Starity

Andrew Garfield újra Pókember lesz

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 29. 13:10 #21
- törölt felhasználó -    
Nem is tudom. Én személy szerint imádtam a Csodálatos Pókembert, de félek, hogy így csak elrontják az egészet. Általában ha egy filmnek leforgatják a második részét, az valahogy mindig bénább lesz. unsure.gif
2012. szeptember 29. 13:14 #22
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Még mindig nem néztem meg az első Cod
latos részt,mivel nem jött ki még dvd verzióban.Tehéát hozzászólni sem tudok.De akkor is Tobey trilógia fog első helyre kerülni,akármennyi feldolgozást is fognak csinálni.
2012. szeptember 29. 15:51 #23
KF-Petra
KF-Petra
visszatérő vendég

Státuszveggie, vitality, victory.
Hozzászólás: 474
Csatolások: 0
Azonosító: 177332
én szeretem a pókember filmet.!biggrin.gif jöhet.
2012. szeptember 29. 16:48 #24
KlauDia
KlauDia

StátuszMindig csak előre nézz az életben!! :)
Hozzászólás: 561
Csatolások: 1
Azonosító: 179806
ezaz már alig várom biggrin.gif
2012. szeptember 29. 17:20 #25
Mrs.Horan
Mrs.Horan
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 177836
Andrew Garfield-dal jöhet bármi.♥ I Love Spiderman.♥
2012. szeptember 29. 17:56 #26
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
NEE!! omg.gif Ó, Istenem, ezt a szép napot is elrontod?? cry.gif
Na jó, várható volt, de azért tápláltam némi reményt Andrew komolynak látszó "nem kérek több kasszasikert" szándéka iránt. Úgy látszik, nem volt érdemes. Ezt a hírt egyetlen egy dolog kompenzálhatná számomra: ha szakítana Emmával. Egy kicsit könnyebb lenne a lelkem.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 29. 18:01 #27
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Appalache @ 2012.09.29. 17:56)
NEE!!  omg.gif  Ó, Istenem, ezt a szép napot is elrontod??  cry.gif 
Na jó, várható volt, de azért tápláltam némi reményt Andrew komolynak látszó "nem kérek több kasszasikert" szándéka iránt. Úgy látszik, nem volt érdemes. Ezt a hírt egyetlen egy dolog kompenzálhatná számomra: ha szakítana Emmával. Egy kicsit könnyebb lenne a lelkem.

Biztosan csak a rajongói énje mondatta ki vele az igent. Nagyon is megnehezíti az életét a médiafigyelem. Én arra tippelek hogy egy esetleges harmadik filmre is aláír de besírok ha a két rész között és a második előtt nem csinál semmi értelmeset mert akkor úgy járunk mint a többi jó színésszel, akit befogtak szuperhősös filmekbe, alig engedik el őket. dry.gif Jaj, Andrew. Why? cry.gif
2 felhasználónak tetszik: Appalache, Johinna
2012. szeptember 29. 20:37 #28
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Ó így lenne 5-ösöm a lottón! Hát azt rögtön gondoltam hogy megint póki szerepét húzza magára. A hiszti csak azért volt hogy nehogy már ne róla szóljon a média... Meg írtam is ha azt mondta volna hogy na oké, ennyi és megszakítja a szerződés. Az biztos hogy a stúdió nagyon nagyon csúnyán nézne rá. A karrierjének meg lőttek volna.
2012. szeptember 29. 21:17 #29
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Annyira, de annyira éreztem. Volt az a dolog, hogy szerelmesként jöttem haza a moziból, de kicsit sem azért mert olyan boldog voltam attól, hogy Andrew a főszereplője a Pókembernek. Régen is imádtam, és nem azért mert olyan nagyszerű alakításokkal volt taglalva, ez csak szimplán egy szerethető egyveleg, de most adjon már valaki választ arra, hogy miért adja továbbra is ehhez magát. Sokkal jobb színész ő annál, minthogy évekig Peter Parkert alakítsa és eljátssza azt, amit előtte már megtettek ráadásul én azzal a három résszel is tökéletesen elvoltam, rosszabb napjaimon kellemes időtöltés volt, de ennyi. Kár lenne továbbra is ebbe fecsérelnie a tehetségét...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Appalache
2012. szeptember 29. 21:21 #30
- törölt felhasználó -    
Jaj de jó! Már mondjuk olvastam, hogy 2014-ben jelenik meg a kövi de arról még nem voltak pontos hírek, hogy elvállalják-e vagy sem! Remélem a rendezési dolgok se kavarodnak össze nagyon, mert úgy hallottam hogy az első résznek a rendezője már elígérkezett egy másik filmbe és így más kezébe kerül az irányítás. Bár ha Andrew benne van, akkor úgyis zseniális lesz. Már csak azt nem tudom, hogy bírom ki addig!! Na, majd az október 11-dikei Vámpírnaplók segít! biggrin.gifD
2012. szeptember 29. 21:22 #31
- törölt felhasználó -    
ennek örülök, nagyon jó volt az első rész, már most alig várom a folytatást.
2012. szeptember 29. 21:27 #32
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Nagyon örülök neki. dance.gif Első látásra beleszerettem a srácba. heart.gif rohog.gif
2012. szeptember 29. 21:28 #33
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Johinna @ 2012.09.29. 21:17)
Annyira, de annyira éreztem. Volt az a dolog, hogy szerelmesként jöttem haza a moziból, de kicsit sem azért mert olyan boldog voltam attól, hogy Andrew a főszereplője a Pókembernek. Régen is imádtam, és nem azért mert olyan nagyszerű alakításokkal volt taglalva, ez csak szimplán egy szerethető egyveleg, de most adjon már valaki választ arra, hogy miért adja továbbra is ehhez magát. Sokkal jobb színész ő annál, minthogy évekig Peter Parkert alakítsa és eljátssza azt, amit előtte már megtettek ráadásul én azzal a három résszel is tökéletesen elvoltam, rosszabb napjaimon kellemes időtöltés volt, de ennyi. Kár lenne továbbra is ebbe fecsérelnie a tehetségét...

Nagyon jó a kérdés. Egyszerűen nem értem, ésszel felfoghatatlan hogy olyan nagyszerű színészek mint Andrew, Michael Fassbender, Mark Rufallo, Tom Hiddleston, James McAvoy és Jennifer Lawrence mi a fenéért írnak alá ilyen évekig tartó projektnek. Kisujjuknál többet nem mozgatnak meg sok esetben mert meg sem követelik tőlük, hosszú hónapok mennek rá a forgatásra és a promóra, akkor ők folynak a csapból is és a megnövekedett médiafigyelem nem tetszik nekik. Nem értem, nem találom a választ. Andrew egy kivételes tehetségű színész aki a Pókemberben is megerőltette magát de ennél sokkal többre is képes. Falra tudnék mászni az ilyen hírektől és döntésektől, Hulladékwood tele van önjelölt és kevésbé tehetséges színészekkel, szemöldököt emelgetni és gonoszul vihogni ők is tudnak, nem szükségeltetik az igazi tehetségekkel kibaxni a munkamenet szempontjából. reklamalo.gif Ha még csak Batman lenne vagy nem Pókember reboot, örülnék is neki, mert szinte ez a két kedvenc szuperhősös filmem van, a többitől falra tudnék mászni. Ott legalább engedik őket lélegezni de itt ... Pft, no. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Johinna, Appalache
2012. szeptember 29. 21:39 #34
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (ophely88 @ 2012.09.29. 21:28)
Nagyon jó a kérdés. Egyszerűen nem értem, ésszel felfoghatatlan hogy olyan nagyszerű színészek mint Andrew, Michael Fassbender, Mark Rufallo, Tom Hiddleston, James McAvoy és Jennifer Lawrence + January Jones mi a fenéért írnak alá ilyen évekig tartó projektnek. Kisujjuknál többet nem mozgatnak meg sok esetben mert meg sem követelik tőlük, hosszú hónapok mennek rá a forgatásra és a promóra, akkor ők folynak a csapból is és a megnövekedett médiafigyelem nem tetszik nekik. Nem értem, nem találom a választ. Andrew egy kivételes tehetségű színész aki a Pókemberben is megerőltette magát de ennél sokkal többre is képes. Falra tudnék mászni az ilyen hírektől és döntésektől, Hulladékwood tele van önjelölt és kevésbé tehetséges színészekkel, szemöldököt emelgetni és gonoszul vihogni ők is tudnak, nem szükségeltetik az igazi tehetségekkel kibaxni a munkamenet szempontjából.  reklamalo.gif Ha még csak Batman lenne vagy nem Pókember reboot, örülnék is neki, mert szinte ez a két kedvenc szuperhősös filmem van, a többitől falra tudnék mászni. Ott legalább engedik őket lélegezni de itt ... Pft, no.  dry.gif

Az istenit, mintha a saját tehetségükkel sem lennének tisztában. Nem hiszem el, hogy nekik kellemes olyan filmekben játszani, amiben sz*rt sem csinálnak, ergo a művészi értékük is bőven mínuszokban verdes. Az általad említett Hulladékwood tényleg tele van ratyibbnál ratyibb színészeknél, akik pont jók lennének a hasonló kvalitású múvikba, de amíg Andrew és a hozzá hasonlók aláírnak a sok szenny eljátszására, addig azok csak otthon gyakorolják a gonoszul vihogást. Sokkal szívesebben nézem az én kis európai filmecskéimet és szugerálom az anti-hulladékwoodos színészeket, hogy maradjanak is azok. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Appalache
2012. szeptember 29. 21:45 #35
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Örülök neki, nagyon várom már. heart.gif
2012. szeptember 29. 22:14 #36
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Johinna @ 2012.09.29. 21:39)
Az istenit, mintha a saját tehetségükkel sem lennének tisztában. Nem hiszem el, hogy nekik kellemes olyan filmekben játszani, amiben sz*rt sem csinálnak, ergo a művészi értékük is bőven mínuszokban verdes. Az általad említett Hulladékwood tényleg tele van ratyibbnál ratyibb színészeknél, akik pont jók lennének a hasonló kvalitású múvikba, de amíg Andrew és a hozzá hasonlók aláírnak a sok szenny eljátszására, addig azok csak otthon gyakorolják a gonoszul vihogást. Sokkal szívesebben nézem az én kis európai filmecskéimet és szugerálom az anti-hulladékwoodos színészeket, hogy maradjanak is azok. rohog.gif

Az Utópia várat még magára drágám. dry.gif Most menők igazán. Olcsók és menők. Tom Hiddleston megmondta hogy a Thor filmből annyit nem tudott összeszedni hogy saját lovat tudjon venni és megtartani azt. Mennyit keresett akkor? James McAvoy mennyit kaphatott az X-Menért? Andrew az összes főbb Facebook filmes szereplő közül kapta a legkevesebbet pedig ő volt az egyik főszereplő. Ebből egyértelmű hogy nem a pénzért teszik, féltik a magánéletüket és nem szeretik a figyelmet de akkor is őket nyomtja a stúdió. Reklámozzuk a hulladékunkat a tehetségesebb színészekkel hogy utána az is nyálat csorgasson rá aki eddig nem is tudta hogy ők léteznek. Nem is a kihívásért teszik tehát marad a kérdésünk megválaszolatlan. Tiszta szégyen, én mondom, neves és drága színiiskolákba jártak, több nyelvet beszélnek, fizetésük a többi színészéhez képest semmi és beteszik őket egy szuperhősős vagy egy tömegcucc filmbe bad boynak 'mert fura feje van' címszóval. Nem csak a szuperhősös filmekkel van ez kérem szépen, az agymosott romcomoktól is a plafont tudnám vakarni mikor látom a kedvenc színészeimet benne. Szinte gyalázatos. És ennek tetejében le is kötik őket szerződéssel, hosszú évekre, a szerencsétlen pedig aláír mert független filmek forgatásából nem lehet megélni. Mikor jutunk már el arra a szintre hogy engedjük a népnek hogy eldöntse ki a tehetséges, kiért akarnak rajongani? Tessék csak békében hagyni a tehetséges sztárokat, nagy büdzsés filmek közt is van jó, abban tessék őket szerepeltetni. Szegény Andrew úgy került be a Pókemberbe hogy a casting alkalmával egy hullahop karikába ugrott bele, egy forgatókönyvet adtak a kezébe és egy felmosónyélhez beszélt. Srsly? 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Johinna, Appalache
2012. szeptember 29. 22:19 #37
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Sokat kell még várni addig sajnos. sad.gif De biztos ugyanolyan jó lesz, mint az első. smileeee.gif
2012. szeptember 29. 22:37 #38
Guardian Angel
Guardian Angel
visszatérő vendég

StátuszThe smile is such spinline, which can right everything :)
Hozzászólás: 196
Azonosító: 158925
De jó. smileeee.gif Már nagyon várom
2012. szeptember 29. 23:55 #39
flox87
flox87
Kém
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 19
Azonosító: 128211
Ez várható volt, mert a vége elég befejezetlen lett, de kíváncsi vagyok mi lesz a 2. részben wink.gif
2012. szeptember 30. 07:23 #40
- törölt felhasználó -    
De jóóóóóóó biggrin.gifD már nagy-nagyon várom smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok