Hírességek, akikben magyar vér csörgedezik
2012. szeptember 27. 19:43
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Gene Simmons xDDD jó tudni
2012. szeptember 27. 19:43
Úristen nem is gondoltam volna!! Csak Kesháról tudtam.. (: Örülök azért
2012. szeptember 27. 19:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Paul Newman
1925. január 26-án született az Ohio állambeli Shaker Heights-ben. Édesanyja, Theresa Fetzko Magyarországon (Homonna - ma már szlovákia területén van) született, édesapja, Arthur S. Newman magyar apa (Simon Newman) és lengyel anya (Hannah Cohn) fia volt. Simon Newman eredeti családneve a Neumann volt és egy kassai polgári családból származott; oldalági rokonai a mai napig Kassa és környékén élnek.
1925. január 26-án született az Ohio állambeli Shaker Heights-ben. Édesanyja, Theresa Fetzko Magyarországon (Homonna - ma már szlovákia területén van) született, édesapja, Arthur S. Newman magyar apa (Simon Newman) és lengyel anya (Hannah Cohn) fia volt. Simon Newman eredeti családneve a Neumann volt és egy kassai polgári családból származott; oldalági rokonai a mai napig Kassa és környékén élnek.
2012. szeptember 27. 19:51
Méghogy Kesha magyar... nem is tudom, mennyi ideig ez volt a sláger :S Szerintem attól, hogy a dédanyja magyar volt, ő még nem lesz magyar, főleg azután, amit leművelt. Ez is csak arra ment ki, h a híre növekedjen -.-'
A felsorolásból hiányolom Alanis Morisette énekesnőt, de ettől függetlenül tartalmas cikk lett!
A felsorolásból hiányolom Alanis Morisette énekesnőt, de ettől függetlenül tartalmas cikk lett!
2012. szeptember 27. 19:58
|
|
Reniiiii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 179885 offline
|
Jól van már,hogy ennyi sztárnak magyar rokonai vannak -.-" ez hülyeség..csak nyalizni akar mind és azt mondják,hogy él/élt itt valakijük -.- szánalom
2012. szeptember 27. 20:01
Nagyon jó kis cikk! Nem is tudtam, hogy ilyen sok sztárnak van magyar rokona. Eddig csak Jessica Szohr-ról és Uri Geller-ről tudtam közülük.
2012. szeptember 27. 20:05
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Én egyiket se nagyon ismerem, vagy ha ismerem akkor nem szimpatizálok vele. Kivéve Freddie Prinze Jr.
2012. szeptember 27. 20:07
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (homer @ 2012.09.27. 20:06)
Remélem lesz folytatása, mert még sok magyar származású van: pl Paul Newman, Edward James Olmos, Stephen Fry stb Majd még utána nézek.
Lesz. Sokan vannak ahhoz, hogy egybesűrítsem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: