Jajj, jaj, látom sokan össze vannak itt zavarodva. Nos, ezt már az előző cikknél is leírtam, de szavaim süket fülekre találtak, metaforikusan értve, szóval most megpróbálom még egyszer. Előre szeretném kijelenteni hogy a mondandóm egyáltalán nem prézli, vagy a moderátorok ellen irányul. Most hogy ezt leszögeztem, úgy vélem jogomban áll azt mondani, hogy a hírmoderátoroknak nagyobb áttekintéssel kellene ellenőrizniük a hírek forrásait és jobban oda kéne figyelniük arra hogy mit publikálnak és mit nem, mert emiatt most nagyon sok ember van összezavarodva, és a fél fórum különböző személyeket okol olyan dolgokért, amiért nem felelősek.
Usher koncertje nem húzódott el, kiscsillagok. Az iHeartRadio Music Festival szervezői semmiféle hibát nem ejtettek aminek következtében a Green Day koncertjét le kellett volna rövidíteni. Nem volt szó soha egyórás koncertről ami húsz percesre rövidült le. Semmi ilyesmi. Ez csak egy internetes pletyka amit a Perez Hilton-hoz hasonló emberek terjesztenek hogy botrányt keltsenek.
Ezt két okból is bizton állíthatom. Az egyik az hogy én magam is néztem a fesztivál élő közvetítését az interneten, Bon Jovi fellépésétől kezdve egészen a Green Day-ig. De ha ennyi nem elég,
itt van a cikk, amiben a Yahoo Music, az iHeartRadio Music Festival elsőszámú szponzorai, akik az élő közvetítést is szolgáltatták, leírják, hogy az Usher-eset nem más, mint egy rosszindulatú pletyka.
"
The Friday night bill was full of superstars allotted 25-to-30 minute sets, including No Doubt, Usher, Jason Aldean, and Bon Jovi [...] Although it was being spun within hours on Gawker, Perez Hilton, and other websites that the band's set had been "cut short by 20 minutes" because Usher went over—not true."
Mindezt figyelembe véve úgy vélem így már érthető hogy Billie Joe miért megy elvonókúrára. Péntek este meglehetősen ittas állapotban volt és gyerekes módon viselkedett csupán azért, mert ő úgy vélte, neki több színpadidő jár, mint ami ki volt szabva, csupán azért, mert ő Billie Joe Armstrong. Ne értsetek félre, én kisgyerekkoromtól imádom a Green Day-t és történjen akármi, ez soha nem fog megváltozni, de örülök hogy Billie Joe úgy döntött, elvonókúrára megy annak érdekében, hogy ilyen eset ne forduljon elő többet.