Starity

Elvonóra küldik Billie Joe Armstrongot

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 24. 20:57 #41
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (devilrose @ 2012.09.24. 20:41)
Azért mert tökös volt és kimondta azt, amit gondolt? Ez Amerika... szerintem nemzeti hősként kéne kezelni, nem pedig elvonóra zavarni. Amúgy, ha totál részeg volt, akkor is jogosan fakadt ki.

Sok rajongót szereztek maguknak. rohog.gif Hősként kezelni pedig nem fogják, főleg nem az amcsik, amióta kiderült hogy ők már akkor utálták Amerikát mikor az még nem volt divat. rolleyes.gif Egyébként érdemes elolvasni a hozzászólásokat külföldi oldalon, sokan egyetértenek velük mindenben. Szerintem ez nem kifejezetten 'amerikai' hiba, máshol is előfordul hogy a rendezők kiszámolják az időt, azt viszont elképzelhetőnek találom hogy azért velük csesztek ki mert ők köztudottan Amerika ellenesek és valóban, tökös volt és kimondta amit gondolt, kimutatta amit akart. Ez nem divat Amerikában, ott nem szokás díjazni az őszinteséget. Billie szerintem egy pillanatra megfeledkezett arról hogy nem a hazájában van, hanem az amcsiknál. Nálam nemzeti hős lett *-* Gondolom nem magától ment és rendes banda lévén bejelentették hogy elmegy a rehabra. Max nem megy be, úgy sem tudja meg senki. Nincs semmi baj az agyával és viselkedésével, Billie mindig tudja mit kell tenni és meg tudja mondani a tutit... rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Emily O., rencsi95
2012. szeptember 24. 21:04 #42
- törölt felhasználó -    
Jajj, jaj, látom sokan össze vannak itt zavarodva. Nos, ezt már az előző cikknél is leírtam, de szavaim süket fülekre találtak, metaforikusan értve, szóval most megpróbálom még egyszer. Előre szeretném kijelenteni hogy a mondandóm egyáltalán nem prézli, vagy a moderátorok ellen irányul. Most hogy ezt leszögeztem, úgy vélem jogomban áll azt mondani, hogy a hírmoderátoroknak nagyobb áttekintéssel kellene ellenőrizniük a hírek forrásait és jobban oda kéne figyelniük arra hogy mit publikálnak és mit nem, mert emiatt most nagyon sok ember van összezavarodva, és a fél fórum különböző személyeket okol olyan dolgokért, amiért nem felelősek.

Usher koncertje nem húzódott el, kiscsillagok. Az iHeartRadio Music Festival szervezői semmiféle hibát nem ejtettek aminek következtében a Green Day koncertjét le kellett volna rövidíteni. Nem volt szó soha egyórás koncertről ami húsz percesre rövidült le. Semmi ilyesmi. Ez csak egy internetes pletyka amit a Perez Hilton-hoz hasonló emberek terjesztenek hogy botrányt keltsenek.

Ezt két okból is bizton állíthatom. Az egyik az hogy én magam is néztem a fesztivál élő közvetítését az interneten, Bon Jovi fellépésétől kezdve egészen a Green Day-ig. De ha ennyi nem elég, itt van a cikk, amiben a Yahoo Music, az iHeartRadio Music Festival elsőszámú szponzorai, akik az élő közvetítést is szolgáltatták, leírják, hogy az Usher-eset nem más, mint egy rosszindulatú pletyka.

"The Friday night bill was full of superstars allotted 25-to-30 minute sets, including No Doubt, Usher, Jason Aldean, and Bon Jovi [...] Although it was being spun within hours on Gawker, Perez Hilton, and other websites that the band's set had been "cut short by 20 minutes" because Usher went over—not true."

Mindezt figyelembe véve úgy vélem így már érthető hogy Billie Joe miért megy elvonókúrára. Péntek este meglehetősen ittas állapotban volt és gyerekes módon viselkedett csupán azért, mert ő úgy vélte, neki több színpadidő jár, mint ami ki volt szabva, csupán azért, mert ő Billie Joe Armstrong. Ne értsetek félre, én kisgyerekkoromtól imádom a Green Day-t és történjen akármi, ez soha nem fog megváltozni, de örülök hogy Billie Joe úgy döntött, elvonókúrára megy annak érdekében, hogy ilyen eset ne forduljon elő többet.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. szeptember 24. 21:11 #43
ZsocchanD
ZsocchanD

