Filmek, amikből tévésorozatok készülnek
2012. szeptember 29. 16:43
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.29. 12:02)
Nos, én nem vagyok meglepve a döntésen. Olvastam egy statisztikát, miszerint egyre több nő néz sorozatokat odakint mint férfi. Miből lehet olyan sorozatot csinálni, amit sok ráérős nő néz? Helyes pasas kis gyerekkel.
Az hogy lame és amerikai szemmel nézve 'nem szól semmiről' az senkit nem érdekel. Érdekes hogy anno lehúzták a filmet mondván unalmas és nem szól semmiről de hiába, a pénz nagy úr. 
egyetértek
2012. szeptember 29. 19:41
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Alice Csodaországban? Ördögűző??? Ezeket nem tudom elképzelni sorozatban.
legyen inkább csak a film ne rontsák már el a kedvenceimet béna változatokkal!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 29. 19:48
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
ugy tünik csak én nem látom ennek az értelmét
2012. szeptember 29. 23:03
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
én sem látom értemét ne aggodj....Minek?ezt már megint minek???,pont a Fargo-ból sorozatot???meg pont az álmosvölgy legendájából?ezek hiresen jófilmek minek ezt elszarni egy sorozattal???
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 30. 16:46
Szerintem ez egy ritka rossz ötlet. Ezek nagyon jó filmek...nem szabadna elrontani bugyuta sorozatokkal amik nyomába sem érnek a filmeknek... Én tényleg szeretem a sorozatokat is és filmekből is elég sokat láttam már, de ennek a hírnek nem nagyon örülök.
2012. szeptember 30. 20:49
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
malna90 háát jah:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!