Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. szeptember 23. 14:10
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Imádom Billie-t!! Zseniálisan menő ez az ember, ez egyszer biztos!
Csak nekem jött be rohadtul a kirohanása?? Amúgy ja, amit előttem szóltak... (mármint a Greendayszeretős fajtájuk) meg pluszba még, hogy én azt nem értem, hogy mit gondolhatott a koncert rendezője, amikor hagyta Ushert rájátszani?? Hogy a Green day lenyomja a koncertet félóra alatt, vagy mi? Ez azért elég nagy meggondolatlanság volt... De az is lehet, hogy a koncert házigazdája tuc-tuc pajti, és inkább hallgat Ushert, mint Green dayt... hát, ha így van, akkor egészségére a bácsinak..
1 felhasználónak tetszik:
Dianne Arm
2012. szeptember 23. 14:15
Hát azért ezt az unalmas nyávogós néger senkit is leolthatta volna , végül is ő vette el az idejét...Am jól tette , hogy beszólt
2012. szeptember 23. 14:17
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
imádás ! teljesen igaza van.. az énekelni nem tudó usher mivel jobb ?? hát a f**ck neki !! :>
2012. szeptember 23. 14:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Megnézném, hogy ha mondjuk a jó öreg Axl Rose-ról lenne ilyen cikk (hogy ne rugaszkodjak el a valóságtól
), akkor is ennyire megértőek lennétek-e. De a cikk nélkül is tudom a választ.
2012. szeptember 23. 14:25
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Hát ez nagyon igazságtalan volt vele szemben.
2012. szeptember 23. 14:46
Igaza van, ez igazságtalanság volt velük szemben, nem csoda, hogy kiakadt
2012. szeptember 23. 14:49
Számoltam, "csak 19 - szer hangzott el fucking szó és társai
2012. szeptember 23. 14:49
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Jogos,teljesen igaza van...A nyilinyalinyalizást lehet húzni,de a jó zenének nem adnak több időt?Pff...
Én is tudok nyivákolni egy szál mikrofon előtt miközbe szól alá az agyonmixelt kaksimaksi...és manapság ez a zene,én csak gratulálni tudok...
És,még quvára nem beszéltem csúnyán,ez engem is felhúz :')
Én is tudok nyivákolni egy szál mikrofon előtt miközbe szól alá az agyonmixelt kaksimaksi...és manapság ez a zene,én csak gratulálni tudok...
És,még quvára nem beszéltem csúnyán,ez engem is felhúz :')
2012. szeptember 23. 14:53
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Valaki végre ki meri mondani.
ÉS ezek után én jó mélyre elásnám magam a kis Zsüsztin helyében, már megbocsásson.
ÉS ezek után én jó mélyre elásnám magam a kis Zsüsztin helyében, már megbocsásson.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 23. 14:59
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
Amikor ugyan ezt a cikket olvastam a Hammer oldalán majd be pisiltem nagyon durván kiakadt Billie ami teljesen érthető is. Olyan nagy nullák mint Usher és Bigyóka több percet kapnak, nem úgy mint a GD akik egy ki..b..ot percet. Sőt én a gitárt annak a fején vertem volna szét aki ezt megcsinálta velük. aztán pedig eröböl a pofájába,hogy: FUCK YEAH \,,/
2012. szeptember 23. 15:03
Imádom őt,végre valaki aki nem tartja vissza ezt és ki meri mondani.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.