De am nagyon örülnék, ha folyatnák, mert nagyon jó lett az első is, tartalmas, és nagyon tetszett a témája is! A második rész is biztos jó lesz, imádom ezeket a színészeket
Készül A király beszéde című film folytatása
2012. szeptember 25. 19:03
|
|
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 606 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline
|
A barátnőm szerint a 2. rész címe: A kiráj írása

De am nagyon örülnék, ha folyatnák, mert nagyon jó lett az első is, tartalmas, és nagyon tetszett a témája is! A második rész is biztos jó lesz, imádom ezeket a színészeket
1 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue
2012. szeptember 25. 19:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (dreamscometrue @ 2012.09.25. 17:07)
NE! Imádom mindhárom színészt, a film is fantasztikus volt, viszont a folytatás elrontaná az egészet. Kerek sztorit kaptunk, úgy volt jó ahogy, egy következő résszel szerintem csak elszúrnák az egészet. Ha tényleg megcsinálják, akkor csak reménykedni tudok a kreativitásukban, talán valamit össze tudnak hozni, itt főleg azokra gondolok, akik a forgatókönyvet írják. Mindenesetre számomra kissé csalódás lenne egy új rész bemutatása.
Have sum faith baby.
2012. szeptember 26. 13:14
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Szüleim kedvenc filmje és én is nagy rajongónak mondom magam DE a folytatás csak elrontaná. Az egy dolog,h ez pont egy sztori amit nem csak lehetne de folytatást is érdemelne... De kérlek, na azért folytassák,h a rajongók pénzén nagyobb mértékű pénzt zsebeljenek be. Az ilyen jó filmeknek a második része csak az előző rovására szokott menni... ._.
2012. szeptember 26. 18:54
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.25. 19:51)
Have sum faith baby.
Ez pont egy olyan téma, amit lehet folytatni. A családon belüli kötekedések, főleg gazdagéknál mindig jó alaptéma, a kosztümös drámák valahány része arra épül hogy a gazdagok civakodnak jó dolgukban minden hülyeségen.
Nem lesz itt baj, talán nem fog újabb Oscart nyerni de jó lesz az. Szerintem. 
Na jó, rosszat nem tudnak alkotni, ilyen színészekkel nem, de az alapötlet, hogy A király beszéde c. filmnek legyen folytatása, nem tetszik. Bár ki tudja, tényleg elég sok mindent ki lehet hozni a témából, habár nekem elég kerek volt a sztori. Ajj, nem tudom, annyira vegyesek az érzéseim, de még mindig arra hajlok inkább, hogy ne csináljanak belőle még egy részt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 02. 14:18
Amiben Helena szerepel az csak jó lehet! Megnéztem az első részt, de számomra unalmas és vontatott volt. Helena miatt végignéztem és ő volt az egyetlen jó dolog az egész történetben. Nem hiszem, hogy a folytatása izgalmasabb lenne.
2012. október 06. 15:22
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Az első rész,nekem nagyon tetszett remélem a folytatás is ugyan ilyen jó lesz
2012. november 19. 23:17
|
|
HelenaTimJohnnyAlanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187607 offline
|
Már nagyon várom 
Ilyen nagyszerű színészekkel csak jó lehet.
Ilyen nagyszerű színészekkel csak jó lehet.
2012. december 30. 22:08
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
úha! Hát, bevallom őszintén, van egy kicsi kétségem. Annyira jó volt az előző, hogy félek, ezzel már csak rontanának rajta... De nagyon remélem, hogy tévedek, és várom a folytatást!
2013. december 24. 18:16
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
igen!!!!! de Helenának több szerepet
2014. július 18. 19:41
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Jó film többször is láttam már
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.