Horrorfilmek, melyek igaz történetek alapján készültek
2012. szeptember 27. 12:40
Nem igazán szeretem a horrorfilmeket.De abban egyet értek a cikkíróval,hogy van alapjuk.Mint mindegyik más filmnek.
2012. szeptember 27. 13:29
kamu az egész ... a Vámpírnaplók elején is mondták , hogy igaz történetek alapján , és a sok gyökér beveszi -.-"
2012. szeptember 27. 13:40
Én szeretem a horrorfilmeket, a Texasi láncfűrészes igazság alapjáról én is hallottam, de szerintem kamu. Ma már könnyen lehet olyan filmet csinálni, amire azt mondják megtörtént pl: Megan is missing és egy szó sem igaz belőle
2012. szeptember 27. 13:53
Néhány ember olyan idióta!Hogy lehetnének ezek igazak?Csak gondoljuk már végig....például a Vámpírnaplókra gondoljunk...szerintem nem létezik olyan ember aki vámpír lehetne -.- max.a denevér.De az meg nem ember. -.- néha elgondolkodom az ilyenek,de aztán rájövök,hogy nem lehetnek igazak.A Texasi láncfűrész meg hülyeség.Nem hiszem,hogy lenne olyan ember aki láncfűrésszel vágná le az emberek fejét.Még,hogy vörösen izzó szemek,képzelet beli barát aki amúgy egy szellem lenne.Tök hazugság.Miért vannak ilyen szánalmas emberek akik ezt beveszik?Nem hiszem,hogy ezek igazak lennének!Csak gondoljátok végig!
2012. szeptember 27. 14:13
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Egyiket sem láttam, még, A rettegés házával szemeztem egy jó darabig, de aztán nem lett belőle semmi. Ezek közül számomra az tűnik a legvalóságosabbnak. Most voltam olyan szorgalmas, hogy elolvastam az ottani gyilkosság történetét, plusz a Lutz családét, őszintén megmondva, én még hiszek is benne. Számomra pedig tök természetes, hogy akik visszamentek a házba nem tapasztalták ezeket, hiszen éppen ezzel a szándékkal indultak neki, persze, hogy ha van ott szellem nem fog nekik kedvezni. Bár engem az is érdekelne, hogy ki az a hülye, aki képes ott tölteni egy éjszakát?
Én az első két perc után sírva rohannék ki.
A texasi láncfűrészben szerintem már jóval kevesebb igazságalap van, bár elképzelhető, hogy megtörtént. Hiszen - ahogy azt már előttem is említették - mindig is léteztek olyan emberek, akik komoly mentális betegséggel küzdöttek, ők bármire képesek voltak és lesznek is.
A texasi láncfűrészben szerintem már jóval kevesebb igazságalap van, bár elképzelhető, hogy megtörtént. Hiszen - ahogy azt már előttem is említették - mindig is léteztek olyan emberek, akik komoly mentális betegséggel küzdöttek, ők bármire képesek voltak és lesznek is.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. szeptember 27. 14:18
Néhány észrevétel...
Az utolsó texasi láncfűrészes 2006-ban készült, nem 2003-ban. Ed Gein édesanyja sírját nem feltehetően, hanem ténylegesen kirabolta - a Psycho című film ezen a részen alapszik -, az ellopott holtestek bőréből különféle tárgyakat készített. A 2003-as verzió végén azért látható a videó, mert azt akarták, hogy még valódibbnak tűnjön a film, ami lássuk be, elég megtévesztő és szemét dolog volt.
Az Amityville-es képen az nem egy kislány, hanem az idősebbik fiú szelleme látható.
Ettől függetlenül jó cikk lett!
A Vámpírnaplók hogy kerültek ide? -.-' A cikkben egy szó nincs róla, ezeknek a filmeknek viszont TÉNYLEG van valóságalapjuk. Ez tény és való!
Fanna9!
Olvasd már el a cikket: a láncfűrészes csak kitalált figura, viszont az alakja egy élő emberről lett mintázva, akárcsak a tettei, kissé felturbózva.
Az utolsó texasi láncfűrészes 2006-ban készült, nem 2003-ban. Ed Gein édesanyja sírját nem feltehetően, hanem ténylegesen kirabolta - a Psycho című film ezen a részen alapszik -, az ellopott holtestek bőréből különféle tárgyakat készített. A 2003-as verzió végén azért látható a videó, mert azt akarták, hogy még valódibbnak tűnjön a film, ami lássuk be, elég megtévesztő és szemét dolog volt.
Az Amityville-es képen az nem egy kislány, hanem az idősebbik fiú szelleme látható.
Ettől függetlenül jó cikk lett!
A Vámpírnaplók hogy kerültek ide? -.-' A cikkben egy szó nincs róla, ezeknek a filmeknek viszont TÉNYLEG van valóságalapjuk. Ez tény és való!
Fanna9!
Olvasd már el a cikket: a láncfűrészes csak kitalált figura, viszont az alakja egy élő emberről lett mintázva, akárcsak a tettei, kissé felturbózva.
Lady Suzy
2012. szeptember 27. 14:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ez nálam mindig tipikusan az a téma volt amin órákig is képes voltam rágódni
Szerintem igen is van igazságalapja, bár azt hiszem akik alapból nem hisznek a természetfelettiben azoknak ez csak "kamu" lehet
Egyetértek veled Lady Suzy
Szerintem is természetes, hogy bizony nem mindenki tapasztalta ezeket a jelenségeket abban a bizonyos házban
A családban, abban, hogy ők látták és mindezen keresztül mentek, én is hiszek
A Texasi láncfűrészesnek viszont tényleg csakis Ed Gein az ihletője
Nála volt az, hogy az áldozatai bőrét magára húzta/varrta, innen jött a "Bőrpofa" ötlet
Igazából ha az ember belegondol valóban őrjítő az egész, és a legijesztőbb az, hogy nem tudhatjuk kik azok akik ilyen mentálisan betegek
Lehet az az ember is aki éppen a szomszédunkban él, nagyon ijesztő
Szerintem igen is van igazságalapja, bár azt hiszem akik alapból nem hisznek a természetfelettiben azoknak ez csak "kamu" lehet
Egyetértek veled Lady Suzy
A Texasi láncfűrészesnek viszont tényleg csakis Ed Gein az ihletője
Igazából ha az ember belegondol valóban őrjítő az egész, és a legijesztőbb az, hogy nem tudhatjuk kik azok akik ilyen mentálisan betegek
Lady Suzy
2012. szeptember 27. 14:44
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én nem szoktam nézni horror filmeket, de az emberre tutira úgy lehet ráhozni a frászt ha egy ilyen film után kiírják hogy igaz történet alapján.
2012. szeptember 27. 14:45
Csak a Texasi láncfűrészest láttam, érdekes alaptörténet meg lehet, hogy volt ilyen elmebeteg. A másik kettőt nem láttam de az Ördögűzés nagyon jónak tűnik szerintem meg fogom nézni
. Imádom a horror filmeket
2012. szeptember 27. 15:26
imádom a horror filmeket...
Szerintem is van valóságalapja az ilyen fiilmeknek....
jó cikk
Szerintem is van valóságalapja az ilyen fiilmeknek....
2012. szeptember 27. 15:39
Érdekes cikk, nagyon jó lett.
Hm... horror nem rajongók értük de szívesen olvasom vagy nézek belőle egy részletet.
Bíztos van vmi valóságalapja..
Hm... horror nem rajongók értük de szívesen olvasom vagy nézek belőle egy részletet.
Bíztos van vmi valóságalapja..
2012. szeptember 27. 15:54
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Az ördögűzős filmet láttam és szerintem nagyon jó film
.
2012. szeptember 27. 15:59
Én az elsőn kívül mindegyikről tudtam. Nagyon összeszedett, érdekes cikk lett lett.
Gratulálok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.