Starity

Horrorfilmek, melyek igaz történetek alapján készültek

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 27. 12:40 #21
- törölt felhasználó -    
Nem igazán szeretem a horrorfilmeket.De abban egyet értek a cikkíróval,hogy van alapjuk.Mint mindegyik más filmnek.
2012. szeptember 27. 12:58 #22
Genie137
Genie137
visszatérő vendég

StátuszЯ♥K
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 375
Csatolások: 5
Azonosító: 180101
többen megnézik a filmet, ha állítólag igaz történet alapján készül... ennyi az egész.
2012. szeptember 27. 13:29 #23
- törölt felhasználó -    
kamu az egész ... a Vámpírnaplók elején is mondták , hogy igaz történetek alapján , és a sok gyökér beveszi -.-"
2012. szeptember 27. 13:40 #24
- törölt felhasználó -    
Én szeretem a horrorfilmeket, a Texasi láncfűrészes igazság alapjáról én is hallottam, de szerintem kamu. Ma már könnyen lehet olyan filmet csinálni, amire azt mondják megtörtént pl: Megan is missing és egy szó sem igaz belőle
2012. szeptember 27. 13:53 #25
- törölt felhasználó -    
Néhány ember olyan idióta!Hogy lehetnének ezek igazak?Csak gondoljuk már végig....például a Vámpírnaplókra gondoljunk...szerintem nem létezik olyan ember aki vámpír lehetne -.- max.a denevér.De az meg nem ember. -.- néha elgondolkodom az ilyenek,de aztán rájövök,hogy nem lehetnek igazak.A Texasi láncfűrész meg hülyeség.Nem hiszem,hogy lenne olyan ember aki láncfűrésszel vágná le az emberek fejét.Még,hogy vörösen izzó szemek,képzelet beli barát aki amúgy egy szellem lenne.Tök hazugság.Miért vannak ilyen szánalmas emberek akik ezt beveszik?Nem hiszem,hogy ezek igazak lennének!Csak gondoljátok végig!
2012. szeptember 27. 13:55 #26
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Csatolások: 0
Azonosító: 165850
én bírom a horror filmeket smileeee.gif és elhiszem, simán megtörténhetett
2012. szeptember 27. 14:13 #27
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Egyiket sem láttam, még, A rettegés házával szemeztem egy jó darabig, de aztán nem lett belőle semmi. Ezek közül számomra az tűnik a legvalóságosabbnak. Most voltam olyan szorgalmas, hogy elolvastam az ottani gyilkosság történetét, plusz a Lutz családét, őszintén megmondva, én még hiszek is benne. Számomra pedig tök természetes, hogy akik visszamentek a házba nem tapasztalták ezeket, hiszen éppen ezzel a szándékkal indultak neki, persze, hogy ha van ott szellem nem fog nekik kedvezni. Bár engem az is érdekelne, hogy ki az a hülye, aki képes ott tölteni egy éjszakát? mellow.gif Én az első két perc után sírva rohannék ki.

A texasi láncfűrészben szerintem már jóval kevesebb igazságalap van, bár elképzelhető, hogy megtörtént. Hiszen - ahogy azt már előttem is említették - mindig is léteztek olyan emberek, akik komoly mentális betegséggel küzdöttek, ők bármire képesek voltak és lesznek is.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. szeptember 27. 14:18 #28
- törölt felhasználó -    
Néhány észrevétel...
Az utolsó texasi láncfűrészes 2006-ban készült, nem 2003-ban. Ed Gein édesanyja sírját nem feltehetően, hanem ténylegesen kirabolta - a Psycho című film ezen a részen alapszik -, az ellopott holtestek bőréből különféle tárgyakat készített. A 2003-as verzió végén azért látható a videó, mert azt akarták, hogy még valódibbnak tűnjön a film, ami lássuk be, elég megtévesztő és szemét dolog volt.
Az Amityville-es képen az nem egy kislány, hanem az idősebbik fiú szelleme látható.
Ettől függetlenül jó cikk lett! smileeee.gif
A Vámpírnaplók hogy kerültek ide? -.-' A cikkben egy szó nincs róla, ezeknek a filmeknek viszont TÉNYLEG van valóságalapjuk. Ez tény és való!

Fanna9!
Olvasd már el a cikket: a láncfűrészes csak kitalált figura, viszont az alakja egy élő emberről lett mintázva, akárcsak a tettei, kissé felturbózva.
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. szeptember 27. 14:19 #29
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Ez nálam mindig tipikusan az a téma volt amin órákig is képes voltam rágódni blush.gif
Szerintem igen is van igazságalapja, bár azt hiszem akik alapból nem hisznek a természetfelettiben azoknak ez csak "kamu" lehet blush.gif
Egyetértek veled Lady Suzy blush.gif Szerintem is természetes, hogy bizony nem mindenki tapasztalta ezeket a jelenségeket abban a bizonyos házban blush.gif A családban, abban, hogy ők látták és mindezen keresztül mentek, én is hiszek blush.gif

A Texasi láncfűrészesnek viszont tényleg csakis Ed Gein az ihletője blush.gif Nála volt az, hogy az áldozatai bőrét magára húzta/varrta, innen jött a "Bőrpofa" ötlet blush.gif
Igazából ha az ember belegondol valóban őrjítő az egész, és a legijesztőbb az, hogy nem tudhatjuk kik azok akik ilyen mentálisan betegek blush.gif Lehet az az ember is aki éppen a szomszédunkban él, nagyon ijesztő blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. szeptember 27. 14:24 #30
BellaLove
BellaLove
♥Young, Wilde and Free♥

Státusz~ One ℬig ℛoom ℱull a ℬad ℬitches~ *w*
Hozzászólás: 1037
Azonosító: 180095
Hát én ebből 2-őt láttam nagyon bírom a horror filmeket csak az a baj ha megnézek egyet is nemtudok aludni egy hónapig:))
2012. szeptember 27. 14:44 #31
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Én nem szoktam nézni horror filmeket, de az emberre tutira úgy lehet ráhozni a frászt ha egy ilyen film után kiírják hogy igaz történet alapján.
2012. szeptember 27. 14:45 #32
- törölt felhasználó -    
Csak a Texasi láncfűrészest láttam, érdekes alaptörténet meg lehet, hogy volt ilyen elmebeteg. A másik kettőt nem láttam de az Ördögűzés nagyon jónak tűnik szerintem meg fogom nézni smileeee.gif. Imádom a horror filmeket biggrin.gif
2012. szeptember 27. 15:00 #33
Binky
Binky
visszatérő vendég

Státusznem használom már
Hozzászólás: 319
Azonosító: 184134
érdekelnek ezek a filmek! *-*
2012. szeptember 27. 15:26 #34
- törölt felhasználó -    
imádom a horror filmeket...
Szerintem is van valóságalapja az ilyen fiilmeknek.... smileeee.gif jó cikk
2012. szeptember 27. 15:39 #35
- törölt felhasználó -    
Érdekes cikk, nagyon jó lett.
Hm... horror nem rajongók értük de szívesen olvasom vagy nézek belőle egy részletet.
Bíztos van vmi valóságalapja..
2012. szeptember 27. 15:47 #36
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Ez rendkívül érdekes cikk lett...elgondolkoztató...nem hiszek a szellemekben, de az emberi brutalitásban már annál inkább.
2012. szeptember 27. 15:53 #37
biitRoxii
biitRoxii
visszatérő vendég

StátuszTudom miért szerettem meg ilyen hamar Carveréket a TW-ben :) Mert rosszfiúk ♥
Hozzászólás: 219
Azonosító: 171046
h.alexandra ..Egyetértek:):|
2012. szeptember 27. 15:54 #38
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Az ördögűzős filmet láttam és szerintem nagyon jó film biggrin.gif.
2012. szeptember 27. 15:59 #39
- törölt felhasználó -    
Én az elsőn kívül mindegyikről tudtam. Nagyon összeszedett, érdekes cikk lett lett. smileeee.gif Gratulálok!
2012. szeptember 27. 16:07 #40
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
Huh biggrin.gif Olvasás közben többször is kirázott a hideg, főleg az elsőnél, de amúgy nagyon érdekes laugh.gif Nagyon jó és érdekes cikk lett, gratulálok corny4! thumbsup.gif meghajolo.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!