Tim Burton soha nem fog megváltozni
2012. szeptember 23. 18:29
Nem is kell neki megváltoznia, ő és a filmjei úgy jók ahogy vannak. Nem is tudnám elképzelni, hogy valami sablonos vígjátékot, vagy valami nyálas baromságot csinálna. Azt viszont sajnálom, hogy nem tudja a kreativitását eléggé kiélni, szerintem nem kellene másoknak beleszólnia abba, hogy mit hogyan csinál.
Hagy döntse már el ő, hogy mit hogyan akar megvalósítani és akkor valószínűleg a kritikusoknak sem lehetne kifogásuk a filmjei ellen. (bár azok mindig bele tudnak valamibe kötni...
)
2012. december 09. 17:30
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Korunk legnagyobb filmzsenije,kár,hogy egyre kevesebben értékelik kreativitását.Nekem ő a kedvenc rendezőm,és bizony nem venném jó néven,ha megfosztanának a filmjeitől.Helenával és Johnnyval az együttműködésük pedig tökéletes.
Az Éjsötét árnyék nekem sem került a kedvenceim közé,de azt hiszem,ez már tényleg a nagy nyomástól van.Miért próbálják befolyásolni?Nem látják,hogy mennyire zseniális pl a Big Fish,az Ollókezű Edward,vagy akár a Charlie és a csokigyár?
Nem gond,Dalít sem értette meg a környezete,most mégis mindenki elismeri zsenialitását...
Az Éjsötét árnyék nekem sem került a kedvenceim közé,de azt hiszem,ez már tényleg a nagy nyomástól van.Miért próbálják befolyásolni?Nem látják,hogy mennyire zseniális pl a Big Fish,az Ollókezű Edward,vagy akár a Charlie és a csokigyár?
Nem gond,Dalít sem értette meg a környezete,most mégis mindenki elismeri zsenialitását...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 28. 18:39
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Én szeretem a stílusát, Isten ments, hogy megváltozzon!
2013. április 28. 19:16
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nem kell egy tökéletes embernek megváltoznia !
Ő úgy tökéletes ahogy van!
2013. április 29. 06:16
Ne is változzon! Maradjon ilyen hibbant, őrült és dilis zseni. Mi így szeretjük.
És nagyon helyes, hogy nem hagyja magát irányítani. Amúgy, ami ilyen sokáig bevált, azon minek kéne változtatni? Annak idején a Bud Spencer - Terence Hill vígjátékokban is mindig ugyanazok a színészek alakították a rosszfiúkat, aztán soha senkinek semmi kifogása nem volt ellene.
És nagyon helyes, hogy nem hagyja magát irányítani. Amúgy, ami ilyen sokáig bevált, azon minek kéne változtatni? Annak idején a Bud Spencer - Terence Hill vígjátékokban is mindig ugyanazok a színészek alakították a rosszfiúkat, aztán soha senkinek semmi kifogása nem volt ellene.
2013. október 01. 19:59
ne változzon meg!mi a rajongói azért szeretjük amilyen!
2013. december 25. 15:36
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Ez így van rendjén! Imádom Timet! És a rendezési stílusát.
2014. április 22. 16:00
|
|
SweeneyToddúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 221841 offline
|
Tim egy tökéletes egyedi jelenség! <3 Maradjon így! A filmjei felnyitották a szemem arról hogy nem baj ha más vagyok.... Kramisha teljesen egyet értek veled!!
Tim Burton úgy tökéletes ahogy van!! <3
2014. július 08. 06:40
|
|
Alpaca-Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 223459 offline
|
Annyira bírom az emberekben, hogy megmondják másoknak, mit csináljanak (vagy mit ne) és azért szúrják le őket, mert nem lett elég jó. Hát, b***, nem tudok mit mondani. Egyszer engedjék meg neki, EGYSZER, hogy olyan filmet forgasson, amilyet akar. Meglátjuk, hogy az mennyivel lesz jobb.
2014. július 08. 06:40
|
|
Alpaca-Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 223459 offline
|
(Amúgy imádom Timet, ne értsetek félre ^^)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.