Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit! III.
2012. szeptember 26. 20:36
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Úristen adam sokkolt nem hittem volna hogy így nézett ki
.
2012. szeptember 26. 20:52
|
|
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline
|
Taylor mef Snooki semmitse változott
2012. szeptember 26. 21:36
nem sokat változtak !! de Adam Lambert áhh !!! :DDD
2012. szeptember 26. 21:47
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Most mit sokkol mindenkit Adam? :"D Könyörgöm, megnőtt a haja, befestette, kiemeli a szemét és a szemöldökét, ráadásul megtalálta azt a szakmát és életstílust, amelyben kiteljesedhet és boldog lehet (már nem szégyenkezik, hanem life is his liberty&light) - ennyit számít. A mosoly, és a fő vonások teljesen ugyanazok: nézzétek csak meg az orrát, szemvágását, száját, állvonalát és nyakát + HA még nagyon messzire akarok menni, még a füle is ugyanolyan!
Az IQ hiányos kommenteket pedig hadd mellőzzem - a látszik, hogy b.zi, de azért nincs vele problémám stílusúakat.
Az IQ hiányos kommenteket pedig hadd mellőzzem - a látszik, hogy b.zi, de azért nincs vele problémám stílusúakat.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. szeptember 26. 22:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
ÁÁááá imádom az ilyen cikkeket!
Köszi! 
Már kis képről simán felismertem mindenkit ^^
Egyedül Adam Lambert az, amin tátva maradt a szám:D
Ja és Kim-et se biztos felismertem volna..rengeteg plasztika...egy csomó ember ölne egy ilyen dús szájért.
Már kis képről simán felismertem mindenkit ^^
Egyedül Adam Lambert az, amin tátva maradt a szám:D
Ja és Kim-et se biztos felismertem volna..rengeteg plasztika...egy csomó ember ölne egy ilyen dús szájért.
2012. szeptember 26. 22:33
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
A legnagyobb változáson egyértelműen Adam Lambert ment át bár már láttam ezt a képet és még sok sok régi képét de még mindig ledöbbent hogy hogy lett egy ilyen átlagos fiúból egy igazi dögös pasi
Glamster
2012. szeptember 26. 22:47
Adam Lambert nem nő ?? O.o Én eddig úgy tudtam... Akkor csak én vagyok a hülye
2012. szeptember 26. 22:49
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Annaaa1999 @ 2012.09.26. 22:47)
Adam Lambert nem nő ?? O.o Én eddig úgy tudtam... Akkor csak én vagyok a hülye 
Most nem tudom, hogy ezt te komolyan gondoltad vagy csak trollkodsz. Egyébként mindkét esetben a válasz a kijelentésedben van.
VampireBella
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.