Státusz“Be yourself; everyone else is already taken.” - Oscar Wilde
Hozzászólás: 745
Azonosító: 184302
Mindenkinek lehetnek ilyen dührohamai, nemtudom én azért nem küldeném elvonóra, de just sayin'
2012. szeptember 24. 21:12 #44
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.09.24. 21:04)
Jajj, jaj, látom sokan össze vannak itt zavarodva. Nos, ezt már az előző cikknél is leírtam, de szavaim süket fülekre találtak, metaforikusan értve, szóval most megpróbálom még egyszer. Előre szeretném kijelenteni hogy a mondandóm egyáltalán nem prézli, vagy a moderátorok ellen irányul. Most hogy ezt leszögeztem, úgy vélem jogomban áll azt mondani, hogy a hírmoderátoroknak nagyobb áttekintéssel kellene ellenőrizniük a hírek forrásait és jobban oda kéne figyelniük arra hogy mit publikálnak és mit nem, mert emiatt most nagyon sok ember van összezavarodva, és a fél fórum különböző személyeket okol olyan dolgokért, amiért nem felelősek.
Usher koncertje nem húzódott el, kiscsillagok. Az iHeartRadio Music Festival szervezői semmiféle hibát nem ejtettek aminek következtében a Green Day koncertjét le kellett volna rövidíteni. Nem volt szó soha egyórás koncertről ami húsz percesre rövidült le. Semmi ilyesmi. Ez csak egy internetes pletyka amit a Perez Hilton-hoz hasonló emberek terjesztenek hogy botrányt keltsenek.

Ezt két okból is bizton állíthatom. Az egyik az hogy én magam is néztem a fesztivál élő közvetítését az interneten, Bon Jovi fellépésétől kezdve egészen a Green Day-ig. De ha ennyi nem elég, itt van a cikk, amiben a Yahoo Music, az iHeartRadio Music Festival elsőszámú szponzorai, akik az élő közvetítést is szolgáltatták, leírják, hogy az Usher-eset nem más, mint egy rosszindulatú pletyka.
"The Friday night bill was full of superstars allotted 25-to-30 minute sets, including No Doubt, Usher, Jason Aldean, and Bon Jovi [...] Although it was being spun within hours on Gawker, Perez Hilton, and other websites that the band's set had been "cut short by 20 minutes" because Usher went over—not true."
Mindezt figyelembe véve úgy vélem így már érthető hogy Billie Joe miért megy elvonókúrára. Péntek este meglehetősen ittas állapotban volt és gyerekes módon viselkedett csupán azért, mert ő úgy vélte, neki több színpadidő jár, mint ami ki volt szabva, csupán azért, mert ő Billie Joe Armstrong. Ne értsetek félre, én kisgyerekkoromtól imádom a Green Day-t és történjen akármi, ez soha nem fog megváltozni, de örülök hogy Billie Joe úgy döntött, elvonókúrára megy annak érdekében, hogy ilyen eset ne forduljon elő többet.

Rihanna jött a Green Day után?
2012. szeptember 24. 21:17 #45
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Demilena: képzeld el,hogy nem.... bocs,hogy nem olyan zenéket hallgatok mint TE...
2012. szeptember 24. 21:49 #46
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Az elvonó, szerintem egy kicsit (nagyon) túlzás.. blink.gif
2012. szeptember 24. 21:53 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.24. 21:12)
Rihanna jött a Green Day után?

Igen, ő volt az utolsó fellépő. Az ő előadását már nem láttam, de olvastam hogy az volt az egyetlen, ami túllépte a 30 perces határt mert sok időbe telt a kellékeket lebontani - de mivel utána nem volt már fellépő, ez nyilván senki csőrét nem bökte túlságosan.
2012. szeptember 24. 22:00 #48
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.09.24. 21:53)
Igen, ő volt az utolsó fellépő. Az ő előadását már nem láttam, de olvastam hogy az volt az egyetlen, ami túllépte a 30 perces határt mert sok időbe telt a kellékeket lebontani - de mivel utána nem volt már fellépő, ez nyilván senki csőrét nem bökte túlságosan.

