A hétvégi nagy káromkodása után a Green Day elnézést kért a rajongóktól, és bejelentették, hogy Billie Joe Armstrong elvonóra megy.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elvonóra küldik Billie Joe Armstrongot
2012. szeptember 24. 15:01
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Nem volt az botrány, csak egy őszinte véleménynyilvánítás, amire már tényleg szüksége volt egyeseknek...
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Emily O.,
Black Hearth2,
Alishon.,
bibicsibi,
dóóra,
Alexis_0504,
Green Day fan 99
2012. szeptember 24. 15:08
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Én sem tartottam igazából botrányosnak azt a jelenetet, egy Green Day ezt abszolúte megengedheti magának. De ha elvonóra megy, akkor nyilván van egy létező probléma a háttérben.
2012. szeptember 24. 15:45
Nem gondoltam volna hogy komolyabb gondok lapulhatnak a háttérben. Én még mindig egy baromi őszinte embernek tartom, aki végre kimerte mondani, hogy ő több mint Justin Bieber. Az már más tészta, hogy a média mekkora feneket kerít a dolgoknak
2012. szeptember 24. 15:55
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Szerintem ebből nem kéne ekkora botrányt csapni, jogosan háborodott fel és csak őszinte véleménynyilvánítást mondott, amire már szükségük volt egyeseknek...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 24. 16:47
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Miért kellett bocsánatot kérnie, ha egyszer igaza volt?
Nem tudom megérteni, hogy egy gépzenét nyomató sztárocska miatt kell a földkerekség egyik legjobb zenészének elvonóra mennie. Nincs igazság. Ráadásul pont most a CD trilógiájuk első lemezének megjelenése előtti napon!?
ophely88
2012. szeptember 24. 16:56
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Emily O. tökéletesen egyetértek, jó oka volt káromkodni, bár én a helyében nem a gitáron vezettem volna le a dühömet. Nagyon is igaza volt, szerintem.
Emily O.
2012. szeptember 24. 17:14
Nem jo az idozítés
és a bocsánatkérést is mellozhették volna.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.