Michelle Yeoh
2007. március 21. 23:58
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Javítsatok ki, ha tévedek, de sztem Õ nem Lucy, hanem Michelle Yeoh!
Olyan, mintha a befelé letörték volna a lábujjait..vagy mintha kisebb cipõbe lettek volna szorítva, ahogy az rég volt szokás a kínaiaknál.
Olyan, mintha a befelé letörték volna a lábujjait..vagy mintha kisebb cipõbe lettek volna szorítva, ahogy az rég volt szokás a kínaiaknál.
2007. március 22. 00:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet(Hesztia @ 2007. March 21. - 23:58)
Javítsatok ki, ha tévedek, de sztem Õ nem Lucy, hanem Michelle Yeoh!
átírtam a címet, a képet meg nem néztem meg csak most, mert gondoltam aki felrakta máshova, az biztos jól írta, de nem
2007. március 22. 00:25
Ha megtették volna vele azt, mint a többi lánnyal a régi Kínában, akkor már nem lennének lábujjai, és szorítókötés nélkül élni se tudna, annyira fájna a lába. (Egyébként az apró lábú Hamupipõke története Kínából ered.)
Michelle balett-táncosnõnek készült gyerekkora óta. A bütyök szakmai ártalom.
Köszönöm, szavy!
Köszönöm, szavy!
2007. március 22. 00:40
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. March 22. - 00:25)
Ha megtették volna vele azt, mint a többi lánnyal a régi Kínában, akkor már nem lennének lábujjai, és szorítókötés nélkül élni se tudna, annyira fájna a lába. (Egyébként az apró lábú Hamupipõke története Kínából ered.)
Köszönöm, szavy!
Köszönöm, szavy!
Ohh, tényleg..hogy én erre nem gondoltam.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: