Meisa Kuroki élete legszebb korszakában van. Karrierje felfelé ível, 2013 több filmben és sorozatban is játszik. Ráadásul szeptember 23-án megszületett a kislánya is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszületett Meisa Kuroki első gyermeke
2012. szeptember 25. 19:34
2012. szeptember 25. 19:35
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Gratula
Örülök
2012. szeptember 25. 19:38
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Gratulálok, és továbbra is sok boldogságot nekik!
2012. szeptember 25. 19:59
Gratulálok nekik!
De remélem ez nem lesz az összes japán szépfiúnál divat, még bőven ráérnek! XD
2012. szeptember 25. 20:02
Már alig várom, hogy egy képet láthassak a piciről, bár a nevével is beérném (ne legyünk telhetetlenek)
De még mindig nem hiszem el, hogy Meisa tényleg terhes lett... és ráadásul már meg is szülte a picit. Mintha, még csak most lett volna a Kamui-Meisa kapcsolat, aztán meg a házassága.
Azért nem panaszkodhat, igen eseménydús éve volt, de most itt az ideje, hogy egy kicsit anya legyen és ne pörögjön annyit. Persze úgyis tudom, hogy mindjárt forgatja a legújabb sorozatát. De azért remélem sokat tud együtt lenni a kicsivel.
De még mindig nem hiszem el, hogy Meisa tényleg terhes lett... és ráadásul már meg is szülte a picit. Mintha, még csak most lett volna a Kamui-Meisa kapcsolat, aztán meg a házassága.
Azért nem panaszkodhat, igen eseménydús éve volt, de most itt az ideje, hogy egy kicsit anya legyen és ne pörögjön annyit. Persze úgyis tudom, hogy mindjárt forgatja a legújabb sorozatát. De azért remélem sokat tud együtt lenni a kicsivel.
2012. szeptember 25. 20:09
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Gratulálok nekik! Már nagyon vártam!
2012. szeptember 25. 20:48
|
|
AlexaAllexandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 185665 offline
|
Gratulálok neki. ^^
2012. szeptember 25. 20:52
Gratulálok nekik!!
És egyet értek LaGirl9292-vel
tényleg olyan mintha még csak most lett volna a kapcsolat és a házasság ^^
Mintha csak tegnap olvastam volna hogy gyerekük születik:)
Nagyon örülök neki!! Még sok sok gratula♥
És egyet értek LaGirl9292-vel
Mintha csak tegnap olvastam volna hogy gyerekük születik:)
Nagyon örülök neki!! Még sok sok gratula♥
2012. szeptember 26. 07:03
A cikk fogalmazása néhány helyen elég gázos, de gratulálok neki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: