Selena Gomez: „Olyat tettem, amit nem is gondoltam volna”
2012. szeptember 24. 14:53
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Lehet hogy megnézem de ha nagyon bénának bizonyul a tartalom akkor nem :'D
2012. szeptember 24. 15:02
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Vanessa mint egy igazi r...c
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. szeptember 24. 15:11
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
A színészetben, nem a kitalált karakter jellemébe kell beleélni magunkat?Vanessa kijelentése eléggé bugyuta, bár ki tudja, hogy a filmben, nem e önmagát játssza el?
De gúnyolódástól eltérve, a szereplőkkel komolyabb bajom nincs, de számomra a film története sablonos -unalmas-.
2012. szeptember 24. 15:12
hát..egyre inkább meggondolom, hogy megnézem e a filmet..az biztos, hogy érdekes lesz:) Mindenesetre James Franco, Ashley Benson, Vanessa Hudgens és Selena Gomez eléggé húzó nevek:)
2012. szeptember 24. 15:17
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
na ez már vagy rosszul sül el vagy nagyon jól :S
2012. szeptember 24. 15:17
Ashley miatt nézem csak meg, de azért a sztoriban is biztos lesznek fordulatok(vagy legalább is remélem)...Vanessa nyilatkozata kicsit érdekes...Ha ő színésznő akkor miért kellene magát beleadnia a karakterbe. A színészetben (szerintem) az a lényeg, hogy egy bizonyos szerepet a leghitelesebb módon adjanak elő...bár ő a színész, ő tudja (vagy nem).
2012. szeptember 24. 15:24
|
LucyEnglishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 186445 offline
|
Nagyon várom a filmet már sok képet láttam a lányok Twitterén/Facebookján.Azok alapján elég jó filmnek igérkezik!
2012. szeptember 24. 15:27
„Olyat tettem, amit nem is gondoltam volna”
Mikrofont ragadott és kamera elé mert állni?!
Az ő helyében én szégyellném magam.
James Francoban pedig kezdek csalódni. Hogy adhatja a nevét ilyen kis gyatra történetecskékhez a 127 óra, James Dean élete és a Flyboys után?!
Mikrofont ragadott és kamera elé mert állni?!
James Francoban pedig kezdek csalódni. Hogy adhatja a nevét ilyen kis gyatra történetecskékhez a 127 óra, James Dean élete és a Flyboys után?!
2012. szeptember 24. 15:32
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Még talán érdekelne is a film, de úgy hogy benne van ez szelenácska... Vanessa és Ashley miatt biztosan megnézem, de tuti kiakadok majd szelenácskán, mint kb minden cikk után.
1 felhasználónak tetszik:
Selena.
2012. szeptember 24. 15:35
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Hogy adhatja a nevét ilyen kis gyatra történetecskékhez a 127 óra, James Dean élete és a Flyboys után?!
És, hogy dolgozhatott ilyen tapasztalatlan disney sztárokkal? Hisz ott a kulcs mondat.
Idézet
Szabad teret nyújtott számunkra, így megkönnyítette a színjátszást, mivel hagyta, hogy saját magunkat adjuk és feloldódjumk
Itt vallotta be, hogy ebben a filmben nem is kellett igazán színészkedni Értem én, hogy kell a hírnév Gomez és Hudgens nevével, de akkor is
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.