És nagyon jó szám lett, már most imádom. Első hallásra is tetszett már, ami nagyon kevés számnál van így.
Klippremier: Christina Aguilera - Your Body
2012. szeptember 28. 20:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Christina gyönyörűen néz ki a klipben.

És nagyon jó szám lett, már most imádom. Első hallásra is tetszett már, ami nagyon kevés számnál van így.
2012. szeptember 28. 21:21
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
A klipnek nagyon örülök, viszont ami a kommenteknél zajlik az már durva. Egyre kevésbé van kedvem feljönni ide... De jó lenne, ha egyesek megértenék, hogy a fene se kíváncsi a véleményükre alpári és/vagy bunkó stílusban. Aki nem szeret valakit, akkor sz..ja le, és hagyja békén a többit, hadd élvezze azt amit akar. Én se szeretek sok mindenkit, nem is olvasom el a cikkeket róluk, sőt semmit nem nézek meg velük kapcsolatban. Komolyan ilyen nehéz figyelmen kívül hagyni azt, ami nem tetszik? Pl. prézlit is már nem egy kedvencemnél láttam olyan véleményt nyilvánítani, hogy csak pislogtam... No offense, de megnézném mit szólna ő is, ha az övénél írogatnék hasonlókat. Már nagyon unom, hogy mindig ilyenekbe botlok. Félreértés ne essék, normális hangnemben meg lehet mondani, ha valami nem tetszik. Akik meg már megint/még mindig Christina alakját hordják le, úgy megnézném milyen tökéletesek ezek az emberek... Sejtem mennyire.
A szám stílusára annyit mondok, hogy aki szereti a kedvencét, úgyis megérti, hogy idővel ő is változik, hiszen ugyanolyan ember, mint Te vagy én, nem marad ugyanaz, aki volt. Fogadd el így, vagy lépj tovább. Én se szeretem a sok sminket, a színes hajat és annyira a ruhákat sem, de nemcsak ebből az egy dalból áll az új album. Köszöntem.
A szám stílusára annyit mondok, hogy aki szereti a kedvencét, úgyis megérti, hogy idővel ő is változik, hiszen ugyanolyan ember, mint Te vagy én, nem marad ugyanaz, aki volt. Fogadd el így, vagy lépj tovább. Én se szeretem a sok sminket, a színes hajat és annyira a ruhákat sem, de nemcsak ebből az egy dalból áll az új album. Köszöntem.
12 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Törpemókus,
Glamster,
Siistra,
Teora,
Meoww,
Mia,
Pöttömke,
Black Hearth2,
joe_r,
House Of Wax,
idone
2012. szeptember 28. 21:24
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2012.09.28. 21:21)
A klipnek nagyon örülök, viszont ami a kommenteknél zajlik az már durva. Egyre kevésbé van kedvem feljönni ide... De jó lenne, ha egyesek megértenék, hogy a fene se kíváncsi a véleményükre alpári és/vagy bunkó stílusban. Aki nem szeret valakit, akkor sz..ja le, és hagyja békén a többit, hadd élvezze azt amit akar. Én se szeretek sok mindenkit, nem is olvasom el a cikkeket róluk, sőt semmit nem nézek meg velük kapcsolatban. Komolyan ilyen nehéz figyelmen kívül hagyni azt, ami nem tetszik? Pl. prézlit is már nem egy kedvencemnél láttam olyan véleményt nyilvánítani, hogy csak pislogtam... No offense, de megnézném mit szólna ő is, ha az övénél írogatnék hasonlókat. Már nagyon unom, hogy mindig ilyenekbe botlok. Félreértés ne essék, normális hangnemben meg lehet mondani, ha valami nem tetszik. Akik meg már megint/még mindig Christina alakját hordják le, úgy megnézném milyen tökéletesek ezek az emberek... Sejtem mennyire.
2012. szeptember 28. 21:42
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemtudom mi a bajotok szerintem nagyonjó a szám már leis töltöttem : DDDD és a klipp is jó, igen visszanyerte az alakját ;DD nekem nagyon tetszik az egész ahogy van, kicsit beteg a klipp de így jó
2012. szeptember 28. 21:43
|
|
Katey88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 164111 offline
|
Egy tény: Christina tényleg meghízott. De van ilyen. Sztem egy énekesnőnél fontosabb a hang. És lássuk be: neki van toronymagasan a legjobb hangja az énekesnők között. Ha ő jól érzi így magát - és ez látszik is - akkor legyen ilyen. Fontosabb hogy jól érezd magad a bőrödben, mint hogy egész nap nyűglődj, mert mindent kitaccsolsz magadból. Nem mellesleg sztem jó a szám, a klip is, és tényleg dögös csajszi! Hajrá Xtina! :-)
2012. szeptember 28. 21:58
Hát lehet, hogy velem van a baj, de mikor először megnéztem a videót, még csak észre se vettem rajta semmi "súlyfelesleget". Aztán látom, hogy páran írják, hogy kövér. Most tényleg ez az első megfigyelés egyeseknek? A fantasztikus hangjától még mindig eláll a szavam, és a zene is elég jó. Nem a legjobb, természetesen ő is változik, de neki még ez is jól áll.
ui: szerintem Xtina gyönyörű
ui: szerintem Xtina gyönyörű
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Törpemókus,
Adrianna,
Mia,
Pöttömke,
Black Hearth2,
Glamster,
Meoww
2012. szeptember 28. 23:19
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
A felszedett kilók ebben a klipben eszméletlen jól állnak neki, atom szexuális és vonzó, igazi díva. Aki erre azt mondja, hogy kövér, azt szívesen körbevizslatnám én is, hogy milyen jogon is ítélkezik így mások felett...
Senki sem tökéletes, maradjunk ennyiben, de Christina itt tényleg méltósággal és nagyon szexin viseli a felesleget, ami van rajta.
Arról nem beszélve, hogy a klip zseniális, nagyon ütős, gyönyörűek a színei és ötletes is. A dalt eleve imádom, nagyon slágergyanús, szóval azoknak, akiknek savanyú a szőlő, csak annyit mondanék: dolgozzátok fel drágáim, hogy a királynő visszatért.
Senki sem tökéletes, maradjunk ennyiben, de Christina itt tényleg méltósággal és nagyon szexin viseli a felesleget, ami van rajta.
Arról nem beszélve, hogy a klip zseniális, nagyon ütős, gyönyörűek a színei és ötletes is. A dalt eleve imádom, nagyon slágergyanús, szóval azoknak, akiknek savanyú a szőlő, csak annyit mondanék: dolgozzátok fel drágáim, hogy a királynő visszatért.
9 felhasználónak tetszik:
Glamster,
Pöttömke,
Black Hearth2,
MadHatter,
Adrianna,
Meoww,
joe_r,
House Of Wax,
Lucky5
2012. szeptember 28. 23:32
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Elképesztő hogy milyen hangja van
Hát igen, van ami szerencsére nem változik
Engem nem igazán zavarnak a felszedett kilói, sőt szerintem igenis jól áll neki, és esetleg még példaértékű is lehet a fiatalok számára hogy egy nő nem csak akkor szép ha nagyon vékony
Nagyon jó klip lett!
Nagyon jó klip lett!
2012. szeptember 29. 00:09
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
szerintem szuper a klip is, a zene is meg ő is
2012. szeptember 29. 00:34
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
ebben a sztoriban mintha szerepet játszana. egy bizonyos nőtípust mutat be... a szélsőséges, ámbár feltűnő megjelenés, a temperamentum, és a carpe diem ideológia. a túlzott éxerek és színek engem leginkább a 90s évek neon-feelingjét juttatják eszembe, az akkori bizsuk voltak hasonlók, maradt is belőle pár, de némi 60s/80s évek is becsúszik, na de az az ósdi pc, az totál 90s vindóóz... az internet, a digitális világ hajnala. na szóval csipetnyi retró is befigyel itt-ott.
hát igen, a palikat tényleg kezelésbe veszi, és klassz, h egy trendi képpel oldották meg a "végkifejleteket". aztán ott az ágyon, magában hempergő fürtöske, szerintem a "belső én"-t jelképezi, plussz poén, h a lila, a női vágyakozás színe... hátt, vannak benne utalások bizonyos dolgokra...
amúgy a művészet is olyan, mint a pénz: nem változtat meg, csupán előcsalogatja v felerősíti az ember egyes tulajdonságait... leginkább a gondolkodásmódjáról vall vki, amikor véleményt mond/ír.
pí-esz az epéseknek: egyre többen hozzuk szóba, h azok akik beböfögni járnak ide, menjenek olyan terepre, ahol jól érzik magukat, ami meg a lelkinyugalmukat zavarja (egyúttal a mienket is), onnan koccoljanak elfele. ez nem óvoda, h pesztrálni vagyunk itt titket, bárgyú trollokat, akik nem érik fel ésszel, h ez egy zárt körű rendezvény, ahova olyan klubtagok léphetnek be, akik tisztelik, értékelik akiről v amiről szó van. menjetek máshova lázadozni. fárasztóak vagytok. azt is megírtuk jó páran, h mi sem járunk a-szomszéd-küszöbére-szarni, szóval tipli van.
hát igen, a palikat tényleg kezelésbe veszi, és klassz, h egy trendi képpel oldották meg a "végkifejleteket". aztán ott az ágyon, magában hempergő fürtöske, szerintem a "belső én"-t jelképezi, plussz poén, h a lila, a női vágyakozás színe... hátt, vannak benne utalások bizonyos dolgokra...
amúgy a művészet is olyan, mint a pénz: nem változtat meg, csupán előcsalogatja v felerősíti az ember egyes tulajdonságait... leginkább a gondolkodásmódjáról vall vki, amikor véleményt mond/ír.
pí-esz az epéseknek: egyre többen hozzuk szóba, h azok akik beböfögni járnak ide, menjenek olyan terepre, ahol jól érzik magukat, ami meg a lelkinyugalmukat zavarja (egyúttal a mienket is), onnan koccoljanak elfele. ez nem óvoda, h pesztrálni vagyunk itt titket, bárgyú trollokat, akik nem érik fel ésszel, h ez egy zárt körű rendezvény, ahova olyan klubtagok léphetnek be, akik tisztelik, értékelik akiről v amiről szó van. menjetek máshova lázadozni. fárasztóak vagytok. azt is megírtuk jó páran, h mi sem járunk a-szomszéd-küszöbére-szarni, szóval tipli van.
2012. szeptember 29. 06:07
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nem tetszenek a gyilkoságos részek főleg az autos mega wc és mert az ato olyan furra felhőként robban a pasinak a vére meg kék az utcsónál elnézem mert az durva 1 kicsit amugy a fuck your os szövegre lesz klip mert engem ez a love íour body nagyon idegesit
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.