Összeköltözött Kristen Stewart és Robert Pattinson!
2012. szeptember 28. 14:30
Örülök a hírnek, és annak hogy le tudták rendezni intelligens keretek között.
2012. szeptember 28. 14:43
Egy nagy fitty fenét vannak együtt! Biztos vagyok benne, hogy csak a Twilight film népszerűsítése miatt "jöttek össze" megint. Aztán ki tudja... Lehet, hogy Robert megbocsájtó típus, csak azt nem értem mik voltak ezek a nyilatkozatok, miután Kristen megcsalta.
2012. szeptember 28. 16:24
Én egyiküket sem kedvelem kifejezetten, főleg Robertet nem szeretem, de azért örülök, hogy kibékültek. Már ha igaz ez egyáltalán, mert lehet, hogy van valami abban amit sophiej mond
2012. szeptember 28. 16:51
Kristen nem érdemelte volna meg, hogy újra összejöjjenek. Hogyha viszont így boldogok, akkor tessék, csak tessék!
2012. szeptember 28. 20:50
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Tudtam hogy ez lesz a vége. Ebből az ügyből is akkorát csináltak és tessék mi lett? Megint összejöttek. Engem igazából eggyátalán nem érdekelnek. Se Kristen se Robert.
És az hogy Kristen kiszórta a pénzét az ablakon egy olyan lakásra ahová kb. 2x ment el nagyon nagy marhaság volt tőle. Mondjuk van pénze meg se kottyan neki.
És az hogy Kristen kiszórta a pénzét az ablakon egy olyan lakásra ahová kb. 2x ment el nagyon nagy marhaság volt tőle. Mondjuk van pénze meg se kottyan neki.
2012. szeptember 29. 00:31
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Róbert Pettinzon egy papucs ember...
2012. szeptember 29. 11:44
Jó hogy összejöttek <3 Olyan cukik együtt
Ritka szépek
<3
2012. október 03. 13:12
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jeeeeeee,nagyon örülök neki
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: