Dalpremier: Rihanna — Diamonds
2012. szeptember 26. 15:34
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Nem látom értelmét, hogy évente kijön valami zenének csúfolt anyaggal, amiről szinte üvölt az igénytelenség. Sosem kedveltem a stílusát és a hangját sem, de ha talán nem futókalandjai lennének a stúdióval és a saját dalainak a megalkotásával, akkor talán még hallgatható is lenne a "zenéje"
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 26. 15:42
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Mikor kiderült, hogy új dalt ad ki, már előre hallottam a tuctuc hangzást, csekély szöveggel és kevés "ének résszel". Ehelyett kijött a dal és én pozitívan csalódtam, hiszen egy tök jó popdal lett. HA már nem maradt a kezdeti stílusánál, vagy akár a Rated R-nál (
), ahhoz képest ez tök jó. Sokkal jobb, mint akár egy Only Girl, We found Love, vagy Where have you been. A hangszíne tényleg másabb, de a rajongók tudhatják, hogy tud ő így is énekelni, bár az utómunkát biztos nem hagyták ki
Ő így építette fel a karrierjét, minden évben kiad albumot: valaki talál benne igényességet, valaki pedig nem szereti és kész. Rihannára nem lehet művészként tekinteni, mert nem az, de azt mindenki elismerheti, hogy nagyon jól tud a köztudatban maradni, akár botránnyal, akár egy halom új dallal. Ő szórakoztat, és kész. Az emberek ismerik, beszélnek róla, nem hagyja senki figyelmen kívül. Neki ez a lényeg.
Imádom őt, bár lehet kicsit ellentmondásos, amit fentebb írtam, de nagyon szeretem őt. Ha ilyen, vagy ehhez hasonló lesz az új album, akkor maximálisan meg leszek az anyaggal elégedve
A kislemez borító pedig zseniális lett, nagyon eredeti
Imádom őt, bár lehet kicsit ellentmondásos, amit fentebb írtam, de nagyon szeretem őt. Ha ilyen, vagy ehhez hasonló lesz az új album, akkor maximálisan meg leszek az anyaggal elégedve
Törpemókus
2012. szeptember 26. 15:51
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Eléggé unalmas dal lett így első hallásra bár mivel elképzeléseim szerint a rádió ontani fogja hamar hozzá fogok szokni. Viszont a borító kép a többiek véleményével eltérően nagyon tetszik. *-*
2012. szeptember 26. 15:55
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A Talk that talk után kicsit féltem,hogy még jobban átmegy az elektonikus irányba,de meghallgatva a számot pozitívan csalódtam.Imádom.Rihanna mindig meg tud lepni,és pont ezért szeretem
Akármekkora divat is lett utálni nekem ő az egyik kedvenc énekesnőm,és szeretem a számait.A botrányai nekem sem tetszenek,és nem értek egyet azzal,amit csinál,de ennek ellenére nagyon szeretem a zenéjét.
2012. szeptember 26. 15:57
Különben valóban ráférne egy kis pihi. Jó munkához idő kell. Régen az előadók, énekesek egy lemezből akár évekig is elvoltak, miközben tudtak az új albumukra is koncentrálni. Kiadtak az albumról 4-5 vagy több maxit és akár évekig elvoltak vele. Most? Szinte havonta adnak ki új dalt és évente új albummal jönnek ki, ennek tényleg nincs sok értelme.
Törpemókus
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
A dal elmegy, de csak is azért, mert nem az én világom. Amúgy jól sikerült, örülök, hogy nem tuctuc zene. A hangja meg érdekes, egy picit talán erőltetett. Kíváncsi vagyok milyen lehet élőben.
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Hát ez rohadt jó! A We Found Love-ot és az Only Girl (In the World)-öt nagyon utáltam, de ez nagyszerű
Törpemókus
2012. szeptember 26. 15:59
Elég fura volt.....nem igazán jött be pedig szeretem Rihannát
2012. szeptember 26. 16:08
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
A dalt imádom a borítót utálom
2012. szeptember 26. 16:14
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (bodza10 @ 2012.09.26. 16:06)
de ebbe nem is énekel, nem?!
A vidivel történt valami
Törpemókus
2012. szeptember 26. 16:22
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
És könyörgöm, magyarázza már meg valaki, hogy a TTT-t miért kellett ennyire összecsapni?!!! Jó számok vannak rajta, erre kiad 4 kislemezt, és a többit hagyja a csudába! Ki kéne használni! Én ezt már nem értem!!! Ott volt a Roc Me Out, A Drunk On Love, és nem is folytatom, mert megfájdul a szivem! Igy összecsapni egy albumot!!!
2012. szeptember 26. 16:30
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
nem teccik ez a dal
Rihanna,miért írtál ilyen gagyi számot!
2012. szeptember 26. 16:31
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Nekem az Only Girl a nagy kedvencem, pedig nem szeretem az elektronikus hangzást! Ennél azért többet vártam, nekem így elsőre unalmas volt... Nem értem miért kell minden évben lemezeket kiadnia, már az elöző albuma sem volt túl sikeres, szerintem aki ennyire túljáratja magát, az veszít a varázsából
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.