Ők a legsikeresebb fiatal sztárok 2012-ben
2012. szeptember 21. 15:31
SELENA!
6. szerintem előrébb is kerülhetett volna...de GRATULÁLOK NEKI!!
A legjobb!
2012. szeptember 21. 15:40
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
néhányról még életemben nem hallottam:D várható volt hogy Justin az első lesz meg hogy a One Direction valahol elől lesz, de Selena 6.?
2012. szeptember 21. 15:41
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
ONE DIRECTION!!!!!!!!!!!!!!♥
2012. szeptember 21. 15:43
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
1D !!!
<3 jaj de jó ! már csak akkor örülnék jobban ha elsők lennének de ez is meg felel
D
2012. szeptember 21. 15:46
ÉN ANNYIRA BÜSZKEEE VAGYOK A :
- ONE DIRECTION-RA <3
- CHER-RE <3
- DEMI-RE!!!!! <3
HÚÚÚÚÚ GRATULAAA NEKETK!!!!!♥ <3
- ONE DIRECTION-RA <3
- CHER-RE <3
- DEMI-RE!!!!! <3
HÚÚÚÚÚ GRATULAAA NEKETK!!!!!♥ <3
2012. szeptember 21. 15:48
Hát, van egy-kettő, akiről még soha nem hallottam
úNem lep meg, hogy Bieber lett az első, és az 1D helye sem okozott túl nagy meglepetést.
Azt viszont nem értem, Victoria miért csak a 21.?! O.O
Azt viszont nem értem, Victoria miért csak a 21.?! O.O
2012. szeptember 21. 15:51
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon örülök a hogy a kedvenceim a lista elején vannak
.
2012. szeptember 21. 15:53
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem nem helyes a cím
"Ők a legfelkapottabb, a csapból is folyó tizenévesek, akiknek elég a csini kis pofikájuk, a Disney támogatása, illetve három albumnyi nyekergés és láss csodát: dollármilliókat kaszálnak, valamint rengeteg kistini ájuldozik a koncertjeiken."
Kicsit hosszú lenne ez így, de bízom a szerző tehetségében és úgyis lerövidítené. De ez a cím nekem jobban tetszik, valamint tükrözi is ezt a listát. Az, hogy ők a legsikeresebbek, még nem azt jelenti, hogy tudnak is valamit, vagy hogy szorult beléjük némi tehetség is
Jójó, Cher innen a kivétel, ő legalább stílusos
Sorry for everyone muhahahaahahahahah
"Ők a legfelkapottabb, a csapból is folyó tizenévesek, akiknek elég a csini kis pofikájuk, a Disney támogatása, illetve három albumnyi nyekergés és láss csodát: dollármilliókat kaszálnak, valamint rengeteg kistini ájuldozik a koncertjeiken."
Kicsit hosszú lenne ez így, de bízom a szerző tehetségében és úgyis lerövidítené. De ez a cím nekem jobban tetszik, valamint tükrözi is ezt a listát. Az, hogy ők a legsikeresebbek, még nem azt jelenti, hogy tudnak is valamit, vagy hogy szorult beléjük némi tehetség is
Sorry for everyone muhahahaahahahahah
2012. szeptember 21. 16:03
One Direction leges leges legjobb*______________*♥
2012. szeptember 21. 16:06
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
A One direction mindent visz és mindenkit
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: