Horrorfilmek, melyek igaz történetek alapján készültek
2012. szeptember 29. 10:13
Nem hinném, hogy akármennyi valóságalapjuk is van ezeknek a filmeknek, egyébként is, ki nem állhatom a horrort.
2012. szeptember 29. 10:58
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Anneliese Michel egy valóban létező személy volt. Sokat olvastam róla, de filmet nem mertem megnézni, bár szeretem a horrort. Igazából a Texasi láncfűrészes meglepett, arról legkevésbé sem gondoltam volna.
2012. szeptember 29. 12:12
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Tudtam, hogy a valóságon alapulnak, mondjuk ebből kettőnek tudom csak tudom a történetét, de az Ördögűzésrűl nem sokat tudok. Mondjuk a Rettegés házáznak is lehet valóság alapja. Mi nem voltunk ott, nem tudhatjuk mi történt. Bár mondjuk kiváncsi lennék rá.
2012. október 02. 13:41
elképzelhető.. bár nem tudom! félelmetesek az biztos!
2013. június 09. 21:26
Anneliese Michel... szegény lány, nagyon sajnálom, de állítólag skizofréniás volt, azért halt meg.
Amityvilleről még nem hallottam, de így első hallásra is elég ijesztő.
A Texasi lfűrészes mészárlás 1974-es változata nevetséges, annyira nem ijesztő, akár egy rosszul megrendezett vígjátéknak is elmehetne.
Tényleg nem éltek kannibálok Texasban, viszont Edward Gein története igaz. Elég bizarr.. JÓ cikk!
Amityvilleről még nem hallottam, de így első hallásra is elég ijesztő.
A Texasi lfűrészes mészárlás 1974-es változata nevetséges, annyira nem ijesztő, akár egy rosszul megrendezett vígjátéknak is elmehetne.
Tényleg nem éltek kannibálok Texasban, viszont Edward Gein története igaz. Elég bizarr.. JÓ cikk!
2013. június 10. 16:10
|
|
Nórii_xd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 509 Csatolások: 6 Azonosító: 195601 offline
|
Hát én nemnagyon szeretem az ilyen mészárlós horrorfilmeket mert az már beteges de az ilyeneket hogy kőr meg paranormal activity azokat szeretem, nemárt néha egy KICSIT félni
2013. július 09. 19:47
|
|
vikcsi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 183779 offline
|
uhh én imádom a horror filmeket az ilyen nagyon brutálisakat meg ilyesmiket a fűrészt is a paranormal activity-t is az ideglelés-t meg az átok,kör,gyilkos bennünk abba jó a pasi is Aiden na mind1 az a lényeg imáddoooooooooom
♥
2013. július 28. 16:07
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
én szeretem a horrorfilmeket
az elsót nem ismerem mondjuk, az ördögűző pedig(mivel nem túl friss) elég gyér. na a láncfűrészesbe még csak belekezdtem, de nem sikerült végig néznem XD
2017. március 19. 09:49
|
|
Sziverositosgorogúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 263136 offline
|
Jó cikk de rövid, lehetne még bővíteni igaz történetekkel!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: