Idézet (Beyla @ 2013.04.08. 21:21)
Nem feltétlenül, nálam például egyáltalán nem. Teljesen hétköznapi ruhákat hordok. Nem ódivatúak, de nem is feltűnőek. Biztos, csak én nem tudok róla, hogy lenne stílusom XD, de az emberek nagyja az öltözködésemből nem tudja megmondani, hogy milyen vagyok. Persze, lehet önkifejezés, de szerintem inkább ez a butákra vall. Önkifejezni magadat számtalan dologgal lehet - kezdve az írástól, át a kreatív hobbikig. Valaki pl. nem attól lesz rocker vagy punkos, hogy úgy néz ki, hanem, hogy a szívében az. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem nem emlékszel arra a divat imós korszakra, mikor a villamoson ülve reggel mindig az volt a hobbim, hogy kitaláljam, az illető fiú vagy lány, ez olyan hat-hét évvel ezelőtt volt. Azok sem voltak igazi imósok, csak divatmajmok, akik azt hitték, hogy ettől lesznek menők és divatosak, közben meg az emberek körberöhögték őket, holott tényleg voltak olyanok, akik ezt a stílust már azelőtt képviselték, mielőtt ismert lett volna. Minden ember egyediség, minden ember színes, attól, hogy nem látod rajta, még lehet más, mint a többi. Személy szerint ettől a gondolkodástól kapok csömört - te is azt hiszed, hogy a ruha teszi az embert, pedig nagyon nem. Valószínűleg az egyenruha nem lehet akkora ostobaság, mint ahogyan te leírod, azt, ha számtalan országban be lett vezetve és működő képes.
Egyáltalán nem hiszem, hogy a ruha teszi az embert, és köszönöm, de buta sem vagyok. Egyszerűen csak imádok öltözni, ennyi. Az engem nem érdekel, hogy ki a pózer punk meg egyebek, hadd legyen az, ha neki jól esik.
Az unalmas, egyhangú dolgok kiborítanak, egyszerűen nem bírnám idegileg, hogy egy olyan suliba járjak, ahol mindenki ugyanúgy néz ki.