Na,pont ez nem vártam volna Pattinsontól.
Amint elhajtotta Kristent,rögtön megkedveltem...mert azt gondoltam,hogy biztos nem kamu kapcsolat és mégsem hülyén gondolkodik azért.
Erre tessék,ezek után már megeszem a kalapom ha nem kamu! Nagyot süllyedt Pattinson a szememben,Kristen meg már lejjebb nem tud menni.
Összeköltözött Kristen Stewart és Robert Pattinson!
2012. szeptember 27. 10:16
|
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline
|
Azt csinálnak, amit akarnak, engem teljesen hidegen hagy...egyiket se bírom, de ha nekik ez jó, hát egészségükre
2012. szeptember 27. 11:09
Sok boldogságot... de egy kicsit elegem van Kristenbõl!
de most komolyan mit kavar??? Kezd elegem lenni ebbõl a témából! >_<
2012. szeptember 27. 12:04
Hát csalódtam Kristen-ben,elég nagyot,de mindezek ellenére örülök,hogy boldog Rob-bal
2012. szeptember 27. 12:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, nem gondoltam volna,hogy ilyen könnyen megbocsájt. Rob helyébe nem bocsájtottam volna meg!
2012. szeptember 27. 13:44
Hát...sok szerencsét és remélem Kristen ezúttal nem esik bele ugyanabba a hibába
2012. szeptember 27. 14:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én annyit röhögtem ezen a botrányon egyébként, hogy a végére már nagyon szánalmasnak tartottam ezt az egész cirkuszt körülöttük. Részben sajnáltam a kiscsajt, mert az emberek emiatt bélyegzik meg, ami megint csak álszentség. Az én nagyon szűk kis ismerősi körömben is orrba-szájba mennek a félrelépések és a hazudozások. Egyik közeli ismerősöm összefeküdt valakivel, miközben volt párja. Az illető lány volt, és még a végén a párja volt a hibás, amiért megcsalta. Nonszensz, ezen azért mosolyogtam ezt jót, hogy hogyan lehet valaki ekkora marha. Tetszett az, hogy a csak emiatt rúgták ki a filmjeiből, utálták, meg ilyenek, pedig a 21.-dik században ki a fenét izgat az, hogy te megcsaltad a párodat? Megjegyzem, senkit.
Ez baj sajnos, de így van. Nem kicsit volt képmutató és gyomorforgató, amit a kiscsaj körül lerendeztek a rendezők, az emberek és a sajtósok.
Én nem vagyok olyan típusú lány, de a párom mindig azt mondogatja, hogy tesz rá, ha egyszerre öt pasival csináltam, de álljak elé és mondjam a szemébe, hogy ez és ez történt, akkor megbocsát, nem hagy el és túlteszi magát rajta. Nálunk mindig az őszinteség volt korrekt, és, ha ilyesmi történne, akkor mi már vagyunk olyan szinten, hogy ezt ne titkoljuk el egymás elől, elmondjuk a másiknak és megbocsássunk. Pattinson helyében valószínűleg én is a kiscsaj képébe röhögtem volna, hogy menjen, és játsszon másokkal. De az senkinek nem jutott az eszébe, hogy Pattinson lehet, hogy igazán szerelmes Kristenbe? Valóban egy nagy marha lehet, hogy megbocsát neki, de én is mindig úgy gondoltam, hogy a második esély mindenkinek feltétlenül jár, hiszen emberek vagyunk, hibázunk. Viszont abban tényleg van valami, hogy kissé kamuszagú a kapcsolat. Már anno amikor összejöttek már akkor is sejteni lehetett, hogy megjátszott a románc.
Én nem vagyok olyan típusú lány, de a párom mindig azt mondogatja, hogy tesz rá, ha egyszerre öt pasival csináltam, de álljak elé és mondjam a szemébe, hogy ez és ez történt, akkor megbocsát, nem hagy el és túlteszi magát rajta. Nálunk mindig az őszinteség volt korrekt, és, ha ilyesmi történne, akkor mi már vagyunk olyan szinten, hogy ezt ne titkoljuk el egymás elől, elmondjuk a másiknak és megbocsássunk. Pattinson helyében valószínűleg én is a kiscsaj képébe röhögtem volna, hogy menjen, és játsszon másokkal. De az senkinek nem jutott az eszébe, hogy Pattinson lehet, hogy igazán szerelmes Kristenbe? Valóban egy nagy marha lehet, hogy megbocsát neki, de én is mindig úgy gondoltam, hogy a második esély mindenkinek feltétlenül jár, hiszen emberek vagyunk, hibázunk. Viszont abban tényleg van valami, hogy kissé kamuszagú a kapcsolat. Már anno amikor összejöttek már akkor is sejteni lehetett, hogy megjátszott a románc.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: