Geszti: „Káromkodásból csak putrit lehet építeni”
2012. szeptember 24. 18:14
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát igen, ez a két srác tényleg nagyon gáz volt :'D azt hitték ha plazmának egyszer bejött, akkor nekik is befog.. de azért van különbség, mert én utálom plazmát, de tehetségesebb mint ez a két szerencsétlen ;'D
2012. szeptember 24. 18:14
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
van szerencsém ismerni Kitot. nem értem, hogy miért beszélnek mindig többes számban, amikor a trógereket emlegetik, amikor csak a fehér srác volt suttyó.
2012. szeptember 24. 18:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem láttam mikor ezek voltak.... de biztos,hogy adták a színvonalukat....
2012. szeptember 24. 19:12
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Gesztinek teljesen igaza van, csak egyet érteni tudok vele. Olyan szánalmasak ezek az idióták akik ilyenekkel próbálkoznak, azt hiszik erre kíváncsiak az emberek, pedig inkább taszító, legalábbis az értelmiségieknek biztosan
2012. szeptember 24. 19:40
hááá én megnéztem ezt a szereplést de nem hiszem hogy ez megért egy cikket komolyan...ez megint egy ilyen szívjuk már a Hip-hop vérét dolog..pfff
ha ezek a srtácok trék minek kell róluk beszélni egyáltalán? eleve az mennyire hiteles rap előadó aki punjabi mc instrumentálra képes szöveget felmondani szerintem semennyire nahh mindegy..
ha ezek a srtácok trék minek kell róluk beszélni egyáltalán? eleve az mennyire hiteles rap előadó aki punjabi mc instrumentálra képes szöveget felmondani szerintem semennyire nahh mindegy..
2012. szeptember 24. 19:43
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én egyetértek vele, akármekkora "szívtelen" volt, hogy nem juttatta tovább az első X-Faktorban Muri Enikőt. Káromkodva rappelni mindenki tud. Énekelni már nemsokan.
2012. szeptember 24. 19:46
mondjuk énekelni Geszti sem tud!
akkor hogy van ez???
2012. szeptember 24. 19:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (saint7 @ 2012.09.24. 19:46)
mondjuk énekelni Geszti sem tud!
akkor hogy van ez??? 
Geszti nem énekes,hanem rapper és dalszövegíró
2012. szeptember 24. 19:51
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.09.24. 19:48)
Geszti nem énekes,hanem rapper és dalöszegíró
ha nem mondod akkor ezt magamtól biztos nem tudom!
de ti azt mondjátok hogy reppelni mindenki tud akkor mi frászt keres egy a rapszakmnában abszolút el nem ismert előadó mind Geszti az X-faktór zsűriében???
2012. szeptember 24. 19:55
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ebben igaza van! Meg amúgy is az a kettő bármennyire is tagadják, Plazmát vagy kit akarták utánozni, szóval ...
2012. szeptember 24. 19:56
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (saint7 @ 2012.09.24. 19:51)
ha nem mondod akkor ezt magamtól biztos nem tudom!
de azt mondjátok hogy reppelni mindenki tud akkor mi frászt keres egy a rapszakmnában abszolút el nem ismert előadó mind Geszti az X-faktór zsűriében???
azért mert dalszöveg író mert tudja hogy hova kell tennie a seggét vagy a nyelvét? bár 30 év alatt ezt jól megtanulta az biztos!
de azt mondjátok hogy reppelni mindenki tud akkor mi frászt keres egy a rapszakmnában abszolút el nem ismert előadó mind Geszti az X-faktór zsűriében???
Geszti legalább szakmabeli,és ért ahhoz,amiért odaültették.Az más tészta,hogy mentornak/zsűrinek milyen.Még mindig jobb,mint Friderikusz,Fáy,Bochkor meg Puzsér,akik semmit nem értenek az egészhez,csak a szájuk jár.Egyébként nem különösebben bírom,nem azért írtam.
2012. szeptember 24. 19:57
|
|
Reb.Colevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 250 Csatolások: 14 Azonosító: 185569 offline
|
Nekem sem jöttek be, végig csak káromkodás volt, a szövegnek nem volt semmi értelme. Meg az sem tetszett ahogy Plazmát szidta, úgy hogy sokkal rosszabb nála. Én sem szeretem, de attól nem kell szidni a tv-ben.
2012. szeptember 24. 20:04
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
amúgy tényleg egyetértek saint7-el, tényleg nem illik oda pl. geszti a mentorok közé... leglaább valami ismert magyar "sztárt" raknának be oda, feró még oké meg talán keresztes ildikó is, de malek miklósról az x-faktor előtt szart se hallottam:D és nem is igazán kell oda ^^ ahogy geszti sem... mondjuk hogy ki lenne ott jó helyen azt se tudom, de a külföldi dolgok még mindig sokkal jobbak ... -.-
2012. szeptember 24. 20:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hú de utálom az ilyen kis béna nagyszájú kölköket, ők híresek xDD az év vicce, szép álmokat drágák...azt még nekik áll feljebb, felfigyelnek majd rájuk mi? xdd
2012. szeptember 24. 20:07
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.09.24. 19:56)
Geszti legalább szakmabeli,és ért ahhoz,amiért odaültették.Az más tészta,hogy mentornak/zsűrinek milyen.Még mindig jobb,mint Friderikusz,Fáy,Bochkor meg Puzsér,akik semmit nem értenek az egészhez,csak a szájuk jár.Egyébként nem különösebben bírom,nem azért írtam.
én abszolút nem bírom előadja hogy ő a Magyar hip-hop zene úttörője csak azért mert a Rapülők számaiban néha bemondta hogy Del a Soul és egy két Naughty by Nature szöveg részt reppelt a számaikban.hááá ettől még fake vagy Gesztenye...
többen írták itt hogy csak az jusson tovább aki énekelni tud mert reppelni bárki tud hááááá épp ebből látszik hogy NEM BIZONY NEM TUD BÁRKI REPPELNI!!! a legjobb példa rá Plazma és ez a két tahó!mert ők nem tudnak reppelni és fogalmuk sincs mit jelent az alázat a Hip-hop zene felé ha tudnák akkor nem így reppelnének és nem strand papucsban atlétában mennének fel a színpadra bohóckodni!!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.