VV Annamari az öngyilkosságot fontolgatja!
2012. szeptember 30. 18:26
1. Az öngyilkosságot6 nem fontolgatja az ember hanem ha tele van a hócipője, és kilátástalannak látja a helyzetet akkor feladja, és gyengeségét megmutatva ön kezével vet véget az életének.Ez lehet repülés, gáz, kötél, és még pár házilag kivitelezhető módja a dolognak.
2. Ha öngyilkosságon töri a fejét, illetve fontolgatja, akkor nem jelentem be ország világ előtt.Mert az ilyen nem komoly, csak figyelem felkeltés vagyis inkább segély kérés!!És az ilyen ember abszolút nem őszinte, hanem csak egy olcsó ripacs aki ezzel akarja megára felhívni a figyelmet.
Véleményem szerint ha tényleg kilátástalan a helyzete sem éri meg eldobni az univerzum legnagyobb ajándékát,az ÉLETET! 40.000 sperma közül ő volt a leggyorsabb ez nem véletzlen.NEki meg kellett születnie,mert az életnek célja van vele.Lehet még nem jött el , ez a pillanat ezért kell felül kerekednie ezen az egésszen, és megmutatnia azt hogy igen erős vagyok, és ezt is túlélem.
De nem ő gyenge nem életre való gyáva módon önygilkosságon töri a fejét! Akkor csinálja meg.Mutassa meg, hogy van bátorsága hozzá, de ne kűrtölje szét és csinálja kamerák előtt.Kösse fel magát a sufniban csendben halkan és ennyi.Minket nem érdekel mit csinál magával ha ilyen gyenge,gyáva és beszari...Ez az én véleményem.
2. Ha öngyilkosságon töri a fejét, illetve fontolgatja, akkor nem jelentem be ország világ előtt.Mert az ilyen nem komoly, csak figyelem felkeltés vagyis inkább segély kérés!!És az ilyen ember abszolút nem őszinte, hanem csak egy olcsó ripacs aki ezzel akarja megára felhívni a figyelmet.
Véleményem szerint ha tényleg kilátástalan a helyzete sem éri meg eldobni az univerzum legnagyobb ajándékát,az ÉLETET! 40.000 sperma közül ő volt a leggyorsabb ez nem véletzlen.NEki meg kellett születnie,mert az életnek célja van vele.Lehet még nem jött el , ez a pillanat ezért kell felül kerekednie ezen az egésszen, és megmutatnia azt hogy igen erős vagyok, és ezt is túlélem.
De nem ő gyenge nem életre való gyáva módon önygilkosságon töri a fejét! Akkor csinálja meg.Mutassa meg, hogy van bátorsága hozzá, de ne kűrtölje szét és csinálja kamerák előtt.Kösse fel magát a sufniban csendben halkan és ennyi.Minket nem érdekel mit csinál magával ha ilyen gyenge,gyáva és beszari...Ez az én véleményem.
2012. szeptember 30. 20:23
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
LULUPeas
Nem értem. Azt hitte hogy nem fog kiderülni, vagy mi? Tök felesleges fárasztania magát, ezzel az egész hercehurcával. Mondjuk az aki azt írogatja hogy "gyerünk halj meg" meg "engem nem érdekel" se teljesen komplett.
Egyet értek!!
Nem értem. Azt hitte hogy nem fog kiderülni, vagy mi? Tök felesleges fárasztania magát, ezzel az egész hercehurcával. Mondjuk az aki azt írogatja hogy "gyerünk halj meg" meg "engem nem érdekel" se teljesen komplett.
Egyet értek!!
2012. október 01. 15:40
|
|
KillerPlayer9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 173122 offline
|
xDD De hülye ez a nő te jó Isten!! xDD Én ezen csak nevetni tudok .. Azt hitte hogy ezzel jót tesz magának vagy mi?? Na jó én rá hagynám az ügyet , ha öngyilkos akar lennni , én nem állok az útjába!
2012. október 02. 10:58
Őszintén? Nem tudom sajnálni, magának kereste a bajt, így járt. Azzal, hogy jelentkezett a Tahóvilágba meg egyenes út volt ahhoz, hogy később megjelenhessenek róla ilyen típusú cikkek.
Amúgy meg aki tényleg öngyilkos akar lenni, az nem mondja el minden boldog-boldogtalannak, szóval erről ennyit
Amúgy meg aki tényleg öngyilkos akar lenni, az nem mondja el minden boldog-boldogtalannak, szóval erről ennyit
2012. október 03. 18:08
már elnézést de még prostinak se lenne jo!!!bő ronda!ki ...... meg ha ijen ronda????
na de lapozzunk!Az ő dolga nem az én tetstem
2012. október 16. 19:50
Nagyon ronda...Bár nem kívánom neki a halált,de tényleg visszafoghatná magát.
2012. november 01. 08:52
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
ez nem 100-as nő,de még nem is valami szép...olyan,mint egy morcos emós..
vagy valami ilyesmi...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: