Selena Gomez: „Olyat tettem, amit nem is gondoltam volna”
2012. szeptember 25. 17:37
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
kíváncsi vagyok,sztem biztos "állat" lesz
2012. szeptember 25. 18:47
|
|
CosmicVampyreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 186439 offline
|
szerintem jó lessz. már várom a debütálást.
2012. szeptember 25. 19:42
Nem rohanok majd egyből a moziba, de kíváncsi vagyok rá.
2012. szeptember 25. 21:45
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
nem lesz Magyarországon:(
2012. szeptember 25. 22:33
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Már úúúúúúúgy várom *o*
2012. szeptember 26. 10:44
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Na ez aztán gyönyörű film lehet.xD
Vanesse és Selena...a 2 egymást koppantó csaj.-.- XD
Mindegyik Disney-s volt és most próbálják ledobni azt az imidzst,de ez nem fog olyan könnyen menni. Inkább valami komollyal is próbálkozhatnának.
Vanesse és Selena...a 2 egymást koppantó csaj.-.- XD
Mindegyik Disney-s volt és most próbálják ledobni azt az imidzst,de ez nem fog olyan könnyen menni. Inkább valami komollyal is próbálkozhatnának.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 26. 12:52
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
szerintem nem kéne lehordani őket azért mert a disney-nél kezdték.. valahol el kell kezdeni. és amúgy is már vanessának több komolyabb filmszerepe is volt, ha valaki nem tudná.
2012. szeptember 26. 13:43
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
most azér mer a disneynél kezdett? na és? lindsay lohan is! azt nézzétek meg mi lett belőle!
én nagyon várom a filmet és nem szoktam összehasonlítani, h a disney vagy a nickelodeon sztárjai jobbak-e.
2012. szeptember 26. 19:44
Selena jó színész, még jó hogy megy neki!
dóóra azért nem kellene szidni mert disney sztár volt.. Gondolom ha te kaptál volna egy ilyen lehetőséget, nem utasítottad volna vissza
2012. szeptember 26. 21:33
Nos, a minket sikerült kellően felcsigázni, de sajnos még sokat kell várnunk a filmre, hiszen csak jövőre kerül a mozikba. - hát engem valahogy nem sikerült felcsigáznia XD Meg milyen színészi képességről beszélünk? :S
A címet olvasva először azt gondoltam, végre kibújt az ártatlan kétszínű jó kislány szerepéből, de ahogy elnézem, nem fog neki összejönni. Nézzük mindjárt a történetet: teljesen másodosztályú film, átlagos történettel, ami az évezred elején még bejött, manapság már nem. Ki akar lépni a skatulyából - de egy ilyen szereppel?
És nem, nem vagyok féltékeny a kiscsajra, kicsit sem, még mielőtt ezt a fejemhez vágná bárki is.
Vanessanak viszont jól fog állni a szerep - nem sokat kellett színészkednie
Több rajongójuk is írta, h várják a filmet.. de nem hiszem, hogy ez a 10 éves korosztálynak megfelelő alkotás... :S
A címet olvasva először azt gondoltam, végre kibújt az ártatlan kétszínű jó kislány szerepéből, de ahogy elnézem, nem fog neki összejönni. Nézzük mindjárt a történetet: teljesen másodosztályú film, átlagos történettel, ami az évezred elején még bejött, manapság már nem. Ki akar lépni a skatulyából - de egy ilyen szereppel?
Vanessanak viszont jól fog állni a szerep - nem sokat kellett színészkednie
Több rajongójuk is írta, h várják a filmet.. de nem hiszem, hogy ez a 10 éves korosztálynak megfelelő alkotás... :S
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.