Összeszedtünk néhány horrorfilmet, amik igaz történet alapján készültek el. Vajon a mozi mennyire tükrözi a valóságot?
A teljes cikkhez kattints ide!
Horrorfilmek, melyek igaz történetek alapján készültek
2012. szeptember 27. 09:01
A rettegés házát imádtam és az a történet nekem ijesztő. o.O Ha az egy ténylegesen eredeti hamisítatlan kép volt, amin ott a kiscsaj, akkor azt hiszem kezdek félni. >.< A másik két filmet nem láttam és az az igazság, hogy nem is érdekel.
2012. szeptember 27. 09:29
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Rengeteg olyan borzalom van a világban, amiről még nem készítettek filmet és ha ez megtörténne, lehet, hogy az emberek jobban rettegnének, mint egy láncfűrészes film megnézése után.
2012. szeptember 27. 09:45
Igaz vagy sem, nekem tetszettek ezek a filmek. Egyébként sem a "valóságalapjuk" miatt nézi meg az ember a horrorfilmeket, legalábbis én nem.
2012. szeptember 27. 10:10
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Jolie_77 egyetértek veled.
Amúgy szerintem jók voltak ezek a filmek. Az Amityville horror szívesen elolvasnám könyvben, de sajnos nincs meg abban a könyvtárban, ahová járok.
Amúgy szerintem jók voltak ezek a filmek. Az Amityville horror szívesen elolvasnám könyvben, de sajnos nincs meg abban a könyvtárban, ahová járok.
2012. szeptember 27. 10:26
Néztem már egy két horror filmet, de nem szeretem őket. Eléggé sablonosak, és már a végén lehet sejteni mindent.
Egyébként érdekes, mert egy két barátom imádja ezen furcsaságokat, de mikor mutattam nekik egy oldalt, ahol az iraki-afgán háborúk áldozatairól készültek groteszk és véres képek, akkor valahogy ledermedtek. A valóságot nehezebb nekik feldolgozni, mint a képzeletet.
Szóval, hogy van-e valóság alapja vagy sem, engem nem érdekel.
Amityville, ugyan már, az elmúlt 2 évben hány család-mészárlás volt hazánkban, majd valaki kitalálja, hogy biztos ősi kun temetőre épült a ház és a rossz szellemek voltak.
Egyébként érdekes, mert egy két barátom imádja ezen furcsaságokat, de mikor mutattam nekik egy oldalt, ahol az iraki-afgán háborúk áldozatairól készültek groteszk és véres képek, akkor valahogy ledermedtek. A valóságot nehezebb nekik feldolgozni, mint a képzeletet.
Szóval, hogy van-e valóság alapja vagy sem, engem nem érdekel.
Amityville, ugyan már, az elmúlt 2 évben hány család-mészárlás volt hazánkban, majd valaki kitalálja, hogy biztos ősi kun temetőre épült a ház és a rossz szellemek voltak.
2012. szeptember 27. 10:53
A rettegés házát láttam, ma is kedvenc horror filmem. Annyira nem ijedtem meg tőle, de a tény, hogy ez meg is történt, elég rémisztő.
2012. szeptember 27. 11:19
Az összes filmet láttam ami itt van.
A Rettegés háza nem ijesztő,de biztos hogy van valóságalapja. Az Emily Rose egy teljesen unalmas film,és szerintem nem az ördög műve volt. A Texasi Láncfűrészes régi változata béna,az újabb már valamivel eseménydúsabb! De ha nem igaz,akkor miért van benne "igazi" felvétel??!!
2012. szeptember 27. 11:21
Megmondom õszintén én soha életembe nem láttam horror filmet.
eddig csak horror játékokkal játszottam de nagyon szeretem a horrort.
de majd megnézek egypárat
2012. szeptember 27. 11:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Rengeteg szellemház található meg világszerte. Jó, persze nem mindegyikről készül film, és az ilyen filmeket is sokszor felturbózzák a látvány, az akció, és a hátborzongatás miatt.
Ördögűzés mindig is, volt, és lesz is. Csak nem nagyon beszél erről az egyház. Akit érdekel a téma, ennek utána tud nézni. Viszont az is igaz, hogy régen nem egy betegséget hittek ördögi megszállásnak. Olyan dolgokat csináltak az ördögűző papok, amikbe a betegek belehaltak. Csak mert nem tudták felismerni mondjuk a mentális betegséget.
A texasi láncfűrészes lehet, hogy kitalált film, de Amerika hatalmas, és ott is rengeteg perverz állat él. (Gondoljatok csak bele! Sosem tudhatjuk, hogy a mellettünk levő emberekben mi lakozik. Ha valami tragédia történik, mindenki meglepődik, hogy "ezt sosem hitte volna. Hisz a tragédiát okozó ember mindig olyan rendes volt")
Ördögűzés mindig is, volt, és lesz is. Csak nem nagyon beszél erről az egyház. Akit érdekel a téma, ennek utána tud nézni. Viszont az is igaz, hogy régen nem egy betegséget hittek ördögi megszállásnak. Olyan dolgokat csináltak az ördögűző papok, amikbe a betegek belehaltak. Csak mert nem tudták felismerni mondjuk a mentális betegséget.
A texasi láncfűrészes lehet, hogy kitalált film, de Amerika hatalmas, és ott is rengeteg perverz állat él. (Gondoljatok csak bele! Sosem tudhatjuk, hogy a mellettünk levő emberekben mi lakozik. Ha valami tragédia történik, mindenki meglepődik, hogy "ezt sosem hitte volna. Hisz a tragédiát okozó ember mindig olyan rendes volt")
2012. szeptember 27. 11:45
Nem szeretem annyira a horrorfilmeket, A Rettegés háza viszont egy jó film.
2012. szeptember 27. 12:05
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Az amityville abszolut megtörtént.van a discovery-n egy ilyen sorozat ahol ezeket a sztoriknak a valoságtartalmát mutatják be.Anneliese-ről olvasgattam már.a texasi pedig valoban Ed Gein sztorijából meritkezik.a pasi áldozatai lenyuzott bőréből öltönyt,lámpaburát és különbözö tárgyakat készitett.de felhasználták az ő sztoriját a bárányok hallgatnak-nál és a psycho-nál is.én mindig utána olavsgatok az ilyen filmeknek hygy valoban megtörtént e vagy sem..!
2012. szeptember 27. 12:10
|
bubo85<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 2413 Csatolások: 0 Azonosító: 60728 offline
|
Nem szeretem a horror filmeket
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. szeptember 27. 12:16
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Az amityville egyáltalán nem igaz. Amerikában beperelték a Lutz családot és iszonyú sokat pereskedtek emiatt. Természetesen a Lutz család elvesztette a pert és baromi nagy pénzbírsággal büntették őket, amiért valótlant állítottak. Mellesleg sokan éltek a házban, rengeteg turista jár oda és egyik család sem számolt be ilyen furcsa dolgokról.
Egy nagy kamu az egész. A Lutz család azért találta ki a sztorit mert pénzhez akartak jutni. Aki nem hiszi, kicsit olvasson utána...
Egy nagy kamu az egész. A Lutz család azért találta ki a sztorit mert pénzhez akartak jutni. Aki nem hiszi, kicsit olvasson utána...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.