Na ez durva, még jó, hogy nem törtek be az üvegek!!
Tampont dobáltak rájuk?!?? o.O
Fedetlen kebleikkel támadnak a One Direction-rajongók
2012. november 01. 13:59
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Beyla: tökéletesen egyetértek.
Ismerek egy olyan lányt közeli ismerősként aki vak, és imádja az 1D-t. Csupán a zenéjükből, nyilatkozataikból tudja leszűrni,hogy milyenek lehetnek, de azt mondja, a zenéjük erőt ad neki, és szimpatikusak is neki az interjús videók alapján. Akkor milyen igazi Directionerekről is beszélünk? Nem értem, egyébként hogy a kislányok a külsejükön mit esznek, de ha nekik így jó áldásom rá. De ha valaki csak a külsejükre hajaz, az ne nevezze sztm magát Directionernek.
Ismerek egy olyan lányt közeli ismerősként aki vak, és imádja az 1D-t. Csupán a zenéjükből, nyilatkozataikból tudja leszűrni,hogy milyenek lehetnek, de azt mondja, a zenéjük erőt ad neki, és szimpatikusak is neki az interjús videók alapján. Akkor milyen igazi Directionerekről is beszélünk? Nem értem, egyébként hogy a kislányok a külsejükön mit esznek, de ha nekik így jó áldásom rá. De ha valaki csak a külsejükre hajaz, az ne nevezze sztm magát Directionernek.
2012. november 17. 15:00
|
|
Henii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 189646 offline
|
Sztem ez gusztustalan! Ennyire elveszíteni a fejüket xd Nah jó éniis megőrülnék ha találkozhatnék velük/márpedigtalálkozniisfogokvelük/ de nem ennyire őrülnék meg xd
2013. február 09. 22:38
Sztem ez gusztustalan! Ennyire elveszíteni a fejüket xd Nah jó éniis megőrülnék ha találkozhatnék velük/márpedigtalálkozniisfogokvelük/ de nem ennyire őrülnék meg xd
2013. február 17. 14:55
ÚNDÓRÍTÓ szeintem elég szánalom ez ők is olyan emberek mint mi csak annyi hogy tehetségesek és híresek én is DIRECTIONER vagyok de ha találkoznék velük nem örűlnék meg
2013. június 08. 21:23
Ezek már nem is rajongó! Ilyeneket még azok sem csinálnak. Én is 1D rajongó vagyok, de ilyet soha nem csinálnák.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: