Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. szeptember 23. 13:51
|
|
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline
|
trina Aladhatóbb? Mi van? A Billi Joe már akkor a zenével foglalkozott mikor Usher még csecsemő volt! Egyébként meg BJ tényleg egy legenda, és nagyon igaza van.
2012. szeptember 23. 13:56
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Idézet (Sarah99 @ 2012.09.23. 13:51)
trina Aladhatóbb? Mi van? A Billi Joe már akkor a zenével foglalkozott mikor Usher még csecsemő volt! Egyébként meg BJ tényleg egy legenda, és nagyon igaza van.
Ez nem vitatom, tényleg egy legenda. De a mai világban, Usher eladhatóbb.Különben mi másért hagyták volna ezt? Én is szeretem a GD-t, de sajnos ez van.
2012. szeptember 23. 13:57
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nagyon igaza van! Manapság már nincsen semminek igazi zenei értéke, és erre példa Justin Bieber. És jöhet nekem akárki azzal, hogy milyen jó meg ne csesztessem szegény gyereket, de csak akkor merjen nekem írni akárki is, ha 18 év felett van, az alatt nem érdekel.....
2012. szeptember 23. 13:58
gizike1998
tudtad h itt van helyesírás ellenőrző,, amikor a szó alatt pirossal aláhúzza...néha használhatnád
amúgy meg mit mondjak, teljesen igaza van BJ-nek, nem a semmiért szeretem őket...amit ki kell mondani azt ki kell...ennyi
tudtad h itt van helyesírás ellenőrző,, amikor a szó alatt pirossal aláhúzza...néha használhatnád
amúgy meg mit mondjak, teljesen igaza van BJ-nek, nem a semmiért szeretem őket...amit ki kell mondani azt ki kell...ennyi
2012. szeptember 23. 14:00
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Teljes mértékben igaza van, azt az idióta zenének nem nevezhető maszlagot megengedik, de a zenét meg elsöprik?
Az én reakcióm is hasonló lett volna...
Az én reakcióm is hasonló lett volna...
2012. szeptember 23. 14:04
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Kicsit durvábban fejezte ki magát, de szimpatikus benne, hogy megmondja a tutit. Egyébként pedig maximálisan igaza van.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 23. 14:05
Szerintem Billienek 100%-an igaza van hiszen neki egy percet hagynak amiatt mert "Usher" elhúzta a koncertjét!?
Szerintem teljesen igaza van és nemkéne a Green Day-t szidni meg védeni egy pár emberbnek a koncert szervezőit, hisz ez az egész ügy az Őhibájuk volt, Billie pedig csak kinyilvánitotta a véleményét, azt viszont elismerem hogy ehhez most nem volt köze Justinnak de akkor is igaza volt BJ-nek mert ha Justin lett volna a késők után, biztos hogy még nem 1 perc hanem 1 órán át tartott volna a koncert, ezért tartom rendesnek Billiet. Sokkal régebb óta benne van a szakmmában és azt nem értem hogy miért mondjátok TI Justin és Usher 'gépzene' fanok hogy az ő zenéjük nem eladható amikor JUSTIN BIEBER még nem is élt de a Green Day már zenél!!?? Ez csak nekem nem magától értetődő vagy más is egyetért hogy Justin nem énekel hanem tátog, Billie, Tré és Mike pedig igazi élő zenét ad és ti képesek vagytok azt mondani hogy az IGAZI zene nem eladható!?
De persze mindenkinek megvan asaját véleménye nekem is, ezt közöltem és SOHA nem mondjon senki olyan a GD-re hogy NEM eladható mert eskü több érzelem van egy GDben mint 600 Dizni sztárocskába!! Green Day.
MadHatter
2012. szeptember 23. 14:06
Én látok egy kicsi összefüggést, mármint Usher fedezte fel JB-t, talán ezért kezdte Justin szidni. Bár, én sem vagyok kib*szott Justin Bieber, de legalább kultúráltan ki tudom fejezni magam.
A Green Day egy legenda, azon nőttem fel, de bármennyire is igaza van Billie-nek, nem így kellett volna kifejeznie magát.
An_d_a
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Teljesen igaza van. Tény, hogy megfogalmazhatta volna máshogyan is, de elég igazságtalanság, hogy csak 1 percet adtak nekik. Manapság már nem annyira vannak megbecsülve azok az együttesek/énekesek, akik tényleg zenélnek, énekelnek... mindegy, jól megmondta nekik.
Igaza van. Valami selejt banda miatt ne tudják előadni magukat...Szánalom...Ők igazi zenét játszanak, példát lehetne róluk venni!!!
♥Green Day♥
♥Green Day♥
2012. szeptember 23. 14:09
teljesen igaza volt,és kedves előttem hozzászólók: usher mivel lenne eladhatóbb mint a green day?? gondolkozzatok már,a green day már akkor zenélt amikor még sehol sem voltatok(tiszt. a kivételnek)és gyakorlatilag töretlen sikerrel,és igazi zenével vitték végig az éveket,nehogy már egy usher le küldje őket a színpadról csak mert túl húzta a műsorját fél órával..... és nem feltétlenül biebert szídta,hanem csak egy hasonlatot mondott hogy ő kicsit többre tartja magát annál mint hogy ilyen stílusban küldjék le a színpadról mint egy 'tegnap'kezdett senkit..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.