A Baywatch egykori szexszimbóluma manapság egyre több tévéshow-ban tűnik fel újra – jelenleg a Szombati Esti Láz című műsorban láthatjuk hétről hétre táncolni őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pamela Anderson: „Szörnyű táncos vagyok”
2012. szeptember 25. 17:07
"A Baywatch egykori szexszimbóluma" Ez most komoly? Gondolom, hogy van aki az olyan nőkre gerjed, de nem hinném, hogy a többség ilyen.
Egyébként látványnak is szörnyű, egy ilyen műnőtől nem meglepő, hogy nem ért a tánchoz, vagy semmihez.
2012. szeptember 25. 18:04
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
nem lehet olyan vészes
2012. szeptember 25. 18:26
IDE JUTOTT A BAYWATCH CICA!!!!HÜLYE VALÓSÁGSHOW-BA RÁZZA MAGÁT
2012. szeptember 25. 19:43
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
„Az emberek nem tökéletesek, nem vagyok jó táncos, elismerem, de mindent beleadtam, amit csak tudtam. Mindent próbáltam úgy csinálni, ahogyan megbeszéltük a partneremmel, még a zene ritmusát is megjegyeztem, hogy jobban menjen a táncolás” – nyilatkozta a szőkeség.
A táncolás sem megy egy kettőre, honnan gondolja ezt? Majd kialakul. De benne még a kis hisztis dívát sem látom meg. Olyan sötét, mint az éj.
A táncolás sem megy egy kettőre, honnan gondolja ezt? Majd kialakul. De benne még a kis hisztis dívát sem látom meg. Olyan sötét, mint az éj.
2012. szeptember 25. 20:05
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ez jó műsör lehet. Nem adják valahol a tévében? Amúgy ennek a műsornak nyilván az a lényege, hogy hírességek táncolnak, és nem profi táncosok. Nem az a fontos most, hogy ki mennyire tud táncolni...Szerintem.
2012. szeptember 25. 22:12
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
A cikket ma hozták le a legnépszerűbb amerikai pletykamagazin címoldalán.Innentől kezdve nem tudok felelősséget vállalni a leírtakért,mivel nem én vagyok a forrás .
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 26. 14:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Húú,de megöregedett basszus... amúgy meg itt is lehetne újra a Szombat esti láz!! 
2012. szeptember 26. 17:37
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Én is aztnéztem hogy megöregedett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.