Én valahogy úgy olvastam hogy neki 45 percet szántak rá, ami valóban igazságtalan ha belegondolunk. Már nem azért de 30 perc is micsoda egy bandának? Oké hogy többen vannak de ez akkor is semmi, lássuk be. Persze Rihannából és Usherből elég fél óra, bőven is. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. szeptember 24. 22:12 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.24. 22:00)
Én valahogy úgy olvastam hogy neki 45 percet szántak rá, ami valóban igazságtalan ha belegondolunk. Már nem azért de 30 perc is micsoda egy bandának? Oké hogy többen vannak de ez akkor is semmi, lássuk be. Persze Rihannából és Usherből elég fél óra, bőven is. rohog.gif

Igen, Ms. Barbadosi Dívának annyi sok kelléket, ruhát meg effektet kellet használnia hogy kompenzálja és elvonja a figyelmet a szörnyű hangjáról, hogy a színpad rendberakása kerek 45 percbe telt. rohog.gif Egyébként a 30 perces dolgot én is sajnáltam, de ugyanakkor reális, hiszen 10 ember lépett fel mindkét estén, és az pedig már 5 óra plusz az előadások közötti készületek... Pacifikus idő szerint hétkor kezdődött és egyig tartott, de én az időeltolódás maitt kilenctől hajnali háromig néztem a szombatit, és azon a ponton már majdnem leragadt a szemem, tehát valamennyire hálás is voltam hogy a koncertek csak félórásak voltak. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 24. 22:25 #50
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.09.24. 22:12)
Igen, Ms. Barbadosi Dívának annyi sok kelléket, ruhát meg effektet kellet használnia hogy kompenzálja és elvonja a figyelmet a szörnyű hangjáról, hogy a színpad rendberakása kerek 45 percbe telt.  rohog.gif Egyébként a 30 perces dolgot én is sajnáltam, de ugyanakkor reális, hiszen 10 ember lépett fel mindkét estén, és az pedig már 5 óra plusz az előadások közötti készületek... Pacifikus idő szerint hétkor kezdődött és egyig tartott, de én az időeltolódás maitt kilenctől hajnali háromig néztem a szombatit, és azon a ponton már majdnem leragadt a szemem, tehát valamennyire hálás is voltam hogy a koncertek csak félórásak voltak. biggrin.gif

Nos, akkor Billie tényleg a semmiért rinyált ha úgy vesszük. Nyilván nem a beképzeltség hanem a pia... Nos, ő legalább beismeri magának és nem mélyíti a körmét a falba hogy nem tettem semmi rosszat, nem megyek rehabra f*ck off. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, janet7
2012. szeptember 24. 23:26 #51
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Akik azzal jönnek, hogy "elvonó? minek?", azok felfogják, hogy kvázi neki kívánnak rosszat, vagy leragadtak ott, hogy biztos azért megy elvonóra mert őszintén kimondta a véleményét, a sok szemétláda meg el akarja hallgattatni? Istenem, micsoda logikák vannak itt...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Pöttömke
2012. szeptember 25. 07:46 #52
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
minek az neki ?? -.-"
2012. szeptember 25. 14:48 #53
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
szegény ez már gáz. :ss
2012. szeptember 25. 14:55 #54
Ketherina
Ketherina

Státusz"Because the man wasn't good he was great..."
Hozzászólás: 501
Csatolások: 13
Azonosító: 162756
Elolvasva a kommenteket rádöbentem egy pár dologra. Ha belátta, hogy alkoholista, nagyobb példakép a szememben, de én egy valamit nem értek... ő azért ordibált és 'hisztizett' mert kevesebb idő járt neki, vagy mert (jogosan) azt akrta, hogy nekik kivételesen több járjon?
Igazából csak remélem, hogy hamar kikerül az elvonóról.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 25. 15:19 #55
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Szerintem jogosan háborodott fel akkor, nem értem emiatt miért kell valakit elvonóra küldeni. Én is szoktam dührohamot kapni, mégse vonulok be...
2012. szeptember 25. 18:05 #56
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Jogosan háborodott fel.Ennyi.
2012. szeptember 25. 19:16 #57
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Azonosító: 17168
Az Uno turnéja miatt ez gáz.
2012. szeptember 25. 19:26 #58
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (Demilena @ 2012.09.24. 19:08)
Erre már nem tudok mit mondani...KOMOLYAN?! Barlangban éltél eddig és most jutottál internethez? shout.gif

Ez azért kissé durva, már ne haragudj. pardon.gif

És szerintem ez azért több a soknál! Kimondja azt, amit gondol (jó,kicsit csúnyán, de legalább megmondja), és erre elvonóra küldik? Ha meg Bíbőrke mondd valami csúnya szót, akkor betömnek egy cumisüveget a szájába, hogy ne sipítozzon?! Szégyen.
2012. szeptember 25. 19:56 #59
- törölt felhasználó -    
Szerintem is jogos volt a felháborodása, de hát.... nemtudom.
2012. szeptember 26. 20:15 #60
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
A közel 1 órás koncertet rövidítették le 25 percre?És azon vannak kiakadva sokan,hogy felháborodott ezen,tök jogosan? Na,álljon meg a menet!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok