Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. szeptember 23. 16:44
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
és mégis mi a f*szért nem állították le Ushert???
"FUCK"!!!!! és milyen igaza volt! vagy ha már el húzta a koncertet usher akkor adták volna meg a Green Day-nek azt a ki*baszott 25 percet -.-"""
"FUCK"!!!!! és milyen igaza volt! vagy ha már el húzta a koncertet usher akkor adták volna meg a Green Day-nek azt a ki*baszott 25 percet -.-"""
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2012. szeptember 23. 16:47
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Ő az abszolút kedvenc, de nekem ez egy kicsit túl sok fuck volt.
De nézzenek körül! az a soksok ember mind rá volt kíváncsi. És megrövidíteni a koncertet? Szerintem sokan csak miattuk jöttek. És 30 perces GD koncert? Ugyan... Hova kellett anyira sietni? :|
De nézzenek körül! az a soksok ember mind rá volt kíváncsi. És megrövidíteni a koncertet? Szerintem sokan csak miattuk jöttek. És 30 perces GD koncert? Ugyan... Hova kellett anyira sietni? :|
2012. szeptember 23. 16:54
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Usher mi a f.szért huzta az időt? Egyetértek Billie-vel. Jogos volt a kiborulása! Teljesen igaza is volt. Ushert inkáb le kellett volna állítani, hogy b+ nem csak te vagy a felépő kis köcsög. Én a hejébe hozzá vágtam volna a gitárom
Darkness
2012. szeptember 23. 16:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jól tetted Billy. Ők legalább énekléssel és igazi előadással szórakoztatják a népet nem műnyarvogással mint Unsher vagy Rihanna. Meg is érdemelték a szervezők. Ugyanez volt tavaly is mikor Adele mutatott be egy másik rendezvényen. Még szép hogy nem állnak le a koncert kellős közepén hogy bocsi srácok, lejárt az idő. Éljen GD.
2012. szeptember 23. 17:05
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Billie
A GD nem méltó hozzá, hogy a 20 éves karrierjükkel ilyet tegyenek meg Velük. Hol a tisztelet? Amúgy kétségkívül a szervezők tolták el a dolgot, hogy hagyták, hogy Áser elhúzza a fellépését. Az önzőség netovábbja volt attól a ...
ophely88
2012. szeptember 23. 17:08
|
|
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline
|
eszem megáll... kajak egy géphangú senki miatt szívott egy olyan banda, ami már az élő legenda kategóriába sorolható??? WTF?! ez mi már? tényleg itt tart a mai "zenei kultúra", hogy egy senkiházi ripacs miatt a világ legjobb, és mellesleg több mint 20 éve a pályán lévő zenekara szívja meg mint az a bizonyos torkos borz? komolyan mondom, agyam eldobom... ez kell a mai világnak, egy senki, aki mint jól mondtátok, még pelenkás volt, amikor a Green Day már a világ legnagyobb színpadainak meghódítás felé tartott? ez kész. totál megértem Billie kiakadását, szerintem mindenki így tett volna, aki hasonló gondolatokkal rendelkezik mint ő. magasról tenni kell arra, hogy egy Usher féle "előadó" mit érez meg gondol ezek után. ez a GD, a szabad és korlátlan vélemény nyílvánítás. /teszem hozzá, mielőtt még bárki is leszólna, ez az ÉN véleményem!/ Justin Biebert meg nem véletlen említette meg. azt a szegény gitárt viszont nagyon sajnálom...
2012. szeptember 23. 17:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Egyébként érdekesek a rendezvényszervezők is. Egyikben sem merül fel úgy megszervezni hogy gondoljanak a csúszásokra?
Jó mádzsár 'hadd várjon a nép' két előadó közt módszer nem létezik?
Pöttömke
2012. szeptember 23. 17:17
Miaz hogy „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber” ?!?! Mégis mit képzel magáról ez a b**i billie mittomén ki?!?! Csak úgy közlöm hogy Justinnak sokkal több rajongója van mint ennek a korcs gyereknek és nincs joga ilyeneket mondani róla!! A végén majd a Belieberek letámadják őt xdxd
2012. szeptember 23. 17:20
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
mindig is tudtam hogy ez egy őrült...pont ezért imádom
igaza van szerintem és meg kellett volna elégednie a drága "művész úrnak" az adott idejével nem tőlük elvenni.Jogos kiborulás és nagy igazságok
2012. szeptember 23. 17:21
|
|
stinson_depp.fanxDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 169250 offline
|
igaza van!! mi az hogy 1 percet hagynak nekik?!! pont nekik! Belieber Dóry azt azért én nem mondanám...-.-
2012. szeptember 23. 17:24
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Nem hiába bírom én ezt az ember
.
Tény, hogy kicsit durván fejezte ki magát, de érthető, hiszen nagyon dühítő a dolog, hogy Usher (vagy ki) pampogása miatt korábban kellett abbahagyniuk a koncertet.
Tény, hogy kicsit durván fejezte ki magát, de érthető, hiszen nagyon dühítő a dolog, hogy Usher (vagy ki) pampogása miatt korábban kellett abbahagyniuk a koncertet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.