Angelique Boyer tíz év múlva szeretne anya lenni
2012. szeptember 24. 21:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ő tudja,ha ez neki jó lesz akkor nekem is jó..
2012. szeptember 25. 11:02
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
A 20-as évek elejét persze hogy mindenki a karrierjének szenteli, de a vége felé bizony elgondolkodhatna majd a gyerekvállaláson, amitől sokan úgy félnek. Persze ez az ő szive joga, mikor lesz anyuka, csak saját tapasztalatból beszélek, amikor akar az ember gyereket, sajnos nem biztos hogy össze akar jönni.
30 felett nehezebben jön össze a baby, mint 30 alatt.
Reméljük neki majd szerencséje lesz!
2012. szeptember 25. 11:40
Szerintem igaza van, nagyon tehetséges
Ő a legjobb színésznő a világon
2012. szeptember 25. 15:46
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ebben a korban szerintem a nők nagy része nem akar gyereket vállalni, de az is igaz, hogy később nehezebben jön majd össze a gyerek.
Én mindenesetre örültem volna, ha anyám inkább fiatalabban szült volna meg engem. De a döntés az ő kezében van...Meg a párjáéban.
Én mindenesetre örültem volna, ha anyám inkább fiatalabban szült volna meg engem. De a döntés az ő kezében van...Meg a párjáéban.
2012. szeptember 30. 08:54
|
|
charmed p3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 183524 offline
|
igaza van!a gyerekek sírnak meg minden!én pl.: soha életemben nem akarok egy bőgő masinát!!!!
2013. február 09. 16:15
|
|
Ruterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 188209 offline
|
Én Imádom Angelique-ét és egyetértek a döntésével ha még éretlennek tartjamagát az anyayságra teljesen megértem!!
és most van a karierje csúcsán érthető ha a karierjére koncentrál és még sok ideje van szűlni..
meg akkor egy időre biztosan eltűnne a sorozatok világából
de nagyon várom azt a napot mikor bejelenti, hogy várandós..
és biztos olyan szép kisbaba lessz, mint ő!!
remek anyuka lessz!! <3 <3
és most van a karierje csúcsán érthető ha a karierjére koncentrál és még sok ideje van szűlni..
meg akkor egy időre biztosan eltűnne a sorozatok világából
de nagyon várom azt a napot mikor bejelenti, hogy várandós..
és biztos olyan szép kisbaba lessz, mint ő!!
remek anyuka lessz!! <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: