Tom Cruise hiányolja kislányát
2012. szeptember 22. 19:52
|
|
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline
|
Mindenképpen az anjánál van a legjonn hejen, hiszen valamenyire mégis az anyukánkhoz kötödünk a legjobban de azért az ő hejében (tom) kicsit gyakrabban látogatnám őt és nem kéne azt a szegény 7 éves gyereket jobban összezavarni vagyis "elcsáítani" Tom részéről..De mind1 egy idő után majd beáll a rendszer!
2012. szeptember 22. 20:06
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Katie-nél jobb helyen van xd
2012. szeptember 22. 21:27
Szegény Suri, én nagyon sajnálom, hogy elvették az apukáját. Szerencsére Katie-nél van, ez abból a szempontból jó, hogy Tom semmirekellőt nevelne belőle. Ez a kislány még mindig egy "díva", de már jó úton halad a normális színészgyerek felé...
2012. szeptember 23. 07:43
Azárt kár, hogy nem láthatja az apját, csak néha..
2012. szeptember 23. 08:04
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sosem jó ha a szülúk elválnak,mindig nagy sebet okoz a gyerek számára.Már nem lesz olyan mint azelőtt és valószínűleg át is értékel egyet s mást,és ha majd nagy lesz nagyobb lesz az esélye,hogy ő is elvált esetenként anyukaként fog élni valahol a nagyvilágban.Tudom,előre szaladtam az időben,de sajnos ez lesz belőle.Tom pedig a szekte miatt lehet ilyen,gondolom én.Dettó mint nállunk a Jehova tanúi :S
2012. szeptember 23. 10:27
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Tomnak igazán nem kéne elkényeztetnie a kislányt.Katie jól döntött hogy egy ilyen kemény vallási iskolába iratta be,majd ott megtanulja hanyas a kabát!Mondjuk én Tom helyében New Yorkban kibérelnék egy lakást,hogy közelebb legyek a kislányomhoz,mikor épp nem forgatok,nem?!
2012. szeptember 23. 13:04
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Szerintem meg is érdemli, hogy büntessék. Nagyrészt az ő hibája, hogy Suri ennyire elkényeztetett és kiállhatatlan lett (meg persze egy kicsit Katie-é is, amiért edig hagyta) de ez már túlzás. Ő az apja, láthatná időnként, de csak szigorúan megsazbott feltételek mellett.
2012. szeptember 23. 17:41
Nem csodálkozom de nagyon sajnálom a kislányt hogy nem lehet az apjával ..
2012. szeptember 23. 18:01
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
HarrySLove: Igazad van!!
2012. szeptember 23. 20:15
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Sajnálom őket. De Surinak így sokkal jobb lesz. De attól még kár, hogy szétválasztották őket
2012. szeptember 23. 23:07
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Teljesen olyan mintha sztár arra játszana, hogy az állandó hívogatásaival a gyerekét akarná visszaszerezni. Ráveszi a gyerekét, hogy nála minden jobb, szebb és ugye minden megvan engedve, nem úgy mint anyánál. Na és akkor előbb-utóbb a gyerek is apához akar menni, mindenáron! Szegény Katie fel van adva a lecke!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: