Összeköltözött Kristen Stewart és Robert Pattinson!
2012. szeptember 27. 19:13
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
bubblegum.. nem mindent a hírességért és a pénzért csinálnak. -.-" és ők döntik el, hogy mit akarnak nem kell mindenkinek írni hogy "ne már, eldönthetnék már stb." mert összeillenek és mindkettőt szeretem nem kell őket sértegetni! :DDDD
2012. szeptember 27. 19:15
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
PinkPoison én csak kristent szeretem de amúgy nemtudhatod mit miért csinálnak én kinézem hogy az egész hazugság, de amúgy odaírtam h "lehet h nem" :'DDDDDDD
2012. szeptember 27. 20:04
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, én nem bocsájtottam volna meg egyhamar Stewart kisasszonynak a félrelépését... Bár, azt hiszem, egyértelmű, hogy azt hitték, jobb lesz így az utolsó rész bevétele, és amikor rájöttek, hogy mégsem, gyorsan megbékítették őket a sajtó előtt. Ezek után már azt is kinézem belőlük, hogy össze sem voltak veszve...
2012. szeptember 27. 20:50
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Végre kibékültek de azt nem akarom elhinni hogy össze is költöztek. Majd ha ők bevallják az igazságot aakkor elhiszem hogy egy lakásban élnek újra.
2012. szeptember 27. 21:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ha már kibékültek,én Kristen helyében azzal bizonyítanék,hogy nem vállalnám a film 2. részét...elvégre az ördög nem alszik...
2012. szeptember 27. 21:56
|
Krityooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 147994 offline
|
arra még úgy senki nem gondolt, hogy mondjuk azért döntött így Robert, mert élete szerelme Kristen? jó, hogy minden rosszakaró csak szapulni tudja az olyan hírességeket, akik elkövetnek egy hibát, akár óriási hibát is az életben, de amúgy mellesleg nem ebből tanul minden ember? híres és nem híres egyaránt.. szerintem egyszer s mindenkorra megtanulta a leckét Kristen, nem kéne senkinek sem tovább csámcsognia ezen. tudtommal legalábbis ez az ő életük, és ha ők egymásnak a nagy Ők, akkor bármi hibát meg lehet bocsátani, csak hogy életük szerelmével lehessenek. nekem ez a véleményem erről..
2012. szeptember 27. 22:45
|
|
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline
|
Én örülök neki h kibékültek
De én Kristen helyében feadnám a Hófehér és a vadász második részét!
2012. szeptember 28. 07:09
Annak örülök ha kibékültek, mert már vártam, komoly, de vhogy tudtam, h. eljön ez az idő, és am Kristen helyében én is feladnám a filmet mert úgyis kapna többet szerintem, mert tehetséges
2012. szeptember 28. 10:56
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Inkább nem kommentálnám, elég annyi, hogy zsák a foltját... ._. Ha boldogok attól, hogy együtt vannak, miért ne? Csak azt Kristen sose feledje el, hogy Robban mindig ott lesz az a picike emlék meg az is, ha egyszer megtette, miért ne tenné meg még egyszer?
2012. szeptember 28. 14:14
Az ő dolguk, ha igaz, ha nem, de szerintem Kristen jobbat érdemel, mint ez az alak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: