Sajnos a férfiak gyakran használják ki a nők gyengeségét és folyamodnak erőszakhoz. A Somaly Mam Alapítvány célja ezen nők segítése és a megmozdulás egyik szóvivője a 90210 gyönyörű színésznője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihasználták AnnaLynne McCordot
2012. szeptember 28. 21:42
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hűha, ez megdöbbentő. Tisztelem, hogy kiállt a világ elé, hogy másokkal ilyen ne történhessen és hogy az áldozatok megfelelő támogatást kapjanak. Én viszont megértem, eddig miért nem mondta el, egy nőnek ilyen megalázásról iszonyat nehéz beszélni.
2012. szeptember 28. 21:45
Most nagyot nőtt a szememben AnnaLynne. Kevesen merik az ilyen tapasztalataikat bevallani, mert félnek a retorziótól.
2012. szeptember 29. 08:53
Ezt nem is gondoltam volna róla! Óriási erő kellett ehhez,hogy így ki álljon vele! Ezért most nagyon tisztelem!
2012. szeptember 29. 09:12
Szerintem jó dolog, hogy el merte mondani, mert nem kevés lelki erő kellett ehhez.
2012. szeptember 29. 09:57
AnnaLynne most nagyot nőtt a szememben. Tiszteletre méltó,hogy ki mert állni vele a világ elé. Sok embernek segített ezzel.
2012. szeptember 29. 10:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az ilyen dolgot kevesen merik elmondani az egész világnak,de jól tette,hogy elmondta így legalább a rajongói meg persze mások is vigyázni fognak..!
2012. szeptember 29. 10:18
Ez tiszteletre méltó. Nagy teher lehetett és most megszabadult tőle. Csak gratulálni tudok neki, hogy elmerte mondani.
2012. szeptember 29. 12:29
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
azért nagyon durva...mert a sorozatban az általa játszott karaktere Naomi Clark is elszenvedett hasonlókat....:S
2012. szeptember 29. 20:50
Imádom AnnaLynnet
Jó,hogy ezt másokkal is megosztotta,így még inkább felnézek rá
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

2 felhasználónak tetszik: