Alanis Morissette kiáll Billie Joe Armstrong mellett
2012. szeptember 29. 16:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
milyen kedves Alanistól,hogy így kiállt Billie mellett
2012. szeptember 29. 19:27
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Ez kedves gesztus volt
A GD-nek meg tök fölösleges volt bocsánatot kérnie. Nem az ő hibájuk az, ami történt.
De amúgy BJ miért ment elvonóra????
De amúgy BJ miért ment elvonóra????
2012. szeptember 29. 20:45
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
szentem meg igazuk volt és mi az h elvonóra küldik???? és ez tök gáz h vmit jobban fogadnak egy férfitól mint egy nőtől.mi lett volna,ha egy nő borul ki ennyire? ördögűzésre küldik,vagy mi?
2012. szeptember 30. 16:20
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Én is ezen a véleményen vagyok! Nagyon tetszik, hogy Alanis kiállt a példaképe mellett, ez egy igazán nemes cselekedet volt!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 30. 20:46
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Emily O. kb ugyan ezt írtam volna én is!!
2013. január 24. 17:54
|
|
stTroublemakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 194546 offline
|
Szerintem ők is tudják, hogy nem nekik kellett volna bocsánatot kérni.
Ha egy idiótával állsz szemben, bizonyos helyzetekben neked kell bocsánatot kérni, mert nem tudja felfogni normálisan a dolgokat, és csak tovább veszekedne és mondaná a hülyeségeket.
2013. február 26. 20:37
|
|
Kinda Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 195267 offline
|
egyet éretk vele.
hajrá Billie!
hajrá Billie!
2013. július 30. 15:16
|
|
Green Day fan 99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 207684 offline
|
Én imádom Billie-t, és teljes mértékben egyetértek vele. Jogos volt a kiborulás!
2013. augusztus 23. 19:57
Méghogy elvonó?Ezen sírnék.De,mivel nincs olyan rossz kedvem,inkább röhögök.Idáig jutott a társadalom,gyerekek?A képemről lesül a bőr,ne haragudjanak.BJ teljes joggal borult ki,ahhoz képest ő nem csinált nagy botrányt,csak fel akarta hívni a figyelmet,hogy végre megmutassa,hogy ő rá is figyeljenek.Ezek se normálisak.Ők kérjenek bocsánatot?Nem csak azért,mert ő maga Billie Joe Armstrong,ez emberi jogon is teljességgel szánalmas.Bezzeg,ha dzsásztinka letolja a szoknyáját és mutogatja a nem kívánt részét,akkor még védjük,hogy ne sipítozzon?Szánalmas.A sok h*lye belieber vagy mi a **** meg még engem szid,hogy mondtam egy csúnya szót.Kit érdekel?Mégis ki ez a buburka és a fanocskái itt hogy lenyomják BJ-t?Szomorú vagyok.Ez minden beliebert vagy mit minősít.Nem BJ-t,hanem őket.És azokat,akik merészelnek megsértődni azon,hogy BJ kiborult és hogy elvonóra megy,ez kész röhej.Persze,Billie egy jóindulatú,kedves,intelligens EMBER,ÉS BOCSÁNATOT KÉR.Ezen van a hangsúly.Amúgy meg,természetes kiállni mellette,az a minimum.De azért kedves gesztus.Persze,sokan nem tudják felfogni azt,hogy ők a zeneipar végtermékei,a világ szégyenei,tehetségtelen senkiházik,akiknek folyton benyaliznak a 13 éves tinilányok hogy milyen cuki.És ezeket nevezik sztárnak.Gratulálok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.