08
|
Anna styles Fabianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 186842 offline
|
De nem is szakítottak ez nem igaz csak pletyka!
2012. szeptember 30. 15:12
|
|
stellalove1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 183532 offline
|
Azért Harry ilyet nem tenne.!!. .de én is úgy hallottam hogy nem igaz a szakítás.
2012. szeptember 30. 15:18
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Azért szakítottak,mert keveset tudtak találkozni. A hajról meg az a véleményem,hogy még fura,de mivel alapból helyes arca van Liam-nek,így tök mindegy milyen a haja:D Plusz hamar visszanő
2012. szeptember 30. 15:19
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Harry meg lehet,hogy csajozós fajta,nem is kicsit,de az egyik legjobb barátjának barátnőjére biztos nem mászna rá. Ez ezer százalék. Plusz ha tényleg így történt volna,akkor a banda is simán feloszlott volna,mert eltűnt volna a bizalom.
2012. szeptember 30. 15:32
|
|
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline
|
jaj ez a haj a régi jobb volt
harryről meg nem tudok mit mondani aki ilyet terjesztel...pff
harryről meg nem tudok mit mondani aki ilyet terjesztel...pff
2012. szeptember 30. 15:35
|
|
KlaNikvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 1 Azonosító: 135503 offline
|
Na jó van! Azt hiszem itt néhány dolgot meg kell magyaráznom..
1:Harry sosem tenne ilyet!Liam szakított Daniellel és barátok maradnak vagyis békében váltak el!
2:Liam nem a szakítás miatt vágatta le a haját hanem mert rákos gyerekeknek adományozta.
3:Annyi mű Directioner van itt, hogy az már fáj. Directioner vagy?Igen? Akkor elfogadod Liamet úgy ahogy van mert nem a kinézetük miatt szeretjük őket hanem a zenéjük és a személyiségük miatt!Ha lenyíratta a haját akkor megtette, ha kopasz lesz akkor az lesz, de el kell őt fogadni őt úgy ahogy van!!Ha meg nem tetszik akkor ne hívd magad Directionernek mert ezzel csak magadat járatod le!
Ennyit akartam! ;*
1:Harry sosem tenne ilyet!Liam szakított Daniellel és barátok maradnak vagyis békében váltak el!
2:Liam nem a szakítás miatt vágatta le a haját hanem mert rákos gyerekeknek adományozta.
3:Annyi mű Directioner van itt, hogy az már fáj. Directioner vagy?Igen? Akkor elfogadod Liamet úgy ahogy van mert nem a kinézetük miatt szeretjük őket hanem a zenéjük és a személyiségük miatt!Ha lenyíratta a haját akkor megtette, ha kopasz lesz akkor az lesz, de el kell őt fogadni őt úgy ahogy van!!Ha meg nem tetszik akkor ne hívd magad Directionernek mert ezzel csak magadat járatod le!
Ennyit akartam! ;*
2012. szeptember 30. 15:43
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Harry biztos nem csinálna ilyet
2012. szeptember 30. 15:44
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
KlaNik igazad van! És nagyon jól él neki!
2012. szeptember 30. 15:56
|
|
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline
|
Idézet (Elody @ 2012.09.30. 13:16)
Hihetetlen, hova süllyedt a Starity. Mióta a One Direction berobbant a köztudatba és elkezdtük imádni vagy utálni őket, valami hihetetlen, mennyire eltűnt a hozzászólásokból a kultúra vagy a józan ész-.- komolyan mondom az utálkozók helyében is szégyellem magam, p.ofám leszakad az embereko-o ki vagyt te emocska ereidet felvágós csaj, hogy olyanokat írj h az anyánk kqurvára elcseszett minket? nem értem hogy jöttök ti ahhoz, hogy sztárokat buzzizzatok vagy lehülyézzetek, az meg tényleg mindennek a teteje, hogy a Rajongóikat is szidjátok. én attól h nem bírok egy adott sztárt, még nem írom le hogy mennyire rühellem és utálomakik rajonganak érte, pláne nem ocsmány szavakkal jellemezne, könyörgöm vegyetek már tüköt sminkeke meg körömlakokk helyet és nézzetek már magatokba egy icuripicurit. amúgy meg így van (sajnos) élőbe nem ismerem harryt, nagy csajozógép meg minden, már ha ez is igaz, a pletykáknak sose lehet hinni, mindenki maga dönti el, mit hisz egy adott sztárról. ja és az, hogy adam lambertet divatzenésznek tekinted, de bentvan a top 5 kedvenceid közöt. na ott tényleg sugárzik az értelem. és nem vagyok elvakulva, nincs rózsaszín npszemüvegem és "ribizli" sem vagyok, ahogy nevezni szoktatok ( főleg hogy a szilvát szeretem xdd:D) bár tőlem hihettek bármit, ugyis tudom, hogy időpocsékolás, hogy engem cáfolgattok. ja és tudom mit fogtok reafálni: ha nem tetszik nem kell nézni,a média a képünkbe nyomja az 1D-t stb...sok süket duma. ja és mégmindig a zenéjükért (is) szeretem őket, nem pusztán külsőből, az a plusz pont. egyéniségek, liam így pasisabb lett, bár a régi haja jobb volt sokkal. pusszancs
Már bocs.. nem vagyok emós, és nem vagdosom az ereimet, csak ezt a nevet választottam magamnak, bár már igen sajnálom.. Szívesebben lennék fent Yui-chan névvel, de ez van.. Kezdjük az elején: mondtam én azt, hogy hülyék vagy melegek? Szerintem nem, mert én is szeretem, ha nem is őket, de a zenéjüket.. és én nem sminkelem magamat, ahogy te fogalmaztál volna.. sőt, rühelem a szépségápolós izéket.. én nem tekintem Adam Lambertet divatzenének, csak egy példaként mondtam, mert még 2 évvel ezelőtt, csak róla lehetett olvasni, ma meg csoda, ha szembe találkozok egy Glambert-el az utcán.. Adam a példaképem már 4 éve.. és hiába próbáltál poénkodni.. ahogy mondani szokták "Poker Face".. nem jött át, de lehet, hogy velem van a hiba.. Szilvaimádó.. és még nem is hallottam rólad, így én nem mondtam rólad semmi negatívumot!! és a végére: Ha a kommenteted meg mutatnám egy nyelvtantanárnak, sikítva rohanna ki a világból.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: