Andrew Garfield újra Pókember lesz
2012. szeptember 29. 13:10
Nem is tudom. Én személy szerint imádtam a Csodálatos Pókembert, de félek, hogy így csak elrontják az egészet. Általában ha egy filmnek leforgatják a második részét, az valahogy mindig bénább lesz.
2012. szeptember 29. 13:14
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Még mindig nem néztem meg az első Cod
latos részt,mivel nem jött ki még dvd verzióban.Tehéát hozzászólni sem tudok.De akkor is Tobey trilógia fog első helyre kerülni,akármennyi feldolgozást is fognak csinálni.
latos részt,mivel nem jött ki még dvd verzióban.Tehéát hozzászólni sem tudok.De akkor is Tobey trilógia fog első helyre kerülni,akármennyi feldolgozást is fognak csinálni.
2012. szeptember 29. 17:56
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
NEE!!
Ó, Istenem, ezt a szép napot is elrontod??
Na jó, várható volt, de azért tápláltam némi reményt Andrew komolynak látszó "nem kérek több kasszasikert" szándéka iránt. Úgy látszik, nem volt érdemes. Ezt a hírt egyetlen egy dolog kompenzálhatná számomra: ha szakítana Emmával. Egy kicsit könnyebb lenne a lelkem.
Na jó, várható volt, de azért tápláltam némi reményt Andrew komolynak látszó "nem kérek több kasszasikert" szándéka iránt. Úgy látszik, nem volt érdemes. Ezt a hírt egyetlen egy dolog kompenzálhatná számomra: ha szakítana Emmával. Egy kicsit könnyebb lenne a lelkem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 29. 18:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Appalache @ 2012.09.29. 17:56)
NEE!!
Ó, Istenem, ezt a szép napot is elrontod??
Biztosan csak a rajongói énje mondatta ki vele az igent. Nagyon is megnehezíti az életét a médiafigyelem. Én arra tippelek hogy egy esetleges harmadik filmre is aláír de besírok ha a két rész között és a második előtt nem csinál semmi értelmeset mert akkor úgy járunk mint a többi jó színésszel, akit befogtak szuperhősös filmekbe, alig engedik el őket.
2012. szeptember 29. 20:37
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ó így lenne 5-ösöm a lottón! Hát azt rögtön gondoltam hogy megint póki szerepét húzza magára. A hiszti csak azért volt hogy nehogy már ne róla szóljon a média... Meg írtam is ha azt mondta volna hogy na oké, ennyi és megszakítja a szerződés. Az biztos hogy a stúdió nagyon nagyon csúnyán nézne rá. A karrierjének meg lőttek volna.
2012. szeptember 29. 21:17
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Annyira, de annyira éreztem. Volt az a dolog, hogy szerelmesként jöttem haza a moziból, de kicsit sem azért mert olyan boldog voltam attól, hogy Andrew a főszereplője a Pókembernek. Régen is imádtam, és nem azért mert olyan nagyszerű alakításokkal volt taglalva, ez csak szimplán egy szerethető egyveleg, de most adjon már valaki választ arra, hogy miért adja továbbra is ehhez magát. Sokkal jobb színész ő annál, minthogy évekig Peter Parkert alakítsa és eljátssza azt, amit előtte már megtettek ráadásul én azzal a három résszel is tökéletesen elvoltam, rosszabb napjaimon kellemes időtöltés volt, de ennyi. Kár lenne továbbra is ebbe fecsérelnie a tehetségét...
2012. szeptember 29. 21:21
Jaj de jó! Már mondjuk olvastam, hogy 2014-ben jelenik meg a kövi de arról még nem voltak pontos hírek, hogy elvállalják-e vagy sem! Remélem a rendezési dolgok se kavarodnak össze nagyon, mert úgy hallottam hogy az első résznek a rendezője már elígérkezett egy másik filmbe és így más kezébe kerül az irányítás. Bár ha Andrew benne van, akkor úgyis zseniális lesz. Már csak azt nem tudom, hogy bírom ki addig!! Na, majd az október 11-dikei Vámpírnaplók segít!
D
2012. szeptember 29. 21:22
ennek örülök, nagyon jó volt az első rész, már most alig várom a folytatást.
2012. szeptember 29. 21:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Johinna @ 2012.09.29. 21:17)
Annyira, de annyira éreztem. Volt az a dolog, hogy szerelmesként jöttem haza a moziból, de kicsit sem azért mert olyan boldog voltam attól, hogy Andrew a főszereplője a Pókembernek. Régen is imádtam, és nem azért mert olyan nagyszerű alakításokkal volt taglalva, ez csak szimplán egy szerethető egyveleg, de most adjon már valaki választ arra, hogy miért adja továbbra is ehhez magát. Sokkal jobb színész ő annál, minthogy évekig Peter Parkert alakítsa és eljátssza azt, amit előtte már megtettek ráadásul én azzal a három résszel is tökéletesen elvoltam, rosszabb napjaimon kellemes időtöltés volt, de ennyi. Kár lenne továbbra is ebbe fecsérelnie a tehetségét...
Nagyon jó a kérdés. Egyszerűen nem értem, ésszel felfoghatatlan hogy olyan nagyszerű színészek mint Andrew, Michael Fassbender, Mark Rufallo, Tom Hiddleston, James McAvoy és Jennifer Lawrence mi a fenéért írnak alá ilyen évekig tartó projektnek. Kisujjuknál többet nem mozgatnak meg sok esetben mert meg sem követelik tőlük, hosszú hónapok mennek rá a forgatásra és a promóra, akkor ők folynak a csapból is és a megnövekedett médiafigyelem nem tetszik nekik. Nem értem, nem találom a választ. Andrew egy kivételes tehetségű színész aki a Pókemberben is megerőltette magát de ennél sokkal többre is képes. Falra tudnék mászni az ilyen hírektől és döntésektől, Hulladékwood tele van önjelölt és kevésbé tehetséges színészekkel, szemöldököt emelgetni és gonoszul vihogni ők is tudnak, nem szükségeltetik az igazi tehetségekkel kibaxni a munkamenet szempontjából.
2012. szeptember 29. 21:39
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.29. 21:28)
Nagyon jó a kérdés. Egyszerűen nem értem, ésszel felfoghatatlan hogy olyan nagyszerű színészek mint Andrew, Michael Fassbender, Mark Rufallo, Tom Hiddleston, James McAvoy és Jennifer Lawrence + January Jones mi a fenéért írnak alá ilyen évekig tartó projektnek. Kisujjuknál többet nem mozgatnak meg sok esetben mert meg sem követelik tőlük, hosszú hónapok mennek rá a forgatásra és a promóra, akkor ők folynak a csapból is és a megnövekedett médiafigyelem nem tetszik nekik. Nem értem, nem találom a választ. Andrew egy kivételes tehetségű színész aki a Pókemberben is megerőltette magát de ennél sokkal többre is képes. Falra tudnék mászni az ilyen hírektől és döntésektől, Hulladékwood tele van önjelölt és kevésbé tehetséges színészekkel, szemöldököt emelgetni és gonoszul vihogni ők is tudnak, nem szükségeltetik az igazi tehetségekkel kibaxni a munkamenet szempontjából.
Ha még csak Batman lenne vagy nem Pókember reboot, örülnék is neki, mert szinte ez a két kedvenc szuperhősös filmem van, a többitől falra tudnék mászni. Ott legalább engedik őket lélegezni de itt ... Pft, no. 
Az istenit, mintha a saját tehetségükkel sem lennének tisztában. Nem hiszem el, hogy nekik kellemes olyan filmekben játszani, amiben sz*rt sem csinálnak, ergo a művészi értékük is bőven mínuszokban verdes. Az általad említett Hulladékwood tényleg tele van ratyibbnál ratyibb színészeknél, akik pont jók lennének a hasonló kvalitású múvikba, de amíg Andrew és a hozzá hasonlók aláírnak a sok szenny eljátszására, addig azok csak otthon gyakorolják a gonoszul vihogást. Sokkal szívesebben nézem az én kis európai filmecskéimet és szugerálom az anti-hulladékwoodos színészeket, hogy maradjanak is azok.
2012. szeptember 29. 22:14
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Johinna @ 2012.09.29. 21:39)
Az istenit, mintha a saját tehetségükkel sem lennének tisztában. Nem hiszem el, hogy nekik kellemes olyan filmekben játszani, amiben sz*rt sem csinálnak, ergo a művészi értékük is bőven mínuszokban verdes. Az általad említett Hulladékwood tényleg tele van ratyibbnál ratyibb színészeknél, akik pont jók lennének a hasonló kvalitású múvikba, de amíg Andrew és a hozzá hasonlók aláírnak a sok szenny eljátszására, addig azok csak otthon gyakorolják a gonoszul vihogást. Sokkal szívesebben nézem az én kis európai filmecskéimet és szugerálom az anti-hulladékwoodos színészeket, hogy maradjanak is azok. 
Az Utópia várat még magára drágám.
2012. szeptember 29. 22:19
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Sokat kell még várni addig sajnos.
De biztos ugyanolyan jó lesz, mint az első.
2012. szeptember 29. 22:37
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
De jó.
Már nagyon várom
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.